opskrifter
Søg i 12.594 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt. Ny flot hjemmeside er på vej
UPDATE: 25.09.19 vi er nu ca. 80% færdig med den nye hjemmeside :)
Opskrifter   › Madopskrifter   › Linsepostej II

Linsepostej II

Linsepostej II
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(37)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
4.869
Visninger
94
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



DU SKAL BRUGE
200 gr. bl. grøntsager, f.eks. gulerod, grønne bønner, spinat, bladselleri....

2 1/2 dl. piskefløde
5 æg
1/2 tsk. salt
1/4 tsk. hvid peber
200 gr. linsespirer

Til saucen:

1/4 ltr. creme fraiche 18 %
1-2 spsk. mild vinaigre
hakket persille


SÅDAN GØR DU
Rens grøntsagerne og kog dem sprøde i vand med lidt salt.

Læg dem i et smurt ildfast lerform.

Drys spirerne ind imellem grønsagerne.

Pisk fløde, æg, salt og peber og hæld det over grøntsagerne.

Dæk formen med folie og bag postejen ved 150 gr. i ca. 45-60 min.

Lad postejen afkøle mindst 4 timer før servering.

Til saucen pisker du creme fraichen og vinaigren sammen og tilsætter den finthakkede persille.
SERVERING
Kom et salatblad på tallerknen, placer et par skiver postej ovenpå og kom lidt sauce ved. Server brød til.
 
 
BRUGERNES KOMMENTAR
 
Denne gode opskrift på Linsepostej II fra Maduniverset.dk i kategorien Anderledes opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Linsepostej II, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Julefrokost opskrifter
Følg Maduniverset
sæson lige nu
Thanksgiving kalkun opskrifter
Den fjerde torsdag i november måned fejrer amerikanerne Thanksgiving og i den anledning spiser man kalkun
Se opskrifter her
hvid streg
Inspiration til julefrokosten fx. Andebryst med solbær/chokoladesauce eller Nordiske marcipankugler med havtorn og gran støv
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Lækre sprøde æbleskiver og varm gløgg til de 4 advent søndage
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Brunkager som kan rulles ud(børn elsker det)     Sennep-honning-balsamicco-oliedressing     Æbleskiver (sønderjyske)     Stegt flæsk m. persillesovs     Svampet kanelkage     Bondeklejner (norske klejner)     Fersken suppe (den er genial)     Oldes Kokoskranse     Oldemors sirupskage - nem og lækker     Raclette med det hele     Andebryst i ovn til mange     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Mormors citronfromage     Røræg i ovn     Marcipan kokoskugler med rom - julekonfekt     Omelet m. skinke og ost     Kagecreme (lagkage) lavet på maizena     Trylledej (ikke spiseligt)     Kanelsnegle kagemand     Mormors Stegte sild i eddike     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]