opskrifter
Søg i 12.584 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt. Ny flot hjemmeside er på vej
Opskrifter   › Madopskrifter   › Linsepostej II

Linsepostej II

Linsepostej II
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(37)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
4.779
Visninger
87
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



DU SKAL BRUGE
200 gr. bl. grøntsager, f.eks. gulerod, grønne bønner, spinat, bladselleri....

2 1/2 dl. piskefløde
5 æg
1/2 tsk. salt
1/4 tsk. hvid peber
200 gr. linsespirer

Til saucen:

1/4 ltr. creme fraiche 18 %
1-2 spsk. mild vinaigre
hakket persille


SÅDAN GØR DU
Rens grøntsagerne og kog dem sprøde i vand med lidt salt.

Læg dem i et smurt ildfast lerform.

Drys spirerne ind imellem grønsagerne.

Pisk fløde, æg, salt og peber og hæld det over grøntsagerne.

Dæk formen med folie og bag postejen ved 150 gr. i ca. 45-60 min.

Lad postejen afkøle mindst 4 timer før servering.

Til saucen pisker du creme fraichen og vinaigren sammen og tilsætter den finthakkede persille.
SERVERING
Kom et salatblad på tallerknen, placer et par skiver postej ovenpå og kom lidt sauce ved. Server brød til.
 
 
BRUGERNES KOMMENTAR


Skriv en kommentar som gæst eller log ind/opret gratis bruger



Hvad er: 3 + 5 =
Log ind hvis du vil have tilsendt en mail, når nogen skriver en kommentar.

En administrator fra Maduniverset skal først godkende din kommentar før den kan ses på siden (hvis du logger ind, bliver din kommentar vist med det samme)



Log ind eller opret dig som bruger GRATIS på Maduniverset.dk for at skrive et svar eller spørgsmål som omhandler Linsepostej II opskriften eller tilføje dine favorit opskrifter så du altid ved hvor du har dem, samt familie og venner vil kunne have glæde af opskrifterne.

 
 
Denne gode opskrift på Linsepostej II fra Maduniverset.dk i kategorien Anderledes opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Linsepostej II, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Påske opskrifter
sæson lige nu hjemmelavede-karrysild.jpg 6792-grillet-lammekoelle.jpg 10909-paaskeaeg-med-marcipan-karamel-ingefaer-Dulce-de-Leche.jpg
Påskeopskrifter alt fra påskeæg til karrysild
Se opskrifter her
hvid streg 2
10584-syltet-ramsloeg-knopper.jpg 10765-ramsloegpesto.jpg 10932-ramsloegssalt.jpg
Næste
Ramsløg, voksner lige nu i naturen, prøv opskrifter med den gode gamle danske urt
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
Følg Maduniverset
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Fersken suppe (den er genial)     Mormors citronfromage     Brunch pølser,æg og bacon     Kalkunret i pande     Aubergine pure     Kartoffelmos med pastinakker og selleri     Kyllingesalat m.ananas & bacon - som forret     Frugtsalat med råcreme     Champion sovs     Klejner     Laila´s boller     Oksemørbradbøf med bacon i parikasauce     Timian kartofler i ovn     Kagecreme (lagkage) lavet på maizena     langtidsstegt grillet vildsvinekølle     Spaghetti med kødsovs     Marokkansk Suppe ( Harira )     Vinbladsdolmer.     Skumfiduser     Orientalsk gryderet     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]