opskrifter
Søg i 12.584 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt. Ny flot hjemmeside er på vej
Opskrifter   › Madopskrifter   › Valentins-kage

Valentins-kage

Valentins-kage
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(93)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
10.273
Visninger
173
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



DU SKAL BRUGE
Smørdej:

75g. hvedemel.
15 g. flormelis.
75g. koldt smør.

Kransekagemasse:

100 g. marcipan.
30 g. sukke.
20 g. æggehvider

Hindbærcrem:

1 1/2 dl. piskefløde.
50 g. hindbær. ( andre bær kan også bruges)
50 g. makroner
Friske hindbær til pynt.

Hjerteform på 15-20 cm. i diameter.
En sprøjtepose.


SÅDAN GØR DU
Bland hvedemel, sukker og koldt smør til en fast dej. Rul den ud i 1/2 cm. tykkelse, så den passer til hjerteformen. Tryk hjertet ud med formen. Læg det på bagepladen med bagepapir.

Bland ingredienserne til kransekagemassen, og kom det i en sprøjtepose. sprøjt hjertets kant med massen hele vejen rundt.

Bag bunden i ca. 10 min. ved 210 grader.

Crem: Pisk fløden stiv. Mos de optøvede bær og vend dem forsigtigt i flødensammen med de knuste makroner. Fordel cremen over den færdigbagte, afkølede bund. Pynt til sidst med de friske bær.
 
BRUGERNES KOMMENTAR

monica
18.02.2007, 14:36
det er simpelhen den bedste kage.. min opskrift var blevet væk,så god man kunne finde den her inde..


Skriv en kommentar som gæst eller log ind/opret gratis bruger



Hvad er: 3 + 5 =
Log ind hvis du vil have tilsendt en mail, når nogen skriver en kommentar.

En administrator fra Maduniverset skal først godkende din kommentar før den kan ses på siden (hvis du logger ind, bliver din kommentar vist med det samme)



Log ind eller opret dig som bruger GRATIS på Maduniverset.dk for at skrive et svar eller spørgsmål som omhandler Valentins-kage opskriften eller tilføje dine favorit opskrifter så du altid ved hvor du har dem, samt familie og venner vil kunne have glæde af opskrifterne.

 
 
Denne gode opskrift på Valentins-kage fra Maduniverset.dk i kategorien Bagværk opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Valentins-kage, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

madplaner Indkøbslister
sæson lige nu 10628-fastelavnsboller-med-citronglasur.jpg 15-DSC_0568.JPG 15-DSC_0587.JPG
De bedste fastelavnsboller alt fra børnenes favoritter til fastelavnsboller med Baileys glasur
Se opskrifter her
hvid streg 2
hjemmelavede-karrysild.jpg 6792-grillet-lammekoelle.jpg 10909-paaskeaeg-med-marcipan-karamel-ingefaer-Dulce-de-Leche.jpg
Næste
Påskeopskrifter alt fra påskeæg til karrysild
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
Følg Maduniverset
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Grov go'e boller     Svampet kanelkage     Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Frisk pasta med laks og flødesovs     Fersken suppe (den er genial)     Kagecreme (lagkage) lavet på maizena     Raclette med det hele     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     God gammeldags pasta med kødsovs     Mexicansk kyllingelasagne     Gulerodskage (Rå)     Karbonader i fløde/porre sauce     Omelet m. skinke og ost     Pirogger med oksekød     Påskeæg med ingefær marcipan og karamel (Dulce de Leche)     Rejecocktail     Helstegt Oksestriploin     Fastelavnsboller med fløde og marcipan     Tunmousse      Ovnsstegt laks i folie     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Google+
Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [
Kontakt]