Annoncering | Mobil/tablet version | 210 online
Hent Maduniverset APP blå pil Hent Android app Maduniverset.dk til Ios Maduniverset.dk til Windows phone
opskrifter
Søg i 12.479 opskrifter fra 25.409 medlemmer
i
Opskrifter   › Madopskrifter   › Fyldte pandekager

Fyldte pandekager

Fyldte pandekager
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(97)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
25.998
Visninger
252
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF

Thomas

DU SKAL BRUGE
Pandekagedej (for nemheds skyld, så køb en færdig blanding)
Oksefars eller svinefars, som man føler for.
Majs
Bønner
Gulerødder
Chili (hele) eller peberfrugt
Løg
Hvidløg (valgfrit)
Krydderi
Parmesanost
Evt andet grønt.
Diverse frugter. (Dåsefrugt kan gå an, men ikke det bedste)
Blandet salat efter hvad man kan lide.


SÅDAN GØR DU
Lav en god stak pandekager til at starte med. Det er det der tager længst tid. De må ikke være for tykke.

Brun kødet i en stor gryde sammen med løg (evt også hvidløg) og krydr det let. Behøver ikke være nogen videre stærk blanding.
Hak gulerødder i let grove stykker og det samme med chili/peberfrugt.
Vend disse over i det brunede kød sammen med bønner, majs og eventuelle andre grøntsager du kan lide. (Ærter og deslige kan anbefales).
Lad "kødsaucen" blive gennemvarmet. Det er ikke meningen at det grønne skal være råt.

Nu får du så brug for pandekagerne.
Du tager en skefuld af kødsaucen og ligger midt på pandekagen. Ikke for meget, men heller ikke for lidt, hvorefter du lukker den sammen som en lille pakke, og vender den med åbningen ned af. Den færdige pakke anbringes på et ildfast fad eller i en bradepande på bagepapir.
Sådan fortsætter du til du ikke har flere pandekager eller fyld.

Når de er samlede og du har en forvarmet ovn på små 150 grader, drysser du den revne ost over pandekagerne og smider dem i ovnen til osten er smeltet.
Dvs små 10-15 min.
SERVERING
Tag 2-3 pandekager med fyld og lig dem på en tallerken der er pyntet med noget frugt. Evt ananas, pære og fersken. Et salatblad bør ligges som bund for pandekagerne, for udseendets skyld. Lidt salat serveres ved siden af med en god dressing henover, og voila du har et fantastisk nemt og velsmagende måltid der endda til en vis grænse er sundt.

 
BRUGERNES KOMMENTAR


Skriv en kommentar som gæst eller log ind/opret gratis bruger



Hvad er: 3 + 5 =
Log ind hvis du vil have tilsendt en mail, når nogen skriver en kommentar.

En administrator fra Maduniverset skal først godkende din kommentar før den kan ses på siden (hvis du logger ind, bliver din kommentar vist med det samme)



Log ind eller opret dig som bruger GRATIS på Maduniverset.dk for at skrive et svar eller spørgsmål som omhandler Fyldte pandekager opskriften eller tilføje dine favorit opskrifter så du altid ved hvor du har dem, samt familie og venner vil kunne have glæde af opskrifterne.

 
TIPS / INFO FRA VORES LEKSIKON
 
Denne gode opskrift på Fyldte pandekager fra Maduniverset.dk i kategorien Andet opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Fyldte pandekager, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

sæson lige nu hjemmelavede-karrysild.jpg 6792-grillet-lammekoelle.jpg 10909-paaskeaeg-med-marcipan-karamel-ingefaer-Dulce-de-Leche.jpg
Påskeopskrifter alt fra påskeæg til karrysild
Se opskrifter her
hvid streg 2
10584-syltet-ramsloeg-knopper.jpg 10765-ramsloegpesto.jpg 10932-ramsloegssalt.jpg
Næste
Ramsløg, voksner lige nu i naturen, prøv opskrifter med den gode gamle danske urt
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Påske opskrifter
AFSTEMNING

Hvilke ting hader du mest når du handler ind?

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...


Populært minut for minut
Følg Maduniverset
Nyheder fra os
Følg Maduniverset på Google Plus






Populære søgninger: Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Jordbærgrød - med ristede havreryn     Grønne asparges med bacon     Den bedste Kylling i Karry!     Svampet kanelkage     Røræg i ovn     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Frisk pasta med laks og flødesovs     Kagecreme (lagkage) lavet på maizena     Sennep-honning-balsamicco-oliedressing     Omelet m. skinke og ost     Indbagt laks med butterdej eller fillodej (SUND)     Nemme pølsehorn     Helstegt grillet oksefilet     Nachos m/kylling     Skøn snasket chokoladekage - nem at lave     Tunmousse      Helstegt Oksestriploin     Hannes vafler.     Mørbradgryde m. ris     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.0 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Google+ Følg på Bloglovin
Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]
Spishos.dk | Alleopskrifter.dk | Indbydelsen.dk | Madopskrifter.biz | Ignesco.dk | Foodinspirer.com