opskrifter
Søg i 12.598 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt.
Ny flot hjemmeside er på vej.
Opskrifter   › Madopskrifter   › porter steak

porter steak

porter steak
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(121)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
11.182
Visninger
119
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



DU SKAL BRUGE
1 stk porterhouse steak 600g 2 couverter
(andet oksekød kan bruges f.eks. inderlår, yderlår, bov ect bruges, tiden kan blive lidt længer så)
½ - 1 flaske porter
80 - 100g Solbær
1 dl. Soya
Timian
ca.10 stk. Enebær
sorte peberkorn
4 fed hvidløg
1 - 2 dl fond/boulion
2 løg


SÅDAN GØR DU
Varm din gryde godt op, og brun dit kød af i den, tag køddet op og hæld porter, solbær og soya i gryden. Tilsæt derefter krydderurter både friske og tørre, kvartede løg og grofthakket eller banket hvidløg, peber korn peber samt boulion (kan undlades intil du skal smage saucen til, hvis du gør det smager portvinen meget mere igennen i kødet). Når lagen koger, skrues der ned på svag varme og kødet kommes i, skal simre 1½ - 2 timer, men hold øje med den, svinger fra kødstykke til kødstykke. Hvis lagen ikke dækker hele dit kød stykke, så vendes det halvvejs. når kødet er lige ved at være færdigt tages det op og ligges på et spækprædt eller anden form for opbavarings mulighed, bare det ikke er forvarmt eller for kold, stue temperatur er fint, kan også ligges ind i ovnen på 50 grader.
Lagen sigtes, koges op, smages til med salt og evt jævnes eller reduceres til passende konsistens.
SERVERING
serveres med kartofler, hvide, bage elller hvad lysten er til
 
TIPS / INFO FRA VORES LEKSIKON
 
BRUGERNES KOMMENTAR
 
Denne gode opskrift på porter steak fra Maduniverset.dk i kategorien Andet opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet porter steak, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Fastelavnboller
Følg Maduniverset
sæson lige nu P1010003-fastelavsboller.JPG 10168-DSC_0868.JPG 10628-fastelavnsboller-med-citronglasur.jpg
De bedste fastelavnsboller alt fra børnenes favoritter til fastelavnsboller med Baileys glasur
Se opskrifter her
hvid streg 2
15-andebryst-solbaer-chokolade-sauce-rodfrugtmos.jpg 10634-hindbaer-kaviar.jpg 10546-marengsreder-citronfloedeskum.jpg
Næste
Valentinsdag er lige om hjørnet
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Svampet kanelkage     Fersken suppe (den er genial)     Frisk pasta med laks og flødesovs     Hamburgerryg m. Kartofler, hvid sauce & rosenkål     Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Kagecreme (lagkage) lavet på maizena     Gulerodskage (Rå)     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Indbagt laks med butterdej eller fillodej (SUND)     Raclette med det hele     Omelet m. skinke og ost     Skinke, porre tærte     Spagetti carbonara     Trylledej (ikke spiseligt)     Røræg i ovn     Pirogger med oksekød     Morgenbirkes - fryseegnede     Tartelet med høns i noget helt tredje     Nemme flûtes     irsk stuvning med svinekød     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]