Annoncering | Mobil/tablet version | 268 online
Hent Maduniverset APP blå pil Hent Android app Maduniverset.dk til Ios Maduniverset.dk til Windows phone
opskrifter
Søg i 12.493 opskrifter fra 25.541 medlemmer
i
Opskrifter   › Madopskrifter   › Tornedos af svinemørbrad ala Italiene

Tornedos af svinemørbrad ala Italiene

Tornedos af svinemørbrad ala Italiene
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(85)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
10.494
Visninger
132
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF

KARSTEN

DU SKAL BRUGE
" Svinemørbrad Tornedo Italiene m/ råstegte kartofler."
800 g. afpudset svinemørbrad
2 dås.hak. tomater
1 spsk. tørret oregano.
4 fed hvidløg finthakket.
olivenolie / salt / peber.
400 g. brokoli
1 hel frisk ingefær hakket
500 g. Østershatte
2 friske fenikkel.
8 skiver bacon
500 g. store kartofler.
2 kviste rosmarin
10 fed hvidløg
2 løg / 1 kvist timian / 2 teske merian / 2 teske provancekryderi / 2teske paprika / 1 teske peber.
1 dl. oliven olie
1 dl. tomatpure
soya sauce.


SÅDAN GØR DU
1: Svinemørbraden skæres ud i 100 g. stykket og bankes let med hånd.
Brunes på pande i olie , kun et øjeblik , tages af og stilles til side.
( tomatsauce ) : På samme pande kommes de hakkkede tomater der smages til med oregano - hvidløg - salt og peber , og sættes derefter tilside.
2 : Barbecuesauce tilberedes
1 dl. olivenolie kommes i en gryde varmes op og deri kommes 2 hakket løg og 4 hak. hvidløg sauteres et kort øjeblik , herefter tilsættes timian - tomatpure - merian - provancekryderi - paprika - peber - og lidt soya sauce, lad det små simre i 20 min. Sættes tilside.
3 : Fenikkel vaskes og deles i 2 stykker , blaceres og aftørres.
Et ildfastfad lægges fenikkel omviklet med bacon og overhældes med barbecuesauce og bages i ovn 200 g. i 45 min.
4 : Kartofler vaskes og skrælles og skæres i grove stave , skyl og aftør og kom dem op i et ildfast fad kom knust hvidløg , rosmarin , salt og peber , lidt olie , steg dem i ovn sammen med fenikkel samme tem og tid.
5 : Brokoli skylles og deles i mundrette stykker , blaceres , afdryppes og tørres i klæde.
Ingefær skrælles og hakkes i små stykker , på pande kommes olivenolie varmes op sautere derefter ingefær og hak hvidløg , lad det sautere i 5 min.
Lige inden servering kommes brokolien igen ned i kogende vand 1 -2 min. tages op afdryppes og kommes over på en varm tallerken , olivenolien med hvidløg og ingefær hældes over.
6 : Østershatte skylles og aftørres , Steges på HED pande med lidt olie , kom salt og peber så er de klar til servering
SERVERING
SERVERES PÅ VARM TALLERKEN , ELLER FAD. Når fenikkel og kartofler er færdige , varmes tomatsaucen op , steg tornedoerne 2 min på pande. Kom 2 tornedos over på tallerken , maskerer med tomatsauce , kom fenikkel med lidt barbecue over på samme tallerken, kom brokoli på samme og og maskerer med olien og til sidst de ristede østershatte. Kartoflerne serveres i en lille skål. Velbekommen Karsten KoK.

 
BRUGERNES KOMMENTAR


Skriv en kommentar som gæst eller log ind/opret gratis bruger



Hvad er: 3 + 5 =
Log ind hvis du vil have tilsendt en mail, når nogen skriver en kommentar.

En administrator fra Maduniverset skal først godkende din kommentar før den kan ses på siden (hvis du logger ind, bliver din kommentar vist med det samme)



Log ind eller opret dig som bruger GRATIS på Maduniverset.dk for at skrive et svar eller spørgsmål som omhandler Tornedos af svinemørbrad ala Italiene opskriften eller tilføje dine favorit opskrifter så du altid ved hvor du har dem, samt familie og venner vil kunne have glæde af opskrifterne.

 
 
Denne gode opskrift på Tornedos af svinemørbrad ala Italiene fra Maduniverset.dk i kategorien Svinekød opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Tornedos af svinemørbrad ala Italiene, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Grillopskrifter
sæson lige nu
Lækre opskrifter til Mors dag
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Sommer æbler og vindruer
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


-->

Populært minut for minut
Følg Maduniverset
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Den bedste Kylling i Karry!     Krydder frikadeller     Frisk pasta med laks og flødesovs     Nemme pølsehorn     Svampet kanelkage     Glace til kage     Kogning af majs     Helstegt grillet oksefilet     Absolut bedste BBQ marinade     Tunmousse      Sennep-honning-balsamicco-oliedressing     Grillet vildt dyrekølle     Kagecreme (lagkage) lavet på maizena     Marinade til kyllingfilet     Honningmarinade     Helstegt Oksestriploin     Røræg i ovn     Omelet m. skinke og ost     Gammeldags Agurksalat     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.0 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Google+ Følg på Bloglovin

Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]