opskrifter
Søg i 12.605 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt.
UPDATE VEDR. "NY MADUNIVERSET" jan 2021:
Send os gerne en mail med ønsker til den nye Maduniverset.dk
Opskrifter   › Madopskrifter   › Tornedos af svinemørbrad ala Italiene

Tornedos af svinemørbrad ala Italiene

Tornedos af svinemørbrad ala Italiene
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(85)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
11.608
Visninger
155
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF





LIGE NU 21% RABAT på ALT køkkenudstyr, i samarbejde med Maduniverset
fx. chokolade fondue, No touch sæbedispenser eller affaldsspand med autolåg og 300+ andre produkter Se og køb på Køkkenuniverset.dk
DU SKAL BRUGE
" Svinemørbrad Tornedo Italiene m/ råstegte kartofler."
800 g. afpudset svinemørbrad
2 dås.hak. tomater
1 spsk. tørret oregano.
4 fed hvidløg finthakket.
olivenolie / salt / peber.
400 g. brokoli
1 hel frisk ingefær hakket
500 g. Østershatte
2 friske fenikkel.
8 skiver bacon
500 g. store kartofler.
2 kviste rosmarin
10 fed hvidløg
2 løg / 1 kvist timian / 2 teske merian / 2 teske provancekryderi / 2teske paprika / 1 teske peber.
1 dl. oliven olie
1 dl. tomatpure
soya sauce.


SÅDAN GØR DU
1: Svinemørbraden skæres ud i 100 g. stykket og bankes let med hånd.
Brunes på pande i olie , kun et øjeblik , tages af og stilles til side.
( tomatsauce ) : På samme pande kommes de hakkkede tomater der smages til med oregano - hvidløg - salt og peber , og sættes derefter tilside.
2 : Barbecuesauce tilberedes
1 dl. olivenolie kommes i en gryde varmes op og deri kommes 2 hakket løg og 4 hak. hvidløg sauteres et kort øjeblik , herefter tilsættes timian - tomatpure - merian - provancekryderi - paprika - peber - og lidt soya sauce, lad det små simre i 20 min. Sættes tilside.
3 : Fenikkel vaskes og deles i 2 stykker , blaceres og aftørres.
Et ildfastfad lægges fenikkel omviklet med bacon og overhældes med barbecuesauce og bages i ovn 200 g. i 45 min.
4 : Kartofler vaskes og skrælles og skæres i grove stave , skyl og aftør og kom dem op i et ildfast fad kom knust hvidløg , rosmarin , salt og peber , lidt olie , steg dem i ovn sammen med fenikkel samme tem og tid.
5 : Brokoli skylles og deles i mundrette stykker , blaceres , afdryppes og tørres i klæde.
Ingefær skrælles og hakkes i små stykker , på pande kommes olivenolie varmes op sautere derefter ingefær og hak hvidløg , lad det sautere i 5 min.
Lige inden servering kommes brokolien igen ned i kogende vand 1 -2 min. tages op afdryppes og kommes over på en varm tallerken , olivenolien med hvidløg og ingefær hældes over.
6 : Østershatte skylles og aftørres , Steges på HED pande med lidt olie , kom salt og peber så er de klar til servering
SERVERING
SERVERES PÅ VARM TALLERKEN , ELLER FAD. Når fenikkel og kartofler er færdige , varmes tomatsaucen op , steg tornedoerne 2 min på pande. Kom 2 tornedos over på tallerken , maskerer med tomatsauce , kom fenikkel med lidt barbecue over på samme tallerken, kom brokoli på samme og og maskerer med olien og til sidst de ristede østershatte. Kartoflerne serveres i en lille skål. Velbekommen Karsten KoK.
 
BRUGERNES KOMMENTAR
 
Denne gode opskrift på Tornedos af svinemørbrad ala Italiene fra Maduniverset.dk i kategorien Svinekød opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Tornedos af svinemørbrad ala Italiene, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Grillopskrifter
sæson lige nu
Mad til Festivalen
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Sæson på havets guld: skaldyr
Se opskrifter her
hvid streg 3
Følg Maduniverset

Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...









Populære søgninger: Peberrodscreme     Fersken suppe (den er genial)     Grillet vildt dyrekølle     hash kage      Kartoffel-pakker med nødder     Kinesisk kylling chop suey     Grillspyd     Røræg i ovn     Omelet m. skinke og ost     Bondepige med slør     Grillbananer     Helstegt Oksestriploin     Raclette med det hele     Orientalske frikadeller     Lækre Kanelsnegle langtidshævede     Rabarber-smoothie     Tunmousse      Bollekagemand     Havkat i fad med grønsager og bacon     Grillet blæksprutte     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]