opskrifter
Søg i 12.570 opskrifter
i
OPRET BRUGER (Pt. ikke muligt, ny hjemmeside er på vej)
Opskrifter   › Madopskrifter   › Friskbagte paniniboller

Friskbagte paniniboller

Friskbagte paniniboller
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(140)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
15.559
Visninger
219
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



DU SKAL BRUGE
Fordej
½ pk. gær
½ l god hvedemel
1/4 l flækkede rugkerner
1/4 l grahamsmel
2 l vand

Brøddej
4 dl surdej
3,2 l koldt vand
2705 g hvedemel
1300 g durum mel
105 g salt


SÅDAN GØR DU
Fordejen piskes og hviler mindst et døgn på køl.

Brøddej køres på maskine i ca. 17min. herefter salt i og 1min. Koldhæves mindst 12 timer. Bages ved 275 grader i ca. 7 min.

Man kan nemt lave en surdej af de naturligt forekommende gærceller i mel. Her er det vigtigt, at man bruger en mel, der ikke er varmebehandlet og naturligvis økologisk. Sådan en mel er ikke umiddelbart nem at få fingre i, men det kan lade sig gøre.

Opskrift på Surdej:
Dag 1:
Lige dele mel og vand blandes (fx. 1 + 1 dl). Man kan bruge kildevand for at undgå evt. uheldig indflydelse fra bakterier og svampe i hanevand. Der lægges låg over surdejen.
Dag 2:
Samme blanding som dag 1 laves endnu engang og iblandes derefter surdejen fra dag 1.
Dag 3:
Samme procedure som dag 2.
Dag 4:
Nu er surdejen klar til brug. Den første bagning er sjældent perfekt, men allerede fra anden bagning er der garanti for succes.
SERVERING
Serveres til Annettes gourmetlasagne - se opskrift. Eller et ostebord.
 
 
BRUGERNES KOMMENTAR


Skriv en kommentar som gæst eller log ind/opret gratis bruger



Hvad er: 3 + 5 =
Log ind hvis du vil have tilsendt en mail, når nogen skriver en kommentar.

En administrator fra Maduniverset skal først godkende din kommentar før den kan ses på siden (hvis du logger ind, bliver din kommentar vist med det samme)



Log ind eller opret dig som bruger GRATIS på Maduniverset.dk for at skrive et svar eller spørgsmål som omhandler Friskbagte paniniboller opskriften eller tilføje dine favorit opskrifter så du altid ved hvor du har dem, samt familie og venner vil kunne have glæde af opskrifterne.

 
 
Denne gode opskrift på Friskbagte paniniboller fra Maduniverset.dk i kategorien Bagværk opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Friskbagte paniniboller, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Julefrokost opskrifter
sæson lige nu
Inspiration til julefrokosten fx. Andebryst med solbær/chokoladesauce eller Nordiske marcipankugler med havtorn og gran støv
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Thanksgiving kalkun opskrifter
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
Følg Maduniverset
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Nemme æbleskiver     Børnenes kokoskugler     Hamburgerryg m. grønlangkål, hvide og brunede kartofler     Citronfromage med hele æg     Konfekt med Bailey     Glace til kage     Biscotti, sprøde julesmåkager     Farmors kokoskonfekt     Madbrød med rosmarin     Brunkager som kan rulles ud(børn elsker det)     Marinade til kyllingfilet     Tapas med chorizo     mini Blinis med stenbiderrogn     Gammeldags hønsesalat     Skinke, porre tærte     Indbagt laks med butterdej eller fillodej (SUND)     Flødestuvet spinat     Spansk rejesalat     Helstegt Oksestriploin     Kokos/nødde Muffins     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Google+
Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [
Kontakt]