opskrifter
Søg i 12.593 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt. Ny flot hjemmeside er på vej
UPDATE: 25.09.19 vi er nu ca. 80% færdig med den nye hjemmeside :)
Opskrifter   › Madopskrifter   › Dansk "Mousaka" med savoykål, kapers og peberrod

Dansk "Mousaka" med savoykål, kapers og peberrod

Dansk "Mousaka" med savoykål, kapers og peberrod
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(73)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
10.802
Visninger
210
Print
Kategori
til personer
til 4
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



DU SKAL BRUGE
600 g hakket oksekød
400 g skrællede kartofler i tynde skiver
8 pæne savoykål-blade
60 g kapers
6 spsk revet peberrod (1 bæger)
1 tsk tomatpure/3 soltørrede tomater
1-2 fed hvidløg
1 hakket løg
3 æg
3 dl creme fraiche 18%
100 g revet mild ost, fx mozarella
revet muskatnød
olivenolie


SÅDAN GØR DU
1. Kartoflerne blancheres i letsaltet vand. Køles derefter af i koldt vand.

2. Kålbladene blancheres i det samme vand. Køles også af i koldt vand

3. Oksekød og løg sauteres på en hed pande i ca 10 minutter. Krydres undervejs med salt, peber, tomatpure og hvidløg. Tages af varmen og peberrod og kapers tilsættes.

4. Æg, creme fraiche og ost røres sammen. Krydres med salt, peber og muskatnød

5. Et ildfast fad pensles med olivenolie. Kartofler, æg, kød og kål lægges i lag, en eller flere gange.

6. Bages i ovn ved 160 grader. 20 minutter tildækket med alufolie. 10 minutter uden

Kan serveres med tomatsalat.
 
BRUGERNES KOMMENTAR
 
Denne gode opskrift på Dansk "Mousaka" med savoykål, kapers og peberrod fra Maduniverset.dk i kategorien Andet opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Dansk "Mousaka" med savoykål, kapers og peberrod, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Halloween opskrifter
Følg Maduniverset
sæson lige nu
Halloween 31 okt. - farlige hekse og spøgelser :)
Halloween er oprindeligt en gammel keltisk tradition som markerer afslutningen på sommeren, halloween finder sted hvert år den 31 okt. Kelterne brugte halloween til at takke for høsten ved at ofre mad til guderne, alt maden som skulle ofres blev indsamlet ved at folk gik fra dør til dør og bad om mad til guderne. Alt det mad man havde samlet ind blev om aften brændt på et stort bål altså ofret til guderne. Bålet holdte også onde ånder (eks. Hekse, genfærd) væk som ifølge folketroen var ude på denne aften. Så bliv allerede nu klar til Halloween
Se opskrifter her
hvid streg
I dag er det brunsvigerens Dag
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Sæson for vildt - dådyr, fasan m.m.
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Fersken suppe (den er genial)     Klamme fingre     Rødvins glace/sauce     Brownie med saltkaramel midte     Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Frisk pasta med laks og flødesovs     Kvædemarmelade     Oldemors sirupskage - nem og lækker     Mornay sauce     Trylledej (ikke spiseligt)     Mælkesnitter     Skøn snasket chokoladekage - nem at lave     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Den bedste ungarske gullasch     Ægte indianer-røv     Lynhurtig chokoladekage i mikroovn     Mormors citronfromage     Hjemmelavet modellervoks     Børnenes kokoskugler     Hamburgerryg m. Kartofler, hvid sauce & rosenkål     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]