opskrifter
Søg i 12.598 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt.
Ny flot hjemmeside er på vej.
Opskrifter   › Madopskrifter   › Blomkålspuré med parmesan og persillesky

Blomkålspuré med parmesan og persillesky

Blomkålspuré med parmesan og persillesky
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(143)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
15.256
Visninger
182
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF





DU SKAL BRUGE
Blomkålspuréen:
1 stort eller 2 små blomkålshoveder
ca. 3/4 l grøntsagsvand - helst usaltet
2 fed hvidløg
1 spsk. citronsaft
salt og peber

Persillesky:
3/4 l grøntsagsvand (helst usaltet) eller vand
1 l plukket bredbladet persille, gem stilkene
1 fed hvidløg
en lille klump rigtig smør - min anbefaling er 20-25 g
1 dl hvidvin
4 spsk. reven parmesan - eller efter smag


SÅDAN GØR DU
Blomkålspuréen:
Del blomkålen i mindre buketter. Kog dem møre i vandet med hvidløg, citronsaft, salt og peber. Purér blomkålen (med hvidløgene) med en stavblender. Smag til med salt og peber.

Persilleskyen:
Pluk persilleblade fra stilkene, stilkene skæres i mindre stykker og koges i vand ca. 10 min. Smid stilkene væk, kom persillebladene i det kogende vand og lad bladene trække i vandet i 10. min. Blend persilleblade og vand meget grundigt, sigt persillemassen gennem en fintmasket sigte ned i en gryde.
Varm persilleskyen langsomt op, det må ikke koge, tilsæt en klump smør, der jævner. Tilsæt hvidvin og lad alkoholen fordampe. Tag gryden af varmen. Smag til med salt og peber, der kan også tilsættes lidt kyllingefond; det giver persilleskyen en afrundet og kraftig smag.
SERVERING
Serveres i 4 dybe tallerkener eller bouillonkopper. Blomkålspuréen fylder godt halvdelen, derpå drysses et tyndt lag ost over. Stil suppen under grillen, så osten smelter og danner et låg. Med en øse "lægges" den grønne persillesky over den smeltede ost, så det næsten dækker. Serveres varmt med godt brød til - tjek evt. min opskrift på Friskbagte paniniboller.
 
BRUGERNES KOMMENTAR
 
Denne gode opskrift på Blomkålspuré med parmesan og persillesky fra Maduniverset.dk i kategorien Anderledes opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Blomkålspuré med parmesan og persillesky, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Grillopskrifter
Følg Maduniverset
sæson lige nu
Mad til Festivalen
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Sæson på havets guld: skaldyr
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Fersken suppe (den er genial)     Frugttærte med merengs og bær     Svampet kanelkage     Ribssaft     Hjemmelavet Stikkelsbærkompot     Raclette med det hele     Røræg i ovn     Grillspyd     Grillet vildt dyrekølle     Stikkelsbærgrød     Frisk pasta med laks og flødesovs     Helstegt grillet oksefilet     Nemme pølsehorn     Gulerodskage (Rå)     Kagecreme (lagkage) lavet på maizena     Suppekuren     Sennep-honning-balsamicco-oliedressing     Omelet m. skinke og ost     Morgenbirkes - fryseegnede     Svensk pølseret ( Den rigtige! )     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]