opskrifter
Søg i 12.556 opskrifter
i
Opskrifter   › Madopskrifter   › Blomkålspuré med parmesan og persillesky

Blomkålspuré med parmesan og persillesky

Blomkålspuré med parmesan og persillesky
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(141)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
13.209
Visninger
162
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



DU SKAL BRUGE
Blomkålspuréen:
1 stort eller 2 små blomkålshoveder
ca. 3/4 l grøntsagsvand - helst usaltet
2 fed hvidløg
1 spsk. citronsaft
salt og peber

Persillesky:
3/4 l grøntsagsvand (helst usaltet) eller vand
1 l plukket bredbladet persille, gem stilkene
1 fed hvidløg
en lille klump rigtig smør - min anbefaling er 20-25 g
1 dl hvidvin
4 spsk. reven parmesan - eller efter smag


SÅDAN GØR DU
Blomkålspuréen:
Del blomkålen i mindre buketter. Kog dem møre i vandet med hvidløg, citronsaft, salt og peber. Purér blomkålen (med hvidløgene) med en stavblender. Smag til med salt og peber.

Persilleskyen:
Pluk persilleblade fra stilkene, stilkene skæres i mindre stykker og koges i vand ca. 10 min. Smid stilkene væk, kom persillebladene i det kogende vand og lad bladene trække i vandet i 10. min. Blend persilleblade og vand meget grundigt, sigt persillemassen gennem en fintmasket sigte ned i en gryde.
Varm persilleskyen langsomt op, det må ikke koge, tilsæt en klump smør, der jævner. Tilsæt hvidvin og lad alkoholen fordampe. Tag gryden af varmen. Smag til med salt og peber, der kan også tilsættes lidt kyllingefond; det giver persilleskyen en afrundet og kraftig smag.
SERVERING
Serveres i 4 dybe tallerkener eller bouillonkopper. Blomkålspuréen fylder godt halvdelen, derpå drysses et tyndt lag ost over. Stil suppen under grillen, så osten smelter og danner et låg. Med en øse "lægges" den grønne persillesky over den smeltede ost, så det næsten dækker. Serveres varmt med godt brød til - tjek evt. min opskrift på Friskbagte paniniboller.
 
BRUGERNES KOMMENTAR


Skriv en kommentar som gæst eller log ind/opret gratis bruger



Hvad er: 3 + 5 =
Log ind hvis du vil have tilsendt en mail, når nogen skriver en kommentar.

En administrator fra Maduniverset skal først godkende din kommentar før den kan ses på siden (hvis du logger ind, bliver din kommentar vist med det samme)



Log ind eller opret dig som bruger GRATIS på Maduniverset.dk for at skrive et svar eller spørgsmål som omhandler Blomkålspuré med parmesan og persillesky opskriften eller tilføje dine favorit opskrifter så du altid ved hvor du har dem, samt familie og venner vil kunne have glæde af opskrifterne.

 
 
Denne gode opskrift på Blomkålspuré med parmesan og persillesky fra Maduniverset.dk i kategorien Anderledes opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Blomkålspuré med parmesan og persillesky, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Grillopskrifter
sæson lige nu
Sæson: Brombær, blommer og blåbær
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Sommer æbler og vindruer
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset



Populært minut for minut
Følg Maduniverset
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Grov go'e boller     Hønsesalat Med bacon på toppen     Svampet kanelkage     Frisk pasta med laks og flødesovs     Den bedste Kylling i Karry!     Pastaret i fad     Blommetrifli     Nemme pølsehorn     Kogning af majs     Squash suppe cremet     Mælkesnitter     Mørbradgryde m. ris     Pirogger med oksekød     Fersken suppe (den er genial)     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Tunmousse      Banankage uden æg     Tvebakkekage     Karbonader i fløde/porre sauce     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Google+
Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [
Kontakt]