opskrifter
Søg i 12.602 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt.
UPDATE VEDR. "NY MADUNIVERSET" jan 2021:
Send os gerne en mail med ønsker til den nye Maduniverset.dk
Opskrifter   › Madopskrifter   › Skindstegte hvillinger med kantarelfrikassé og hønseglace

Skindstegte hvillinger med kantarelfrikassé og hønseglace

Skindstegte hvillinger med kantarelfrikassé og hønseglace
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(52)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
Skindstegte hvillinger med kantarelfrikassé og hønseglace  Foto af : 5
6.489
Visninger
133
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF





DU SKAL BRUGE
600 g hvillingefileter eller kullerfileter med skind
200 g svampe (østershatte, karl johan, kantareller)
1 stk skalotteløg
½ bundt purløg
2 dl fløde
2 dl hønsefond (evt. 2 dl vand og 1/2 bouillon tern)
1 dl hvidvin
olie
salt og peber
1 smørklat


SÅDAN GØR DU
Kullerfilet: Skindsiden ridses med en skarp kniv. Derved undgår man at fileten buer på midten under stegning, og man opnår derfor en mere sprød skindside. Steges i olie på en varm pande i ca. 3-5 min. Steges kun på skindsiden. Tag fileterne af blusset og lad dem hvile i yderligere 2 min. inden servering.

Kantarelfrikassé: (Alle svampetyper kan bruges) Svampene sauteres i lidt smør i en gryde indtil al væden er fordampet. Tilsæt fløde og lad det koge ind, til det får en cremet konsistens. Tilsæt finthakket skalotteløg og purløg og smag til med salt og peber. Har man ikke lyst til fløde, kan retten sagtens laves uden fløde.

Hønseglace: Kom hønsefonden i en gryde og lad den reducere til det halve. Tilsæt hvidvin og lad det igen koge ind til det halve. Smag til med en smørklat, salt og peber. Lad det koge til det får en sirupsagtig konsistens.
SERVERING
Server retten med en grøn salat og små kartofler med skræl.
FÅ 15% RABAT på køkkenudstyr (kode: nywebshop2020) fx. på en chokolade fondue, No touch sæbedispenser, Grapefrugtkniv eller en affaldsspand med autolåg og 300 andre produkter
KLIK HER Køkkenuniverset.dk (fri fragt over 450 kr.)
 
BRUGERNES KOMMENTAR
 
Denne gode opskrift på Skindstegte hvillinger med kantarelfrikassé og hønseglace med billede fra Maduniverset.dk i kategorien Andet opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Skindstegte hvillinger med kantarelfrikassé og hønseglace, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

madplaner Indkøbslister
sæson lige nu P1010003-fastelavsboller.JPG 10168-DSC_0868.JPG 10628-fastelavnsboller-med-citronglasur.jpg
De bedste fastelavnsboller alt fra børnenes favoritter til fastelavnsboller med Baileys glasur
Se opskrifter her
hvid streg 2
15-andebryst-solbaer-chokolade-sauce-rodfrugtmos.jpg 10634-hindbaer-kaviar.jpg 10546-marengsreder-citronfloedeskum.jpg
Næste
Valentinsdag er lige om hjørnet
Se opskrifter her
hvid streg 3
Følg Maduniverset

Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...



Køkkenuniverset Køkkenudstyr - rabatkode





Populære søgninger: Raclette med det hele     Fastelavnsboller med flødeskum     Hurtig boller (skal ikke hæve)     Fersken suppe (den er genial)     Kagecreme (lagkage) lavet på maizena     Mælkesnitter     Lækkert franskbrød med æg og skinke     Fastelavnsboller     Fastelavnsboller - børnenes favoritter     Oldemors sirupskage - nem og lækker     Omelet m. skinke og ost     Koteletter i Fad med paprika     Hvidkålssuppe, italiensk inspireret     irsk stuvning med svinekød     Færøsk æblekage     Amerikansk farsbrød     Kylling satay stegt i ovn     Frikadeller med havregryn     Frisk pasta med laks og flødesovs     Rejesalat med ymer eller a38     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]