opskrifter
Søg i 12.556 opskrifter
i
Opskrifter   › Madopskrifter   › Skindstegte hvillinger med kantarelfrikassé og hønseglace

Skindstegte hvillinger med kantarelfrikassé og hønseglace

Skindstegte hvillinger med kantarelfrikassé og hønseglace
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(52)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
5.271
Visninger
110
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



DU SKAL BRUGE
600 g hvillingefileter eller kullerfileter med skind
200 g svampe (østershatte, karl johan, kantareller)
1 stk skalotteløg
½ bundt purløg
2 dl fløde
2 dl hønsefond (evt. 2 dl vand og 1/2 bouillon tern)
1 dl hvidvin
olie
salt og peber
1 smørklat


SÅDAN GØR DU
Kullerfilet: Skindsiden ridses med en skarp kniv. Derved undgår man at fileten buer på midten under stegning, og man opnår derfor en mere sprød skindside. Steges i olie på en varm pande i ca. 3-5 min. Steges kun på skindsiden. Tag fileterne af blusset og lad dem hvile i yderligere 2 min. inden servering.

Kantarelfrikassé: (Alle svampetyper kan bruges) Svampene sauteres i lidt smør i en gryde indtil al væden er fordampet. Tilsæt fløde og lad det koge ind, til det får en cremet konsistens. Tilsæt finthakket skalotteløg og purløg og smag til med salt og peber. Har man ikke lyst til fløde, kan retten sagtens laves uden fløde.

Hønseglace: Kom hønsefonden i en gryde og lad den reducere til det halve. Tilsæt hvidvin og lad det igen koge ind til det halve. Smag til med en smørklat, salt og peber. Lad det koge til det får en sirupsagtig konsistens.
SERVERING
Server retten med en grøn salat og små kartofler med skræl.
 
BRUGERNES KOMMENTAR


Skriv en kommentar som gæst eller log ind/opret gratis bruger



Hvad er: 3 + 5 =
Log ind hvis du vil have tilsendt en mail, når nogen skriver en kommentar.

En administrator fra Maduniverset skal først godkende din kommentar før den kan ses på siden (hvis du logger ind, bliver din kommentar vist med det samme)



Log ind eller opret dig som bruger GRATIS på Maduniverset.dk for at skrive et svar eller spørgsmål som omhandler Skindstegte hvillinger med kantarelfrikassé og hønseglace opskriften eller tilføje dine favorit opskrifter så du altid ved hvor du har dem, samt familie og venner vil kunne have glæde af opskrifterne.

 
 
Denne gode opskrift på Skindstegte hvillinger med kantarelfrikassé og hønseglace fra Maduniverset.dk i kategorien Andet opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Skindstegte hvillinger med kantarelfrikassé og hønseglace, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Grillopskrifter
sæson lige nu
Sæson: Brombær, blommer og blåbær
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Sommer æbler og vindruer
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset



Populært minut for minut
Følg Maduniverset
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Fødselsdagsboller med kærnemælk     Rucola med citronskal     Macarons med chokoladecreme     Hirsegrød     Pasta med skinke     peanutbutter cookies (nemme/hurtige)     Mormors Stegte Marinerede tomatsild     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Gulerrods dip     Farsbrød og kartofler i fad II     Durumstykker     Kartoffel- aubergineret     Culottesteg med hvidløg     Halloween skelet muffins      Gratin     Mole Poblano De Guajolote     Jordbærmousse II     Rugklapper med kartoffel og kalkun     Mix dine egne spyd..2     Bønner i bacon     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Google+
Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [
Kontakt]