opskrifter
Søg i 12.605 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt.
UPDATE VEDR. "NY MADUNIVERSET" jan 2021:
Send os gerne en mail med ønsker til den nye Maduniverset.dk
Opskrifter   › Madopskrifter   › Kyllingeleversalat

Kyllingeleversalat

Kyllingeleversalat
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(65)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
7.141
Visninger
159
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF





LIGE NU 21% RABAT på ALT køkkenudstyr, i samarbejde med Maduniverset
fx. chokolade fondue, No touch sæbedispenser eller affaldsspand med autolåg og 300+ andre produkter Se og køb på Køkkenuniverset.dk
DU SKAL BRUGE
1 pakke frosset kyllingelever
250 g bacon i tern
½ bakke Ruccola salat
½ Lollo rosso salathoved
8 cherry tomater

Vinaigrette dressing:
8 spsk. olivenolie pisket sammen med 2 spsk. citronsaft og 1 spsk. dijon sennep + salt og friskkværnet peber

4 meget friske æg
2 spsk. eddike


SÅDAN GØR DU
Salaten skylles og slynges godt. Plukkes i mindre stykker.
Tomaterne skylles og halveres.
Kyllingeleveren optøs, renses og halveres
Rist baconternene på en tør pande. Tag dem af.
Tilsæt en smule smør, hvis panden er for tør. Rist så kyllingeleverstykkerne på panden, til de er lysebrune (ca. 4-5 minutter). Hold dem lune på panden.
Bring en gryde vand i kog tilsat 2 spsk. eddike. Slå hvert æg ud i en kop for sig. Når vandet spilkoger, hældes hvert æg forsigtigt ud i vandet og pocheres i 3 minutter. Æggene skal være super friske for at ”samle sig”. Tages op med hulsi og lægges et kort øjeblik på et stykke køkkenrulle for at dryppe af.
Anret salaten på 4 frokosttallerkener, så tallerkenen er dækket. Midt på salaten anrettes de lune kyllingelever i en lille top. Herpå drysses baconternene. Øverst lægges forsigtigt det pocherede æg.
De halverede tomater lægges yderst på kanten af tallerkenen, så de pynter.
Dryp lidt vinaigrette dressing på salaten og server resten ved siden af.
Lun flute serveres til sammen med et glas koldt hvidvin.
SERVERING
Som forret med kold hvidvin til
 
 
BRUGERNES KOMMENTAR
 
Denne gode opskrift på Kyllingeleversalat fra Maduniverset.dk i kategorien Andet Fjerkræ opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Kyllingeleversalat, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Grillopskrifter
sæson lige nu
Mad til Festivalen
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Sæson på havets guld: skaldyr
Se opskrifter her
hvid streg 3
Følg Maduniverset

Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...









Populære søgninger: Toastbrød     Hjemmelavet Stikkelsbærkompot     Peberrodscreme     Skøn snasket chokoladekage - nem at lave     Kagecreme (lagkage) lavet på maizena     Nem softice     Røræg i ovn     Italienske fuldkornsboller med durum     Helstegt Oksestriploin     Påskekyllinger af kogte æg     Banan/nødde/chokolade kage     Kødsovs med krydderurter og frisk pasta.     Kakaokage     Marengslagkage med æbler og karamel     Fersken suppe (den er genial)     Kartofler i fad     Grillet vildt dyrekølle     Dansk bøf m. pandesauce     Hjemmelavet varmrøget laks     Grillspyd     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]