opskrifter
Søg i 12.598 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt.
Ny flot hjemmeside er på vej.
Opskrifter   › Madopskrifter   › Kyllingeleversalat

Kyllingeleversalat

Kyllingeleversalat
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(65)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
6.669
Visninger
153
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF





DU SKAL BRUGE
1 pakke frosset kyllingelever
250 g bacon i tern
½ bakke Ruccola salat
½ Lollo rosso salathoved
8 cherry tomater

Vinaigrette dressing:
8 spsk. olivenolie pisket sammen med 2 spsk. citronsaft og 1 spsk. dijon sennep + salt og friskkværnet peber

4 meget friske æg
2 spsk. eddike


SÅDAN GØR DU
Salaten skylles og slynges godt. Plukkes i mindre stykker.
Tomaterne skylles og halveres.
Kyllingeleveren optøs, renses og halveres
Rist baconternene på en tør pande. Tag dem af.
Tilsæt en smule smør, hvis panden er for tør. Rist så kyllingeleverstykkerne på panden, til de er lysebrune (ca. 4-5 minutter). Hold dem lune på panden.
Bring en gryde vand i kog tilsat 2 spsk. eddike. Slå hvert æg ud i en kop for sig. Når vandet spilkoger, hældes hvert æg forsigtigt ud i vandet og pocheres i 3 minutter. Æggene skal være super friske for at ”samle sig”. Tages op med hulsi og lægges et kort øjeblik på et stykke køkkenrulle for at dryppe af.
Anret salaten på 4 frokosttallerkener, så tallerkenen er dækket. Midt på salaten anrettes de lune kyllingelever i en lille top. Herpå drysses baconternene. Øverst lægges forsigtigt det pocherede æg.
De halverede tomater lægges yderst på kanten af tallerkenen, så de pynter.
Dryp lidt vinaigrette dressing på salaten og server resten ved siden af.
Lun flute serveres til sammen med et glas koldt hvidvin.
SERVERING
Som forret med kold hvidvin til
 
 
BRUGERNES KOMMENTAR
 
Denne gode opskrift på Kyllingeleversalat fra Maduniverset.dk i kategorien Andet Fjerkræ opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Kyllingeleversalat, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Grillopskrifter
Følg Maduniverset
sæson lige nu
Mad til Festivalen
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Sæson på havets guld: skaldyr
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Gulerodskage (Rå)     Tunfiske brød     Børnenes pastasalat     Friteret camembert med solbærsyltetøj     Brownie med saltkaramel midte     Nem skinkestang uden butterdej     Mælkebøttemarmelade     Dubliner gratin med aubergine og kartoffel     Mormors citronfromage     Pitabrød     Suppekuren     Hjemmelavet kirsebæris     Grillet havkat med tomat og rosmarin     Brændenældesuppe-kan laves i naturen.     Kyllingefrikadeller med estragon     Helstegt krondyrryg     Majskiks til små børn     hjemmelavet Daim     Nem karamelsauce     Vietnamesisk suppe m. Kylling & rejer     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]