opskrifter
Søg i 12.584 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt. Ny flot hjemmeside er på vej
Opskrifter   › Madopskrifter   › Sauce til mørbrad

Sauce til mørbrad

Sauce til mørbrad
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(73)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
9.181
Visninger
122
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



DU SKAL BRUGE
1 liter kraftig hønsebouillon (brug kogevandet fra en kogt kylling, kog kylling nr. 2 i samme vand og reducér til 1 liter. Stivner i køleskab natten over.)
1 billig flaske rødvin
vand
Lys maizenajævner


SÅDAN GØR DU
Hønsebouillonen bringes i kog og rødvinen hældes i. Koges ind til det halve på simre-styrke i 2 timer. Samme mængde vand kommes i, som der er sauce. Simrer endnu 2 timer, hvorefter den igen er kogt ind til det halve.

Jævnes med lys maizenajævner eller alm. maizena, der er rørt ud i lidt vand.
SERVERING
Kan serveres til svinemørbrad eller andre kraftige retter.
 
BRUGERNES KOMMENTAR


Skriv en kommentar som gæst eller log ind/opret gratis bruger



Hvad er: 3 + 5 =
Log ind hvis du vil have tilsendt en mail, når nogen skriver en kommentar.

En administrator fra Maduniverset skal først godkende din kommentar før den kan ses på siden (hvis du logger ind, bliver din kommentar vist med det samme)



Log ind eller opret dig som bruger GRATIS på Maduniverset.dk for at skrive et svar eller spørgsmål som omhandler Sauce til mørbrad opskriften eller tilføje dine favorit opskrifter så du altid ved hvor du har dem, samt familie og venner vil kunne have glæde af opskrifterne.

 
 
Denne gode opskrift på Sauce til mørbrad fra Maduniverset.dk i kategorien Slowfood opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Sauce til mørbrad, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

madplaner Indkøbslister
sæson lige nu 10628-fastelavnsboller-med-citronglasur.jpg 15-DSC_0568.JPG 15-DSC_0587.JPG
De bedste fastelavnsboller alt fra børnenes favoritter til fastelavnsboller med Baileys glasur
Se opskrifter her
hvid streg 2
hjemmelavede-karrysild.jpg 6792-grillet-lammekoelle.jpg 10909-paaskeaeg-med-marcipan-karamel-ingefaer-Dulce-de-Leche.jpg
Næste
Påskeopskrifter alt fra påskeæg til karrysild
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
Følg Maduniverset
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Grov go'e boller     Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Svampet kanelkage     Frisk pasta med laks og flødesovs     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Gulerodskage (Rå)     Omelet m. skinke og ost     Blødende chokoladekage     Raclette med det hele     Kagecreme (lagkage) lavet på maizena     Helstegt Oksestriploin     Fersken suppe (den er genial)     Karbonader i fløde/porre sauce     Hakket kylling med frisk pasta i ovnen     Flødestuvet spinat     Den bedste Kylling i Karry!     Havretern med nougat     Bagt rodfrugtmos     Hakket Oksekød med Hvidkål     Tunmousse      


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Google+
Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [
Kontakt]