opskrifter
Søg i 12.598 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt. Ny flot hjemmeside er på vej
UPDATE: 25.09.19 vi er nu ca. 80% færdig med den nye hjemmeside :)
Opskrifter   › Madopskrifter   › Kylling Satay med krydret peanuts sauce

Kylling Satay med krydret peanuts sauce

Kylling Satay med krydret peanuts sauce
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(134)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
Kylling Satay med krydret peanuts sauce  Foto af : Maduniverset
37.906
Visninger
630
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



DU SKAL BRUGE
Marinade:

700 gr. Kylling

2 spsk sesamolie(mørk)

2 spsk. Majs olie

60 gr. Tør sherry

2 spsk. Citron saft

1½ spsk presset hvidløg

1½ spsk presset frisk ingefær

¼ tsk. Salt

¼ peber

lidt tabasco





Sauce:

4 tsk. Majsolie

2 tsk. Sesam olie (mørk)

125 gr. Fint hakket rødløg

2 spsk. Presset hvidløg

1 tsk. Frisk presset ingefær

1 spsk rødvins eddike

1 spsk. Brun sukker

80 gr. Peanut butter

½tsk. Stødt koriander

3 spsk. Ketchup

3 spsk. Soya sauce

1 spsk. Citronsaft

½ tsk. Peber

lidt Tabasco

8o gr. Vand

½ tsk gurkemeje



SÅDAN GØR DU
Marinaden røres sammen

Skær kylling i strimler til spyd og put det i marinaden (marineres 1-12 timer)

Ingredienserne til saucen blandes

Sæt kyllingekødet på spyd og steg i ovn ved 200 grader i 20 min. eller på grill eller pande.
SERVERING
server cole slaw salat og bagte kartofler til.
 
BRUGERNES KOMMENTAR

Peter
11.02.2007, 14:02
Hej Kenny, Kyllingen skal steges i olie, drys evt. lidt sesamfrø over inden servering. Saucen skal varmes forsigtigt. Held og lykke

kenny
25.01.2005, 14:41
hej. skal man koge eller stege det? man spiser det vel ikke råt.

Helle Petersen
03.10.2002, 18:36
Mange tak for opskriften, den smager himmelsk !!
 
Denne gode opskrift på Kylling Satay med krydret peanuts sauce med billede fra Maduniverset.dk i kategorien Anderledes opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Kylling Satay med krydret peanuts sauce, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

madplaner Indkøbslister
Følg Maduniverset
sæson lige nu
De bedste fastelavnsboller alt fra børnenes favoritter til fastelavnsboller med Baileys glasur
Vores brugere har lagt nogen af de bedste fastelavnsboller på Maduniverset, alt fra børnenes favoritter, fastelavnsboller med citronglasur, fedtfattige fastelavnsboller til fastelavnsboller lavet med vandbakkelsedej og med Baileys glasur
Se opskrifter her
hvid streg
Lækre varme supper
Se opskrifter her
hvid streg 2
15-andebryst-solbaer-chokolade-sauce-rodfrugtmos.jpg 10634-hindbaer-kaviar.jpg 10546-marengsreder-citronfloedeskum.jpg
Næste
Valentinsdag er lige om hjørnet
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Gl.dags oksegrydesteg m.brun flødesauce, glaserede perleløg      Tyrkisk suppe     SUPER NEM CHOKOLADEKAGE     Blødende chokoladekage     Fyldt kalkunbryst II     Nemme flûtes     Almindelig salat     And à l`orange     Arme Riddere - Sprøde, Karamel-agtig french toast     ris med kylling, soya osv.     Forloren pindsvin     Fedtfattig boller i karry     Ægte Béarnaise Sauce     Chokoladekage med frisk ingefær     Oksekødsfrikadeller     Kagecreme (lagkage) lavet på maizena     Ananas-chokolademousse     Suppe - Som min mor lavede den.     Æblesalat med valnødder     Krabberoulade     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]