opskrifter
Søg i 12.602 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt.
UPDATE VEDR. "NY MADUNIVERSET" jan 2021:
Send os gerne en mail med ønsker til den nye Maduniverset.dk
Opskrifter   › Madopskrifter   › Cheesecake med bærtop

Cheesecake med bærtop

Cheesecake med bærtop
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(68)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
Cheesecake med bærtop  Foto af : Maduniverset
14.482
Visninger
251
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF





LIGE NU 21% RABAT på ALT køkkenudstyr, i samarbejde med Maduniverset
fx. chokolade fondue, No touch sæbedispenser eller affaldsspand med autolåg og 300+ andre produkter Se og køb på Køkkenuniverset.dk
DU SKAL BRUGE
Bund:
15 digestivekiks
75 - 100 g smør

Fyld:
2 dl kvark
2 dl creme fraiche
1 dl Dansukker Gelesukker Multi

Top:
2 dl Dansukker Gelesukker Multi
250 g friske eller frosne bær. feks. jordbær.
4 dl konc. saft af samme type som bærrene


SÅDAN GØR DU
Knus kiksene. Smelt smørret, og bland det med kiksene. Tryk blandingen ud i en form med løs bund. Kog 1 dl creme fraiche op med gelesukker, og kog det 1/2 min. Tag det af varmen og bland resten af cremen fraichen og kvark i. Læg fyldet oven på bunden. Stil i køleskab, til det er stivnet. Bland saften og Gelesukker Multi i en gryde, og kog det 1/2 min. Tag gryden af varmen, og lad det afkøle. Store bær deles eller skives. Læg bærrene oven på fyldet. Bred geleen over bærrene. Opbevar kagen i køleskab.
 
BRUGERNES KOMMENTAR

Sissi Quach
24.11.2008, 21:57
Rigtig god opskrift - nem og let at lave - smager himmelsk! Bare lige et par tips: jeg brugte også halv pakke flødeost (f.eks. Philadelphia) - ca. 50g - for at give en lidt mere oste-cremet smag OG man kan med fordel lave dobbelt fyld i forhold til top og bund fordi fyldet ellers bliver meget "tyndt" i forhold til bund og top OG så skal det nok nævnes at hvis man bruger frosne bær så skal de lige tøs op først og drænes for den værste væde inden man fordeler dem ovenpå fyldet. Jeg tænkte ikke over at tø bærerne først og det siger jo sig selv at de udskiller væske når de tør så top-gelen blev slet ikke stiv og jeg måtte skrabe den af og komme noget husblas i for at få den til at stivne :-)
 
Denne gode opskrift på Cheesecake med bærtop med billede fra Maduniverset.dk i kategorien Bagværk opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Cheesecake med bærtop, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Påske opskrifter
sæson lige nu
Ramsløg, voksner lige nu i naturen, prøv opskrifter med den gode gamle danske urt
Ramsløg er 25-40 cm høj og er en flerårig urt som kan genkendes på lugten, den lugter af hvidløg. Sæson for Ramsløg er: Marts til juli Der er også mange andre urter som vokser lige nu fx. brændenælde som er god til supper og i brød, så på brændenælde på Maduniverset og se de fantastiske ting man kan lave.
Se opskrifter her
hvid streg
hjemmelavede-karrysild.jpg 6792-grillet-lammekoelle.jpg 10909-paaskeaeg-med-marcipan-karamel-ingefaer-Dulce-de-Leche.jpg
Påskeopskrifter alt fra påskeæg til karrysild
Se opskrifter her
hvid streg 2
9935-DSC_0512.JPG 15-Grillmarinade-verdens-bedste.jpg 10226-DSC_0842.JPG
Næste
Støv grillen af så du igen kan lave de mest fantastiske grilretter
Se opskrifter her
hvid streg 3
Følg Maduniverset

Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...









Populære søgninger: Fantastisk salat med kylling, mango m.m.     Frisk pasta med laks og flødesovs     Omelet m. skinke og ost     Fersken suppe (den er genial)     Svampet kanelkage     Indbagte rejer     Raclette med det hele     Gulerodskage (Rå)     Helstegt Oksestriploin     Indbagt laks med butterdej eller fillodej (SUND)     Mormors citronfromage     kokostoppe med marcipan og chokolade     Porrer i fad med oksekød     Ovnstegt røget skinke med aspargessovs.     Pasta Cabonara uden æg     Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Nemme pølsehorn     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Færøsk æblekage     Spagetti carbonara     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]