opskrifter
Søg i 12.598 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt.
Ny flot hjemmeside er på vej.
Opskrifter   › Madopskrifter   › Rabarberhorn

Rabarberhorn

Rabarberhorn
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(95)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
7.429
Visninger
162
Print
transparent billede
Kategori
til personer
til 20
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF





DU SKAL BRUGE
Dej:

300 g smør
40 g sukker
korn af 1 stang vanille
2 1/4 dl lun kærnemælk
50 g gær
ca. 625 g mel

Marcipanmasse:

125 g marcipan
125 g smør
125 g sukker
400 g rabarber eller 4-5 stængler i fine
stykker
Æg til pensling
hakkede hasselnøddeflager og perlesukker
til pynt.


SÅDAN GØR DU
Dej: Ælt smørret blødt med sukker og vanille. Rør gæren ud i den lune kærne­mælk og ælt det i smørret. Tilsæt mel og ælt dejen glat og smidig. Stil den et lunt sted 15-20 minutter.

Marcipanmasse: Ælt sukker og marcipan sammen, tilsæt smør og ælt til en blød masse.

Del dejen i to, og rul ud til et rektangel på 15x80 cm med tykkelse på cirka 3 mm.

Skær 10 trekanter ud af hvert stykke dej. Læg 1 spsk. marcipanmasse på det brede endestykke og drys 1 spsk. rarbar­stykker over.

Rul nu trekanten sammen. Stil hornene på bageplade med bagepapir, og lad dem efterhæve et lunt sted 20-30 minutter.

Pensel med sammenpisket æg, pynt med nødder og perlesukker. Bag dem ved 220 grader i cirka 10-12 minutter.


SERVERING
Serveres til en kop kaffe
 
BRUGERNES KOMMENTAR
 
Denne gode opskrift på Rabarberhorn fra Maduniverset.dk i kategorien Bagværk opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Rabarberhorn, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Grillopskrifter
Følg Maduniverset
sæson lige nu
Mad til Festivalen
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Sæson på havets guld: skaldyr
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Fersken suppe (den er genial)     Hurtig pæretærte     Svampet kanelkage     Røræg i ovn     Gulerodskage (Rå)     Kagecreme (lagkage) lavet på maizena     Frisk pasta med laks og flødesovs     Bananlikør     Fondue     Stikkelsbærgrød     Brownie med saltkaramel midte     Hummerhaler med hvidløg     Helstegt Oksemørbrad I Marinade     Sprængt svinekam med vintergrønt     Indbagte rejer     Pasta Cabonara uden æg     Brunch pølser,æg og bacon     Andebryst i ovn til mange     Helstegt grillet oksefilet     Muffins med kokos, chokolade og nødder     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]