opskrifter
Søg i 12.584 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt. Ny flot hjemmeside er på vej
Opskrifter   › Madopskrifter   › Lækker Tiramisu

Lækker Tiramisu

Lækker Tiramisu
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(99)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
15.544
Visninger
266
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



DU SKAL BRUGE
5 æggeblommer
100 g sukker
115 g hvedemel
5 æggehvider
55 g flormelis
ekstra stødt melis til at drysse kagerne
med.

Creme:
3 æggeblommer (pasteuriserede)
100 g sukker
½ stang vanille (kornene)
500 g mascarpone
1 dl fløde 13%
3-4 dl kold, stærk espressokaffe
4 spsk kaffelikør el. cognac.

Til samling af kagen:
20 'lady fingers' (sprøde kager)
kakaopulver til pynt.


SÅDAN GØR DU
Forvarm ovnen til 190 grader. Beklæd en bageplade med bagepapir. Del æggene i blommer og hvider i hver sin skål. Stil skålen med æggehviderne til side.

Pisk æggeblommerne hvide og skummende med sukkeret.

Sigt halvdelen af hvedemelet i massen og vend det sammen med en dejskraber.

Pisk æggehviderne skummende, tilsæt flormelisen lidt efter lidt under piskningen og pisk hviderne stive og blanke.

Vend først en smule af hviderne i æggemassen, dernæst resten af melet og til sidst resten af hviderne.
Hæld dejen i en sprøjtepose og sprøjt nogle ca. 10 cm lange "fingre". Sørg for rigelig afstand mellem kagerne.

Drys lidt stødt melis over kagerne og bag dem straks i ca. 20 min. Lad kagerne køle helt af, før de tages af bagepapiret, og opbevar dem i en kagedåse, til du skal bruge dem.

Pisk æggeblommer, sukker og vanillekorn hvidt og skummende.

Kom mascarponen i en skål og rør den forsigtigt med fløde 13%. Der må ikke være klumper i massen.

Vend forsigtigt æggeblommemassen i mascarponeblandingen med en dejskraber og kom halvdelen af cremen i et serveringsfad eller skål.

Spred det ud i et jævnt lag.

Hæld espressoen i en dyb tallerken eller et lille fad og bland kaffelikør eller cognac i. Dyp hurtigt kagerne en efter en i kaffen og læg derefter kagerne oven på cremen. De skal dække hele overfladen. Spred til sidst resten af cremen ovenpå og dæk serveringsfadet med husholdningsfilm.

Stil tiramisuen i køleskab, til den skal spises.

Kort før servering sigter du et fint lag kakaopulver over. Server med det samme.
SERVERING
Sprøde kager, lady fingers eller savoiardikager, som de også hedder, bør man lave selv. De smager meget bedre end dem, du kan købe færdige hos købmanden.
 
TIPS / INFO FRA VORES LEKSIKON
 
BRUGERNES KOMMENTAR


Skriv en kommentar som gæst eller log ind/opret gratis bruger



Hvad er: 3 + 5 =
Log ind hvis du vil have tilsendt en mail, når nogen skriver en kommentar.

En administrator fra Maduniverset skal først godkende din kommentar før den kan ses på siden (hvis du logger ind, bliver din kommentar vist med det samme)



Log ind eller opret dig som bruger GRATIS på Maduniverset.dk for at skrive et svar eller spørgsmål som omhandler Lækker Tiramisu opskriften eller tilføje dine favorit opskrifter så du altid ved hvor du har dem, samt familie og venner vil kunne have glæde af opskrifterne.

 
 
Denne gode opskrift på Lækker Tiramisu fra Maduniverset.dk i kategorien Bagværk opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Lækker Tiramisu, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

madplaner Indkøbslister
sæson lige nu 10628-fastelavnsboller-med-citronglasur.jpg 15-DSC_0568.JPG 15-DSC_0587.JPG
De bedste fastelavnsboller alt fra børnenes favoritter til fastelavnsboller med Baileys glasur
Se opskrifter her
hvid streg 2
hjemmelavede-karrysild.jpg 6792-grillet-lammekoelle.jpg 10909-paaskeaeg-med-marcipan-karamel-ingefaer-Dulce-de-Leche.jpg
Næste
Påskeopskrifter alt fra påskeæg til karrysild
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
Følg Maduniverset
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Svampet kanelkage     Grov go'e boller     Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Kagecreme (lagkage) lavet på maizena     Hurtig boller (skal ikke hæve)     Kanelsnegle kagemand     Flødestuvet spinat     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Karbonader i fløde/porre sauce     Grundopskrift til al wokmad     Gulerodskage (Rå)     Pirogger med oksekød     Helstegt Oksestriploin     Blødende chokoladekage     Tunmousse      Hakket Oksekød med Hvidkål     Græske frikadeller     Bagt rodfrugtmos     Raclette med det hele     Supersprøde havregrynskager.     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Google+
Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [
Kontakt]