Annoncering | Mobil/tablet version | 262 online
Hent Maduniverset APP blå pil Hent Android app Maduniverset.dk til Ios Maduniverset.dk til Windows phone
opskrifter
Søg i 12.493 opskrifter fra 25.541 medlemmer
i
Opskrifter   › Madopskrifter   › Lækker Tiramisu

Lækker Tiramisu

Lækker Tiramisu
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(96)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
15.232
Visninger
262
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF

Ida

DU SKAL BRUGE
5 æggeblommer
100 g sukker
115 g hvedemel
5 æggehvider
55 g flormelis
ekstra stødt melis til at drysse kagerne
med.

Creme:
3 æggeblommer (pasteuriserede)
100 g sukker
½ stang vanille (kornene)
500 g mascarpone
1 dl fløde 13%
3-4 dl kold, stærk espressokaffe
4 spsk kaffelikør el. cognac.

Til samling af kagen:
20 'lady fingers' (sprøde kager)
kakaopulver til pynt.


SÅDAN GØR DU
Forvarm ovnen til 190 grader. Beklæd en bageplade med bagepapir. Del æggene i blommer og hvider i hver sin skål. Stil skålen med æggehviderne til side.

Pisk æggeblommerne hvide og skummende med sukkeret.

Sigt halvdelen af hvedemelet i massen og vend det sammen med en dejskraber.

Pisk æggehviderne skummende, tilsæt flormelisen lidt efter lidt under piskningen og pisk hviderne stive og blanke.

Vend først en smule af hviderne i æggemassen, dernæst resten af melet og til sidst resten af hviderne.
Hæld dejen i en sprøjtepose og sprøjt nogle ca. 10 cm lange "fingre". Sørg for rigelig afstand mellem kagerne.

Drys lidt stødt melis over kagerne og bag dem straks i ca. 20 min. Lad kagerne køle helt af, før de tages af bagepapiret, og opbevar dem i en kagedåse, til du skal bruge dem.

Pisk æggeblommer, sukker og vanillekorn hvidt og skummende.

Kom mascarponen i en skål og rør den forsigtigt med fløde 13%. Der må ikke være klumper i massen.

Vend forsigtigt æggeblommemassen i mascarponeblandingen med en dejskraber og kom halvdelen af cremen i et serveringsfad eller skål.

Spred det ud i et jævnt lag.

Hæld espressoen i en dyb tallerken eller et lille fad og bland kaffelikør eller cognac i. Dyp hurtigt kagerne en efter en i kaffen og læg derefter kagerne oven på cremen. De skal dække hele overfladen. Spred til sidst resten af cremen ovenpå og dæk serveringsfadet med husholdningsfilm.

Stil tiramisuen i køleskab, til den skal spises.

Kort før servering sigter du et fint lag kakaopulver over. Server med det samme.
SERVERING
Sprøde kager, lady fingers eller savoiardikager, som de også hedder, bør man lave selv. De smager meget bedre end dem, du kan købe færdige hos købmanden.

 
TIPS / INFO FRA VORES LEKSIKON
BRUGERNES KOMMENTAR


Skriv en kommentar som gæst eller log ind/opret gratis bruger



Hvad er: 3 + 5 =
Log ind hvis du vil have tilsendt en mail, når nogen skriver en kommentar.

En administrator fra Maduniverset skal først godkende din kommentar før den kan ses på siden (hvis du logger ind, bliver din kommentar vist med det samme)



Log ind eller opret dig som bruger GRATIS på Maduniverset.dk for at skrive et svar eller spørgsmål som omhandler Lækker Tiramisu opskriften eller tilføje dine favorit opskrifter så du altid ved hvor du har dem, samt familie og venner vil kunne have glæde af opskrifterne.

 
 
Denne gode opskrift på Lækker Tiramisu fra Maduniverset.dk i kategorien Bagværk opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Lækker Tiramisu, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Grillopskrifter
sæson lige nu
Lækre opskrifter til Mors dag
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Sommer æbler og vindruer
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


-->

Populært minut for minut
Følg Maduniverset
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Den bedste Kylling i Karry!     Krydder frikadeller     Frisk pasta med laks og flødesovs     Svampet kanelkage     Nemme pølsehorn     Glace til kage     Helstegt grillet oksefilet     Kogning af majs     Tunmousse      Absolut bedste BBQ marinade     Sennep-honning-balsamicco-oliedressing     Grillet vildt dyrekølle     Kagecreme (lagkage) lavet på maizena     Marinade til kyllingfilet     Honningmarinade     Helstegt Oksestriploin     Røræg i ovn     Omelet m. skinke og ost     Gammeldags Agurksalat     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.0 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Google+ Følg på Bloglovin

Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]