opskrifter
Søg i 12.550 opskrifter
i
Opskrifter   › Madopskrifter   › Havregrynskager med Citrusfromage

Havregrynskager med Citrusfromage

Havregrynskager med Citrusfromage
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(24)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
5.085
Visninger
98
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



DU SKAL BRUGE
Havregrynskager:
100 g margarine
125 g sukker
125 g havregryn
2 æggehvider
50 g mørk overtrækschokolade

Citrusfromage:
4 blade husblas
4 pasteuriserede æggeblommer
100 g sukker
Reven skal fra en appelsin
2 dl appelsinsaft
2 spsk. citronsaft
250 ml Cremefine Vanilla eller Cremefine til Pisking.


SÅDAN GØR DU
Havregrynskager:
Smelt margarinen og tilsæt sukker og havregryn. Pisk æggehviderne stive og vend dem i. Smør dejen ud på bagepapir i små runde kager ca. 24 stk. Bag kagerne i ovnen ved 200° C i ca. 10 min. Lad kagerne køle af. Smelt chokoladen i mikroovn eller i vandbad og pensl havregrynskagerne på den ene side med chokoladen. Lad kagerne stå til chokoladen er stivnet.

Citrusfromage:
Udblød husblassen i koldt vand i 5-10 min. Pisk æggeblommerne med sukkeret og rør appelsinskallen i. Smelt husblassen i vandbad eller mikroovn og rør appelsin- og citronsaft i. Hæld citrusblandingen i æggeblommerne, og stil det koldt, til det begynder at stivne. Pisk Cremefine Vanilla til skum, og vend det i citrusblandingen. Hvis det ikke er stivnet nok, sættes fromagen på køl. Kom fromagen i en sprøjtepose, og fordel den på halvdelen af havregrynskagerne. Kom den anden halvdel af havregrynskagerne ovenpå fromagen, og pynt evt. med lidt reven appelsinskal eller citronmelisse.
 
BRUGERNES KOMMENTAR


Skriv en kommentar som gæst eller log ind/opret gratis bruger



Hvad er: 3 + 5 =
Log ind hvis du vil have tilsendt en mail, når nogen skriver en kommentar.

En administrator fra Maduniverset skal først godkende din kommentar før den kan ses på siden (hvis du logger ind, bliver din kommentar vist med det samme)



Log ind eller opret dig som bruger GRATIS på Maduniverset.dk for at skrive et svar eller spørgsmål som omhandler Havregrynskager med Citrusfromage opskriften eller tilføje dine favorit opskrifter så du altid ved hvor du har dem, samt familie og venner vil kunne have glæde af opskrifterne.

 
 
Denne gode opskrift på Havregrynskager med Citrusfromage fra Maduniverset.dk i kategorien Bagværk opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Havregrynskager med Citrusfromage, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Grillopskrifter
sæson lige nu
Lækker mad i Sankt Hans-bålets skær
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Mad til kør selv ferien
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset



Populært minut for minut
Følg Maduniverset
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Røræg i ovn     Köfte, tyrkiske lammefrikadeller med ovnbagte kartofler     Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Kagecreme (lagkage) lavet på maizena     Svampet kanelkage     Yoghurtboller     Frisk pasta med laks og flødesovs     Marinade til kyllingfilet     Den bedste Kylling i Karry!     Hurtig Chili con carne     Hannes vafler.     Tunmousse      Banankage uden æg     Helstegt Oksestriploin     Fødselsdagsboller med kærnemælk     Helstegt grillet oksefilet     Karbonader i fløde/porre sauce     Kanelsnegle kagemand     Sauce     Græske frikadeller     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Google+
Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [
Kontakt]