Annoncering | Mobil/tablet version | 196 online
Hent Maduniverset APP blå pil Hent Android app Maduniverset.dk til Ios Maduniverset.dk til Windows phone
opskrifter
Søg i 12.479 opskrifter fra 25.407 medlemmer
i
Opskrifter   › Madopskrifter   › paella skøtt

paella skøtt

paella skøtt
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(88)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
7.347
Visninger
171
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF

jan

DU SKAL BRUGE
2 dl olivenolie
10 stk gambas (kinarejer)
8 stk jomfruhummer
200 g små saltvandsrejer
300 g små blæksprutteringe
100 g kogt kyllinge eller hønsebryst
2 dåser flåde bøftomater,hakket groft uden kerner og væde
500 g ris
salt og peber
1½ l fiskefond
tørret safran
20-25 forkogte blåmuslinger.


SÅDAN GØR DU
Varm olivenolien i paellapanden.brun gambas,jomfruhummer og de små rejer i pande
og stildem til side. kom de aftørrede blæksprutteringe og tomatsnitterne i den varme olie.vend risen i olien,der krydres med salt og peber.tilsæt fiskefonden.rør safranpulveret i en kop med lidt fiskefond og kom det i panden.lad det koge kraftig i 10 min.skru ned for blusset og lad det småsimre igen i 10 min.fordel gambas,jomfruhummer,rejer,blåmuslinger samt brystet på risten og varm det forsigtigt op.
tag panden af blusset og lad paellaèn hvile et kort minut eller 2,inden den serveres.
SERVERING
en god udsigt ud over vandet og en god flaske god alsace og et par gode venner go`frokost eller aften menu.

 
BRUGERNES KOMMENTAR

svekel
14.10.2008, 13:48
Hej jan,,,jeg har prøvet opskriften, men lidt mere kylling eller høne i paellaen tror jeg ville være en god ide...venligst karen Vested

Mette
09.06.2007, 21:31
Jeg vil sige dig, du som har lavet denne ret. Det er perfekt. lækkert og en ordinær smag man får. eftersmagen er lang og rig på smag. hilsner fra Mette

Susanne
09.06.2007, 21:28
Ja jeg kan kun sige som de andre. den er virkelig god. smagen er delikat og lækker hilsen fra susanne

Søs
09.06.2007, 21:26
god opskrift. smager godt. i skulle prøve den i derude i denne lille verden. uhmm. hilsen søs

Lisbeth
09.06.2007, 21:19
en virkelig god opskrift, prøv den

kira
09.06.2007, 13:23
det er sku`den bedste paella jeg har prøvet men hvad med at bruge jasminris,har en god smag hilsen kira


Skriv en kommentar som gæst eller log ind/opret gratis bruger



Hvad er: 3 + 5 =
Log ind hvis du vil have tilsendt en mail, når nogen skriver en kommentar.

En administrator fra Maduniverset skal først godkende din kommentar før den kan ses på siden (hvis du logger ind, bliver din kommentar vist med det samme)



Log ind eller opret dig som bruger GRATIS på Maduniverset.dk for at skrive et svar eller spørgsmål som omhandler paella skøtt opskriften eller tilføje dine favorit opskrifter så du altid ved hvor du har dem, samt familie og venner vil kunne have glæde af opskrifterne.

 
TIPS / INFO FRA VORES LEKSIKON
 
Denne gode opskrift på paella skøtt fra Maduniverset.dk i kategorien Skaldyr opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet paella skøtt, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

sæson lige nu hjemmelavede-karrysild.jpg 6792-grillet-lammekoelle.jpg 10909-paaskeaeg-med-marcipan-karamel-ingefaer-Dulce-de-Leche.jpg
Påskeopskrifter alt fra påskeæg til karrysild
Se opskrifter her
hvid streg 2
10584-syltet-ramsloeg-knopper.jpg 10765-ramsloegpesto.jpg 10932-ramsloegssalt.jpg
Næste
Ramsløg, voksner lige nu i naturen, prøv opskrifter med den gode gamle danske urt
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Påske opskrifter
AFSTEMNING

Hvilke ting hader du mest når du handler ind?

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...


Populært minut for minut
Følg Maduniverset
Nyheder fra os
Følg Maduniverset på Google Plus






Populære søgninger: Jordbærgrød - med ristede havreryn     Røræg i ovn     Pandekager med natron     Tofu ruller med aubergine     Marineret kalkunbryst- helstegt     Dansk bøf m. pandesauce     Aubergine pure     Karrysauce     Fisk i fad med lækker fløde sauce     Boller, bare de bedste     Peanutssmåkager     Chili con carne     Gode Råd - lette og luftige     Frisk pasta med laks og flødesovs     Wong-ton med vandkastanjer     Marinerede flanksteak     Lockoutkage med citron og marengs     Mormors citronfromage     Fedtfattig frugtsalat     Påskekyllinger af kogte æg     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.0 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Google+ Følg på Bloglovin
Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]
Spishos.dk | Alleopskrifter.dk | Indbydelsen.dk | Madopskrifter.biz | Ignesco.dk | Foodinspirer.com