opskrifter
Søg i 12.572 opskrifter
i
OPRET BRUGER (Pt. ikke muligt, ny hjemmeside er på vej)
Opskrifter   › Madopskrifter   › paella skøtt

paella skøtt

paella skøtt
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(88)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
7.739
Visninger
178
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



DU SKAL BRUGE
2 dl olivenolie
10 stk gambas (kinarejer)
8 stk jomfruhummer
200 g små saltvandsrejer
300 g små blæksprutteringe
100 g kogt kyllinge eller hønsebryst
2 dåser flåde bøftomater,hakket groft uden kerner og væde
500 g ris
salt og peber
1½ l fiskefond
tørret safran
20-25 forkogte blåmuslinger.


SÅDAN GØR DU
Varm olivenolien i paellapanden.brun gambas,jomfruhummer og de små rejer i pande
og stildem til side. kom de aftørrede blæksprutteringe og tomatsnitterne i den varme olie.vend risen i olien,der krydres med salt og peber.tilsæt fiskefonden.rør safranpulveret i en kop med lidt fiskefond og kom det i panden.lad det koge kraftig i 10 min.skru ned for blusset og lad det småsimre igen i 10 min.fordel gambas,jomfruhummer,rejer,blåmuslinger samt brystet på risten og varm det forsigtigt op.
tag panden af blusset og lad paellaèn hvile et kort minut eller 2,inden den serveres.
SERVERING
en god udsigt ud over vandet og en god flaske god alsace og et par gode venner go`frokost eller aften menu.
 
TIPS / INFO FRA VORES LEKSIKON
 
BRUGERNES KOMMENTAR

svekel
14.10.2008, 13:48
Hej jan,,,jeg har prøvet opskriften, men lidt mere kylling eller høne i paellaen tror jeg ville være en god ide...venligst karen Vested

Mette
09.06.2007, 21:31
Jeg vil sige dig, du som har lavet denne ret. Det er perfekt. lækkert og en ordinær smag man får. eftersmagen er lang og rig på smag. hilsner fra Mette

Susanne
09.06.2007, 21:28
Ja jeg kan kun sige som de andre. den er virkelig god. smagen er delikat og lækker hilsen fra susanne

Søs
09.06.2007, 21:26
god opskrift. smager godt. i skulle prøve den i derude i denne lille verden. uhmm. hilsen søs

Lisbeth
09.06.2007, 21:19
en virkelig god opskrift, prøv den

kira
09.06.2007, 13:23
det er sku`den bedste paella jeg har prøvet men hvad med at bruge jasminris,har en god smag hilsen kira


Skriv en kommentar som gæst eller log ind/opret gratis bruger



Hvad er: 3 + 5 =
Log ind hvis du vil have tilsendt en mail, når nogen skriver en kommentar.

En administrator fra Maduniverset skal først godkende din kommentar før den kan ses på siden (hvis du logger ind, bliver din kommentar vist med det samme)



Log ind eller opret dig som bruger GRATIS på Maduniverset.dk for at skrive et svar eller spørgsmål som omhandler paella skøtt opskriften eller tilføje dine favorit opskrifter så du altid ved hvor du har dem, samt familie og venner vil kunne have glæde af opskrifterne.

 
 
Denne gode opskrift på paella skøtt fra Maduniverset.dk i kategorien Skaldyr opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet paella skøtt, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Julefrokost opskrifter
sæson lige nu
Inspiration til julefrokosten fx. Andebryst med solbær/chokoladesauce eller Nordiske marcipankugler med havtorn og gran støv
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Thanksgiving kalkun opskrifter
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
Følg Maduniverset
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Brunkager som kan rulles ud(børn elsker det)     Gammeldaws æbleskiver     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Røræg i ovn     Gulerodskage (Rå)     Børnenes kokoskugler     Karbonader i fløde/porre sauce     Fersken suppe (den er genial)     Svampet kanelkage     Oldes Kokoskranse     Lagkage med karamelmousse, lakridslag og hvid brownie     Mælkesnitter     Syltede valnødder     Vegetar wok med grøntsager     Ribbensandwich     Gammeldaws æbleflæsk.     Kanelsnegle kagemand     Tranebærsauce     Biscotti, sprøde julesmåkager     Frisk pasta med laks og flødesovs     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Google+
Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [
Kontakt]