opskrifter
Søg i 12.602 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt.
UPDATE VEDR. "NY MADUNIVERSET" jan 2021:
Send os gerne en mail med ønsker til den nye Maduniverset.dk
Opskrifter   › Madopskrifter   › paella skøtt

paella skøtt

paella skøtt
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(88)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
8.615
Visninger
193
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF





LIGE NU 21% RABAT på ALT køkkenudstyr, i samarbejde med Maduniverset
fx. chokolade fondue, No touch sæbedispenser eller affaldsspand med autolåg og 300+ andre produkter Se og køb på Køkkenuniverset.dk
DU SKAL BRUGE
2 dl olivenolie
10 stk gambas (kinarejer)
8 stk jomfruhummer
200 g små saltvandsrejer
300 g små blæksprutteringe
100 g kogt kyllinge eller hønsebryst
2 dåser flåde bøftomater,hakket groft uden kerner og væde
500 g ris
salt og peber
1½ l fiskefond
tørret safran
20-25 forkogte blåmuslinger.


SÅDAN GØR DU
Varm olivenolien i paellapanden.brun gambas,jomfruhummer og de små rejer i pande
og stildem til side. kom de aftørrede blæksprutteringe og tomatsnitterne i den varme olie.vend risen i olien,der krydres med salt og peber.tilsæt fiskefonden.rør safranpulveret i en kop med lidt fiskefond og kom det i panden.lad det koge kraftig i 10 min.skru ned for blusset og lad det småsimre igen i 10 min.fordel gambas,jomfruhummer,rejer,blåmuslinger samt brystet på risten og varm det forsigtigt op.
tag panden af blusset og lad paellaèn hvile et kort minut eller 2,inden den serveres.
SERVERING
en god udsigt ud over vandet og en god flaske god alsace og et par gode venner go`frokost eller aften menu.
 
TIPS / INFO FRA VORES LEKSIKON
 
BRUGERNES KOMMENTAR

svekel
14.10.2008, 13:48
Hej jan,,,jeg har prøvet opskriften, men lidt mere kylling eller høne i paellaen tror jeg ville være en god ide...venligst karen Vested

Mette
09.06.2007, 21:31
Jeg vil sige dig, du som har lavet denne ret. Det er perfekt. lækkert og en ordinær smag man får. eftersmagen er lang og rig på smag. hilsner fra Mette

Susanne
09.06.2007, 21:28
Ja jeg kan kun sige som de andre. den er virkelig god. smagen er delikat og lækker hilsen fra susanne

Søs
09.06.2007, 21:26
god opskrift. smager godt. i skulle prøve den i derude i denne lille verden. uhmm. hilsen søs

Lisbeth
09.06.2007, 21:19
en virkelig god opskrift, prøv den

kira
09.06.2007, 13:23
det er sku`den bedste paella jeg har prøvet men hvad med at bruge jasminris,har en god smag hilsen kira
 
Denne gode opskrift på paella skøtt fra Maduniverset.dk i kategorien Skaldyr opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet paella skøtt, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

madplaner Indkøbslister
sæson lige nu 10628-fastelavnsboller-med-citronglasur.jpg 15-DSC_0568.JPG 15-DSC_0587.JPG
De bedste fastelavnsboller alt fra børnenes favoritter til fastelavnsboller med Baileys glasur
Se opskrifter her
hvid streg 2
hjemmelavede-karrysild.jpg 6792-grillet-lammekoelle.jpg 10909-paaskeaeg-med-marcipan-karamel-ingefaer-Dulce-de-Leche.jpg
Næste
Påskeopskrifter alt fra påskeæg til karrysild
Se opskrifter her
hvid streg 3
Følg Maduniverset

Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...









Populære søgninger: Tvebakkekage     Røræg i ovn     Raclette med det hele     Nemme pølsehorn     Hurtig boller (skal ikke hæve)     Fersken suppe (den er genial)     Skøn snasket chokoladekage - nem at lave     Boller m/ A38     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Indbagt laks med butterdej eller fillodej (SUND)     Svampet kanelkage     Frisk pasta med laks og flødesovs     Kagecreme (lagkage) lavet på maizena     Gulerodskage (Rå)     Helstegt Oksestriploin     Varm kartoffelsalat.     Grovboller     Trylledej (ikke spiseligt)     Pastaret i fad     indbagt oksemørbrad / Beef Wellington      


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]