2 dl olivenolie
10 stk gambas (kinarejer)
8 stk jomfruhummer
200 g små saltvandsrejer
300 g små blæksprutteringe
100 g kogt kyllinge eller hønsebryst
2 dåser flåde bøftomater,hakket groft uden kerner og væde
500 g ris
salt og peber
1½ l fiskefond
tørret safran
20-25 forkogte blåmuslinger.
Varm olivenolien i paellapanden.brun gambas,jomfruhummer og de små rejer i pande
og stildem til side. kom de aftørrede blæksprutteringe og tomatsnitterne i den varme olie.vend risen i olien,der krydres med salt og peber.tilsæt fiskefonden.rør safranpulveret i en kop med lidt fiskefond og kom det i panden.lad det koge kraftig i 10 min.skru ned for blusset og lad det småsimre igen i 10 min.fordel gambas,jomfruhummer,rejer,blåmuslinger samt brystet på risten og varm det forsigtigt op.
tag panden af blusset og lad paellaèn hvile et kort minut eller 2,inden den serveres.
en god udsigt ud over vandet og en god flaske god
alsace og et par gode venner go`frokost eller aften menu.
14.10.2008, 13:48