opskrifter
Søg i 12.602 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt.
UPDATE VEDR. "NY MADUNIVERSET" jan 2021:
Send os gerne en mail med ønsker til den nye Maduniverset.dk
Opskrifter   › Madopskrifter   › Nikolines "Pasta med svinestrimler i flødesauce"

Nikolines "Pasta med svinestrimler i flødesauce"

Nikolines "Pasta med svinestrimler i flødesauce"
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(73)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
14.913
Visninger
254
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF





LIGE NU 21% RABAT på ALT køkkenudstyr, i samarbejde med Maduniverset
fx. chokolade fondue, No touch sæbedispenser eller affaldsspand med autolåg og 300+ andre produkter Se og køb på Køkkenuniverset.dk
DU SKAL BRUGE
1 forårsløg
3 gulerødder
1 rød peberfrugt
1 håndfuld frisk oregano
tørret basilikum
4-500 g. svinekød i strimler
1 pakke bacon i tern
¼ l. piskefløde
Mælk til at spæde sovsen op med
½ spsk. Maizena (jævning)
1 pakke frisk pasta (båndpasta)



SÅDAN GØR DU
(læs hele opskriften igennem før du går i gang!)
Hak forårsløget og peberfrugten og skær gulerødderne i tynde skiver. Sæt dit køkken ur på 30 min og svits svinestrimlerne på en pande med frisk oregano, salt, peber og lidt basilikum på en pande. Mens det svitser så svits forårsløg, peberfrugt og gulerødder på en anden pande. Når strimlerne næsten er færdige med at brune (ca 5 min) så hæld grøntsagerne og løget over til dem. Når strimlerne er brunede så hæld piskefløde og lidt mælk ved. På den anden pande svitser du bacontern let (ca 1 min) de skal bare være ”faste”, de må ikke få for meget så bliver de hårde. Derefter hæld dem og skyen over i retten. Derefter: lad retten koge ved lav til medium varme indtil de 30 min er gået. Kog den friske pasta og til sidst: jævn retten med ½ spsk. Maizena rørt op i mælk og smag retten til med salt.
SERVERING
Server evt. med salat bestående af hjertesalat, tomater og hakkede forårsløg. Velbekomme.
 
BRUGERNES KOMMENTAR
 
Denne gode opskrift på Nikolines "Pasta med svinestrimler i flødesauce" fra Maduniverset.dk i kategorien Svinekød opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Nikolines "Pasta med svinestrimler i flødesauce", kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

madplaner Indkøbslister
sæson lige nu 10628-fastelavnsboller-med-citronglasur.jpg 15-DSC_0568.JPG 15-DSC_0587.JPG
De bedste fastelavnsboller alt fra børnenes favoritter til fastelavnsboller med Baileys glasur
Se opskrifter her
hvid streg 2
hjemmelavede-karrysild.jpg 6792-grillet-lammekoelle.jpg 10909-paaskeaeg-med-marcipan-karamel-ingefaer-Dulce-de-Leche.jpg
Næste
Påskeopskrifter alt fra påskeæg til karrysild
Se opskrifter her
hvid streg 3
Følg Maduniverset

Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...









Populære søgninger: Havredrik     Frisk pasta med laks og flødesovs     Raclette med det hele     Fersken suppe (den er genial)     Indbagt laks med butterdej eller fillodej (SUND)     Hjemmelavet varmrøget laks     LCHF boller (cloud bread)     Spagetti carbonara     Omelet m. skinke og ost     Svampet kanelkage     Nemme pølsehorn     Suppekuren     Gulerodskage (Rå)     Færøsk æblekage     Nemme flûtes     Hamburgerryg m. Kartofler, hvid sauce & rosenkål     Ovnstegt røget skinke med aspargessovs.     Kagecreme (lagkage) lavet på maizena     Indbagte rejer     Oste sovs     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]