opskrifter
Søg i 12.539 opskrifter fra 25.896 medlemmer
i
Opskrifter   › Madopskrifter   › Bakskuld m. tilbehør

Bakskuld m. tilbehør

Bakskuld m. tilbehør
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(390)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
Bakskuld m. tilbehør
40.392
Visninger
470
Print
transparent billede
Kategori
til personer
til 4
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF

Tina Dalgaard Hansen

var dagens opskrift 07.07.2015 Bakskuld m. tilbehør var dagens opskrift den 07.07.2015

DU SKAL BRUGE
4 store flotte røgede bakskuld

4 skiver groft rugbrød
smør
citron både
remoulade


SÅDAN GØR DU
Klip finnerne af bakskuldene og flå så skindet forsigtigt af.
Steg dem i lidt smør på panden til de er gyldne og gennemvarme.

Smør brødet og skær citron i både.
SERVERING
Serveres varm med frisk rugbrød, remoulade og citronbåde. og hertil en god kaffepunch! Bakskuld er en vestjysk specialitet og bruges særlig meget i Esbjerg og på Fanø. Det er en, saltet, tørret og røget issing, som grilles eller pandesteges efter behag. Ved grilning er det bedst at flå den efter stegning. Ordet bakskuld stammer fra gamle dage, hvor de såkaldte esepiger(esbjerg) satte kroge på langliner, der blev anbragt i bakker.
Bakskuld m. tilbehør - 7862-022708164004.jpgBakskuld m. tilbehør - 7862-022708164210.jpgBakskuld m. tilbehør - 7862-022708164254.jpgBakskuld m. tilbehør - 7862-022708165443.jpg

 
BRUGERNES KOMMENTAR

dorthe
29.09.2017, 18:35
dette er en lækkert ret! Jeg har haft stor succes med at tilberede den i en medtaget spejderhytte sidste november. Jeg havde kun ringe køkken redskaber til rådighed, men alligevel lykkedes det at lave retten op til et niveau, der kunne gøre selv den mest kritiske madanmelder nogenlunde tilfreds.

Bruger billede
Lena Dejbjerg
03.12.2007, 12:14
Har foresten et godt tip til at flå bakskulden uden at der spildes en masse fisk :-) Klip finnerne+halen af fisken, og kom den i fryseren til den er gennemfrossen. Så tages den op og flåes (man kan fx. få fat i skindet med en laksetang eller en lille urtekniv). Så tøes fisken langsomt op i køleskabet og steges. MUMS

Bruger billede
Lena Dejbjerg
03.12.2007, 12:09
Hej Tina. Jeg er født og opvokset i Esbjerg, men bor i KBH. Jeg elsker baksuld!! Så her kommer spørgsmålet, kan man få det andre steder i landet?? Der må da være noget vestjysk import til djævleøen af denne lækre fisk?? Jeg ved ikke om du bor i vestjylland, men håber du kan hjælpe :-) Hilsen Lena


Skriv en kommentar som gæst eller log ind/opret gratis bruger



Hvad er: 3 + 5 =
Log ind hvis du vil have tilsendt en mail, når nogen skriver en kommentar.

En administrator fra Maduniverset skal først godkende din kommentar før den kan ses på siden (hvis du logger ind, bliver din kommentar vist med det samme)



Log ind eller opret dig som bruger GRATIS på Maduniverset.dk for at skrive et svar eller spørgsmål som omhandler Bakskuld m. tilbehør opskriften eller tilføje dine favorit opskrifter så du altid ved hvor du har dem, samt familie og venner vil kunne have glæde af opskrifterne.

 
 
Denne gode opskrift på Bakskuld m. tilbehør med billede fra Maduniverset.dk i kategorien Fisk opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Bakskuld m. tilbehør, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

madplaner Indkøbslister
sæson lige nu 10584-syltet-ramsloeg-knopper.jpg 10765-ramsloegpesto.jpg 10932-ramsloegssalt.jpg
Ramsløg, voksner lige nu i naturen, prøv opskrifter med den gode gamle danske urt
Se opskrifter her
hvid streg 2
9935-DSC_0512.JPG 15-Grillmarinade-verdens-bedste.jpg 10226-DSC_0842.JPG
Næste
Støv grillen af så du igen kan lave de mest fantastiske grilretter
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


-->

Populært minut for minut
Følg Maduniverset
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: De der Fantastiske knækbrød     Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Tærte med bacon og broccoli     Oksetyndsteg med persillerodpure & grillet polenta     Den bedste Kylling i Karry!     Tunmousse      Røræg i ovn     Luxus Koteletter i fad m. skivekartofler     Brombær salat     Kyllingefilet Güros m. HvidløgsGulerødder     Rejer al pil pil     Alle tiders nemme boller     Frisk pasta med laks og flødesovs     Karamelpærer     Fondue     Rødfisk     Spagetti carbonara     Indbagt mørbrad     Havregrød     Nemme pølsehorn     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.0 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Google+ Følg på Bloglovin

Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]