opskrifter
Søg i 12.584 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt. Ny flot hjemmeside er på vej
UPDATE: 21.05.19 vi er nu ca. 75% færdig med den nye hjemmeside :)
Opskrifter   › Madopskrifter   › Bakskuld m. tilbehør

Bakskuld m. tilbehør

Bakskuld m. tilbehør
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(392)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
Bakskuld m. tilbehør
43.054
Visninger
495
Print
transparent billede
Kategori
til personer
til 4
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



var dagens opskrift 07.07.2015 Bakskuld m. tilbehør var dagens opskrift den 07.07.2015

DU SKAL BRUGE
4 store flotte røgede bakskuld

4 skiver groft rugbrød
smør
citron både
remoulade


SÅDAN GØR DU
Klip finnerne af bakskuldene og flå så skindet forsigtigt af.
Steg dem i lidt smør på panden til de er gyldne og gennemvarme.

Smør brødet og skær citron i både.
SERVERING
Serveres varm med frisk rugbrød, remoulade og citronbåde. og hertil en god kaffepunch! Bakskuld er en vestjysk specialitet og bruges særlig meget i Esbjerg og på Fanø. Det er en, saltet, tørret og røget issing, som grilles eller pandesteges efter behag. Ved grilning er det bedst at flå den efter stegning. Ordet bakskuld stammer fra gamle dage, hvor de såkaldte esepiger(esbjerg) satte kroge på langliner, der blev anbragt i bakker.
Bakskuld m. tilbehør - 7862-022708164004.jpgBakskuld m. tilbehør - 7862-022708164210.jpgBakskuld m. tilbehør - 7862-022708164254.jpgBakskuld m. tilbehør - 7862-022708165443.jpg
 
BRUGERNES KOMMENTAR

dorthe
29.09.2017, 18:35
dette er en lækkert ret! Jeg har haft stor succes med at tilberede den i en medtaget spejderhytte sidste november. Jeg havde kun ringe køkken redskaber til rådighed, men alligevel lykkedes det at lave retten op til et niveau, der kunne gøre selv den mest kritiske madanmelder nogenlunde tilfreds.

Bruger billede
Lena Dejbjerg
03.12.2007, 12:14
Har foresten et godt tip til at flå bakskulden uden at der spildes en masse fisk :-) Klip finnerne+halen af fisken, og kom den i fryseren til den er gennemfrossen. Så tages den op og flåes (man kan fx. få fat i skindet med en laksetang eller en lille urtekniv). Så tøes fisken langsomt op i køleskabet og steges. MUMS

Bruger billede
Lena Dejbjerg
03.12.2007, 12:09
Hej Tina. Jeg er født og opvokset i Esbjerg, men bor i KBH. Jeg elsker baksuld!! Så her kommer spørgsmålet, kan man få det andre steder i landet?? Der må da være noget vestjysk import til djævleøen af denne lækre fisk?? Jeg ved ikke om du bor i vestjylland, men håber du kan hjælpe :-) Hilsen Lena
 
Denne gode opskrift på Bakskuld m. tilbehør med billede fra Maduniverset.dk i kategorien Fisk opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Bakskuld m. tilbehør, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Grillopskrifter
sæson lige nu
Mad til Festivalen
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Sæson på havets guld: skaldyr
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
Følg Maduniverset
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Svampet kanelkage     Omelet m. skinke og ost     Tabouleh salat     Kogning af majs     Pasta med skinke og bacon i flødesovs     Grillet kyllingefilet     Frisk pasta med laks og flødesovs     Fyldte tomater med spinat og solsikkekerner.     Paprikasauce     Grillspyd     Jordbærtærte som hos bageren     Nemme æbleskiver     Solbærsyltetøj med rom     kartofler på spinatbund     Sennep-honning-balsamicco-oliedressing     Solsikkekerner, græskarkerner - ristede og saltede     Brun sovs     Marsbar is     Balsamico Grillmarinade     Guf Guf kage     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]