opskrifter
Søg i 12.602 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt.
UPDATE VEDR. "NY MADUNIVERSET" jan 2021:
Send os gerne en mail med ønsker til den nye Maduniverset.dk
Opskrifter   › Madopskrifter   › Bakskuld m. tilbehør

Bakskuld m. tilbehør

Bakskuld m. tilbehør
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(400)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
Bakskuld m. tilbehør
49.338
Visninger
538
Print
transparent billede
Kategori
til personer
til 4
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



var dagens opskrift 07.07.2015 Bakskuld m. tilbehør var dagens opskrift den 07.07.2015



LIGE NU 21% RABAT på ALT køkkenudstyr, i samarbejde med Maduniverset
fx. chokolade fondue, No touch sæbedispenser eller affaldsspand med autolåg og 300+ andre produkter Se og køb på Køkkenuniverset.dk
DU SKAL BRUGE
4 store flotte røgede bakskuld

4 skiver groft rugbrød
smør
citron både
remoulade


SÅDAN GØR DU
Klip finnerne af bakskuldene og flå så skindet forsigtigt af.
Steg dem i lidt smør på panden til de er gyldne og gennemvarme.

Smør brødet og skær citron i både.
SERVERING
Serveres varm med frisk rugbrød, remoulade og citronbåde. og hertil en god kaffepunch! Bakskuld er en vestjysk specialitet og bruges særlig meget i Esbjerg og på Fanø. Det er en, saltet, tørret og røget issing, som grilles eller pandesteges efter behag. Ved grilning er det bedst at flå den efter stegning. Ordet bakskuld stammer fra gamle dage, hvor de såkaldte esepiger(esbjerg) satte kroge på langliner, der blev anbragt i bakker.
Bakskuld m. tilbehør - 7862-022708164004.jpgBakskuld m. tilbehør - 7862-022708164210.jpgBakskuld m. tilbehør - 7862-022708164254.jpgBakskuld m. tilbehør - 7862-022708165443.jpg
 
BRUGERNES KOMMENTAR

dorthe
29.09.2017, 18:35
dette er en lækkert ret! Jeg har haft stor succes med at tilberede den i en medtaget spejderhytte sidste november. Jeg havde kun ringe køkken redskaber til rådighed, men alligevel lykkedes det at lave retten op til et niveau, der kunne gøre selv den mest kritiske madanmelder nogenlunde tilfreds.

Bruger billede
Lena Dejbjerg
03.12.2007, 12:14
Har foresten et godt tip til at flå bakskulden uden at der spildes en masse fisk :-) Klip finnerne+halen af fisken, og kom den i fryseren til den er gennemfrossen. Så tages den op og flåes (man kan fx. få fat i skindet med en laksetang eller en lille urtekniv). Så tøes fisken langsomt op i køleskabet og steges. MUMS

Bruger billede
Lena Dejbjerg
03.12.2007, 12:09
Hej Tina. Jeg er født og opvokset i Esbjerg, men bor i KBH. Jeg elsker baksuld!! Så her kommer spørgsmålet, kan man få det andre steder i landet?? Der må da være noget vestjysk import til djævleøen af denne lækre fisk?? Jeg ved ikke om du bor i vestjylland, men håber du kan hjælpe :-) Hilsen Lena
 
Denne gode opskrift på Bakskuld m. tilbehør med billede fra Maduniverset.dk i kategorien Fisk opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Bakskuld m. tilbehør, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Grillopskrifter
sæson lige nu
Lækre opskrifter til Mors dag
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Fars Dag: Dagen hvor far skal forkæles med mad!
Se opskrifter her
hvid streg 3
Følg Maduniverset

Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...









Populære søgninger: Absolut bedste BBQ marinade     Pirog med krydret kødfyld     persillesmør     Hjemmelavet blodpølse     Rejer al pil pil     Grillede små kartofler med bacon på spyd     Søpapegøjebryst i Blåbær     Pasta Cabonara uden æg     Påskekyllinger af kogte æg     Pastasalat med ristede pinjekerner og bacon     Maskeret blomkål med rejer     Bondeklejner (norske klejner)     Hjemmelavet fyldt chokolade     Skøn snasket chokoladekage - nem at lave     Brændenældepesto     Jomfruhummerhalesoufflé     Børnenes kokoskugler     Pasta med skinke og bacon i flødesovs     Hannes vafler.     Familien Nørgaards Juleleverpostej     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]