Annoncering | Mobil/tablet version | 266 online
Hent Maduniverset APP blå pil Hent Android app Maduniverset.dk til Ios Maduniverset.dk til Windows phone
opskrifter
Søg i 12.479 opskrifter fra 25.410 medlemmer
i
Opskrifter   › Madopskrifter   › Aftereight is

Aftereight is

Aftereight is
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(79)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
14.493
Visninger
360
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF

Tina Dalgaard Hansen

DU SKAL BRUGE

Bund:
250 g hasselnødder
5 æggehvider
2 ½ dl flormelis

Fyld:
100 g mørk chokolade
5 æggeblommer
8-10 stykker After Eight chokolade
3 dl piskefløde
1 tsk kold stærk kaffe



SÅDAN GØR DU
Blend eller hak nødderne meget fint. Pisk æggehviderne stive. Vend forsigtig nødder og sukker med æggehviderne.
Kom dejen i en smurt springform og bag bunden ca. 20 minutter ved 175°.
Lad bunden blive kold

Smelt chokoladen . Pisk fløden stiv og pisk æggeblommerne til de bliver lyse. Bland æggeblommerne med flødeskummen og rør kaffe og flødeskum i chokoladen, chokoladen må kun være lun.
Kom chokoladeblandingen ud over nøddebunden og sæt desserten i fryseren i mindst 24 timer.


SERVERING
Tag chokolade-isen ud af fryseren ca. 20 minutter før serveringen. Pynt evt. med flødeskum.

 
BRUGERNES KOMMENTAR

Caroline
29.11.2008, 20:20
mums, lækkert, elsker det!!!!!!!!!!!!


Skriv en kommentar som gæst eller log ind/opret gratis bruger



Hvad er: 3 + 5 =
Log ind hvis du vil have tilsendt en mail, når nogen skriver en kommentar.

En administrator fra Maduniverset skal først godkende din kommentar før den kan ses på siden (hvis du logger ind, bliver din kommentar vist med det samme)



Log ind eller opret dig som bruger GRATIS på Maduniverset.dk for at skrive et svar eller spørgsmål som omhandler Aftereight is opskriften eller tilføje dine favorit opskrifter så du altid ved hvor du har dem, samt familie og venner vil kunne have glæde af opskrifterne.

 
 
Denne gode opskrift på Aftereight is fra Maduniverset.dk i kategorien Desserter opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Aftereight is, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

sæson lige nu hjemmelavede-karrysild.jpg 6792-grillet-lammekoelle.jpg 10909-paaskeaeg-med-marcipan-karamel-ingefaer-Dulce-de-Leche.jpg
Påskeopskrifter alt fra påskeæg til karrysild
Se opskrifter her
hvid streg 2
10584-syltet-ramsloeg-knopper.jpg 10765-ramsloegpesto.jpg 10932-ramsloegssalt.jpg
Næste
Ramsløg, voksner lige nu i naturen, prøv opskrifter med den gode gamle danske urt
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Påske opskrifter
AFSTEMNING

Hvilke ting hader du mest når du handler ind?

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...


Populært minut for minut
Følg Maduniverset
Nyheder fra os
Følg Maduniverset på Google Plus






Populære søgninger: Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Grillet vildt dyrekølle     Den bedste Kylling i Karry!     Skøn snasket chokoladekage - nem at lave     Nemme pølsehorn     Røræg i ovn     Krydder frikadeller     Rejeroulade med spinat.     Frisk pasta med laks og flødesovs     Grønne asparges med bacon     Svampet kanelkage     Omelet m. skinke og ost     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Indbagt laks med butterdej eller fillodej (SUND)     Spagetti carbonara     Hurtig boller (skal ikke hæve)     Tunmousse      Sennep-honning-balsamicco-oliedressing     Nachos m/kylling     Gullasch med kartoffelmos     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.0 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Google+ Følg på Bloglovin
Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]
Spishos.dk | Alleopskrifter.dk | Indbydelsen.dk | Madopskrifter.biz | Ignesco.dk | Foodinspirer.com