opskrifter
Søg i 12.596 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt. Ny flot hjemmeside er på vej
UPDATE: 25.09.19 vi er nu ca. 80% færdig med den nye hjemmeside :)
Opskrifter   › Madopskrifter   › Jomfruhummerhalesoufflé

Jomfruhummerhalesoufflé

Jomfruhummerhalesoufflé
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(34)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
4.402
Visninger
94
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



DU SKAL BRUGE
1 kg jomfruhummer
2 ps. ris
1 ds. asparges
4 æggehvider
200 g mayonnaise
1 tsk. sennep
eddike
salt og peber


SÅDAN GØR DU
2 poser ris koges og kommes i 2 ildfaste fade. Herover hældes 1 ds. asparges + væde.
Hummerhalerne ristes i karry og smør og lægges over aspargesen.
Æggehviderne piskes stive.
200 g mayonnaise røres med 1 tsk. sennep og lidt eddike og blandes med hviderne. Denne blanding fordeles over 2 fade.
Det hele bages i ovnen ved 225 grader i ca. 20 min. til de er pænt gyldne.
SERVERING
Spises straks!!!
 
 
BRUGERNES KOMMENTAR
 
Denne gode opskrift på Jomfruhummerhalesoufflé fra Maduniverset.dk i kategorien Fisk opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Jomfruhummerhalesoufflé, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Julefrokost opskrifter
Følg Maduniverset
sæson lige nu
Lækre opskrifter på Lucia brød til den 13 december
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Tid til at bage småkagerne til juleaften
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Mørbradgryde m. ris     Abrikos trifli     Spinattærte med fetaost     Græsk yoghurt med Frisk skåret ananas, mandler og Honning     drømmekage i bradepande     Surkål     Anderledes hakkebøf     Raclette med det hele     syltede pærer     Marineret flanksteak      Sennep-honning-balsamicco-oliedressing     Marineret mørbrad m. kold sovs     Hjemmelavede snebolde med marcipan og sprød chokolade     jordbærfromage     Kartoffelmos med rodfrugter     Let æggekage med revet ost og bacon     Pesto     Piment sauce     Kartoffelmos med pikant     Grønsagssuppe med krydderurter     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]