Pladerne rulles ud og skæres til så de passer til formen man nu vil bruge. (ildfast fads eller Aluminiums form)
Fyldet skal laves først:
Feta rives og røres sammen med blødt smør og en spsk. Olie.
Formen smøres ind i olie og to lag filo lægges i bunden; der pensles med olie og endnu to lag filo. Halvdelen af fyldet fordeles ud over i et jævnt lag. Ovenpå igen lægges der to lag filo, der pensles med olie og igen lægges to lag filo. Resten af fyldet hældes på og skal dækkes med to lag filo, som smøres med olie. Tilsidst lægges to lag filo øverst.
Yoghurt, mælk, æg, salt og bagepulver blandes godt sammen og hældes over, Sørg for at fordel det ordenligt og vip evt. Så det kan rende ned i siderne. Lad den stå i 10-15 min så det kan trænge ned i lagene.
Bages i 45-60 min ved 200° til den er gyldenbrun (stilles på sidste ribbe) IKKE VARMLUFT
Kan sagtens lunes dagen efter.
Kan spise både kold og lun.