opskrifter
Søg i 12.598 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt.
Ny flot hjemmeside er på vej.
Opskrifter   › Madopskrifter   › Banitsa (Bulgarsk) med feta Dobrudzja-Banitsa

Banitsa (Bulgarsk) med feta Dobrudzja-Banitsa

Banitsa (Bulgarsk) med feta Dobrudzja-Banitsa
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(178)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
Banitsa (Bulgarsk) med feta Dobrudzja-Banitsa
18.046
Visninger
233
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



DU SKAL BRUGE
• Filodej ( 1-2 rulle(r) a 5 plader)
• 250g feta
• 40g smør
• Olivenolie (brugser selv alm.)
_____

• 2 dl. Yoghurt
• 1½ dl mælk
• 4æg
• 1 knivspids bagepulver
• 1 tsk salt


SÅDAN GØR DU
Pladerne rulles ud og skæres til så de passer til formen man nu vil bruge. (ildfast fads eller Aluminiums form)

Fyldet skal laves først:
Feta rives og røres sammen med blødt smør og en spsk. Olie.
Formen smøres ind i olie og to lag filo lægges i bunden; der pensles med olie og endnu to lag filo. Halvdelen af fyldet fordeles ud over i et jævnt lag. Ovenpå igen lægges der to lag filo, der pensles med olie og igen lægges to lag filo. Resten af fyldet hældes på og skal dækkes med to lag filo, som smøres med olie. Tilsidst lægges to lag filo øverst.

Yoghurt, mælk, æg, salt og bagepulver blandes godt sammen og hældes over, Sørg for at fordel det ordenligt og vip evt. Så det kan rende ned i siderne. Lad den stå i 10-15 min så det kan trænge ned i lagene.

Bages i 45-60 min ved 200° til den er gyldenbrun (stilles på sidste ribbe) IKKE VARMLUFT
Kan sagtens lunes dagen efter.
SERVERING
Kan spise både kold og lun.
 
BRUGERNES KOMMENTAR
 
Denne gode opskrift på Banitsa (Bulgarsk) med feta Dobrudzja-Banitsa med billede fra Maduniverset.dk i kategorien Bagværk opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Banitsa (Bulgarsk) med feta Dobrudzja-Banitsa, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Fastelavnboller
Følg Maduniverset
sæson lige nu P1010003-fastelavsboller.JPG 10168-DSC_0868.JPG 10628-fastelavnsboller-med-citronglasur.jpg
De bedste fastelavnsboller alt fra børnenes favoritter til fastelavnsboller med Baileys glasur
Se opskrifter her
hvid streg 2
15-andebryst-solbaer-chokolade-sauce-rodfrugtmos.jpg 10634-hindbaer-kaviar.jpg 10546-marengsreder-citronfloedeskum.jpg
Næste
Valentinsdag er lige om hjørnet
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Svampet kanelkage     Frisk pasta med laks og flødesovs     Fersken suppe (den er genial)     Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Hamburgerryg m. Kartofler, hvid sauce & rosenkål     Kagecreme (lagkage) lavet på maizena     Raclette med det hele     Indbagt laks med butterdej eller fillodej (SUND)     Gulerodskage (Rå)     Skinke, porre tærte     Spagetti carbonara     Røræg i ovn     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Omelet m. skinke og ost     Nemme flûtes     Pirogger med oksekød     Sennep-honning-balsamicco-oliedressing     Trylledej (ikke spiseligt)     Skøn snasket chokoladekage - nem at lave     Nemme pølsehorn     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]