opskrifter
Søg i 12.605 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt.
UPDATE VEDR. "NY MADUNIVERSET" jan 2021:
Send os gerne en mail med ønsker til den nye Maduniverset.dk
Opskrifter   › Madopskrifter   › Banitsa (Bulgarsk) med feta Dobrudzja-Banitsa

Banitsa (Bulgarsk) med feta Dobrudzja-Banitsa

Banitsa (Bulgarsk) med feta Dobrudzja-Banitsa
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(201)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
Banitsa (Bulgarsk) med feta Dobrudzja-Banitsa
21.507
Visninger
242
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF





LIGE NU 21% RABAT på ALT køkkenudstyr, i samarbejde med Maduniverset
fx. chokolade fondue, No touch sæbedispenser eller affaldsspand med autolåg og 300+ andre produkter Se og køb på Køkkenuniverset.dk
DU SKAL BRUGE
• Filodej ( 1-2 rulle(r) a 5 plader)
• 250g feta
• 40g smør
• Olivenolie (brugser selv alm.)
_____

• 2 dl. Yoghurt
• 1½ dl mælk
• 4æg
• 1 knivspids bagepulver
• 1 tsk salt


SÅDAN GØR DU
Pladerne rulles ud og skæres til så de passer til formen man nu vil bruge. (ildfast fads eller Aluminiums form)

Fyldet skal laves først:
Feta rives og røres sammen med blødt smør og en spsk. Olie.
Formen smøres ind i olie og to lag filo lægges i bunden; der pensles med olie og endnu to lag filo. Halvdelen af fyldet fordeles ud over i et jævnt lag. Ovenpå igen lægges der to lag filo, der pensles med olie og igen lægges to lag filo. Resten af fyldet hældes på og skal dækkes med to lag filo, som smøres med olie. Tilsidst lægges to lag filo øverst.

Yoghurt, mælk, æg, salt og bagepulver blandes godt sammen og hældes over, Sørg for at fordel det ordenligt og vip evt. Så det kan rende ned i siderne. Lad den stå i 10-15 min så det kan trænge ned i lagene.

Bages i 45-60 min ved 200° til den er gyldenbrun (stilles på sidste ribbe) IKKE VARMLUFT
Kan sagtens lunes dagen efter.
SERVERING
Kan spise både kold og lun.
 
BRUGERNES KOMMENTAR
 
Denne gode opskrift på Banitsa (Bulgarsk) med feta Dobrudzja-Banitsa med billede fra Maduniverset.dk i kategorien Bagværk opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Banitsa (Bulgarsk) med feta Dobrudzja-Banitsa, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Grillopskrifter
sæson lige nu
Sæson på havets guld: skaldyr
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Sæson: Brombær, blommer og blåbær
Se opskrifter her
hvid streg 3
Følg Maduniverset

Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...









Populære søgninger: Røræg i ovn     Hjemmelavet LCHF bounty (uden sukker)     Færøsk æblekage     Grillspyd     Grillet jomfruhummerhaler     Langtidsstegt oksemørbrad     Ribsgéle af modne ribs     Grillet vildt dyrekølle     Raclette med det hele     Meget nemme flødekartofler     Omelet m. skinke og ost     Kagecreme (lagkage) lavet på maizena     Lever i gryde     Helstegt Oksestriploin     Mormors citronfromage     Grov go'e boller     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Frisk pasta med laks og flødesovs     Hjemmelavet Stikkelsbærkompot     Gulerodskage (Rå)     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]