opskrifter
Søg i 12.602 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt.
UPDATE VEDR. "NY MADUNIVERSET" jan 2021:
Send os gerne en mail med ønsker til den nye Maduniverset.dk
Opskrifter   › Madopskrifter   › Banitsa (Bulgarsk) med feta Dobrudzja-Banitsa

Banitsa (Bulgarsk) med feta Dobrudzja-Banitsa

Banitsa (Bulgarsk) med feta Dobrudzja-Banitsa
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(196)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
Banitsa (Bulgarsk) med feta Dobrudzja-Banitsa
20.784
Visninger
241
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF





LIGE NU 21% RABAT på ALT køkkenudstyr, i samarbejde med Maduniverset
fx. chokolade fondue, No touch sæbedispenser eller affaldsspand med autolåg og 300+ andre produkter Se og køb på Køkkenuniverset.dk
DU SKAL BRUGE
• Filodej ( 1-2 rulle(r) a 5 plader)
• 250g feta
• 40g smør
• Olivenolie (brugser selv alm.)
_____

• 2 dl. Yoghurt
• 1½ dl mælk
• 4æg
• 1 knivspids bagepulver
• 1 tsk salt


SÅDAN GØR DU
Pladerne rulles ud og skæres til så de passer til formen man nu vil bruge. (ildfast fads eller Aluminiums form)

Fyldet skal laves først:
Feta rives og røres sammen med blødt smør og en spsk. Olie.
Formen smøres ind i olie og to lag filo lægges i bunden; der pensles med olie og endnu to lag filo. Halvdelen af fyldet fordeles ud over i et jævnt lag. Ovenpå igen lægges der to lag filo, der pensles med olie og igen lægges to lag filo. Resten af fyldet hældes på og skal dækkes med to lag filo, som smøres med olie. Tilsidst lægges to lag filo øverst.

Yoghurt, mælk, æg, salt og bagepulver blandes godt sammen og hældes over, Sørg for at fordel det ordenligt og vip evt. Så det kan rende ned i siderne. Lad den stå i 10-15 min så det kan trænge ned i lagene.

Bages i 45-60 min ved 200° til den er gyldenbrun (stilles på sidste ribbe) IKKE VARMLUFT
Kan sagtens lunes dagen efter.
SERVERING
Kan spise både kold og lun.
 
BRUGERNES KOMMENTAR
 
Denne gode opskrift på Banitsa (Bulgarsk) med feta Dobrudzja-Banitsa med billede fra Maduniverset.dk i kategorien Bagværk opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Banitsa (Bulgarsk) med feta Dobrudzja-Banitsa, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Påske opskrifter
sæson lige nu hjemmelavede-karrysild.jpg 6792-grillet-lammekoelle.jpg 10909-paaskeaeg-med-marcipan-karamel-ingefaer-Dulce-de-Leche.jpg
Påskeopskrifter alt fra påskeæg til karrysild
Se opskrifter her
hvid streg 2
10584-syltet-ramsloeg-knopper.jpg 10765-ramsloegpesto.jpg 10932-ramsloegssalt.jpg
Næste
Ramsløg, voksner lige nu i naturen, prøv opskrifter med den gode gamle danske urt
Se opskrifter her
hvid streg 3
Følg Maduniverset

Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...









Populære søgninger: Svampet kanelkage     Nemme pølsehorn     Fersken suppe (den er genial)     Omelet m. skinke og ost     Røræg i ovn     Hurtig boller (skal ikke hæve)     Trylledej (ikke spiseligt)     Færøsk æblekage     Creme fraiche vafler     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Gulerodskage (Rå)     Bagt rodfrugtmos     Ristaffel     gammel Estrup gryde     Helstegt Oksestriploin     Porrer i fad med oksekød     Kagecreme (lagkage) lavet på maizena     Brownie med saltkaramel midte     Mormors Kakaosuppe     Indbagt laks med butterdej eller fillodej (SUND)     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]