opskrifter
Søg i 12.598 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt.
Ny flot hjemmeside er på vej.
Opskrifter   › Madopskrifter   › Kage med marcipan og banan

Kage med marcipan og banan

Kage med marcipan og banan
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(103)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
18.325
Visninger
135
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF





DU SKAL BRUGE
320 g marcipan af god kvalitet,
315 g hele æg,
1/2 stang vanille,
100 g varm smør,
60 g hvedemel (glutenrigt),
5 g bagepulver,
15 g pastis el. pernod.


SÅDAN GØR DU
Riv eller pluk marcipanen i mindre stykker i en skål og tilsæt æggene lidt ad gangen. Det skal forhindre, at der kommer små klumper marcipan, der ikke kan piskes ud. Flæk vanillestangen, skrab kornene ud og kom dem i marcipanblandingen.

Varm det op i et vandbad til ca. 50 grader. Tag skålen fra varmen og pisk til massen er helt kølet af.

Imens, smelt smør og sigt hvedemel og bagepulver sammen. Når den første blanding er pisket til punket "au ruban" (skummende), tilsættes forsigtigt det sigtede mel/bagepulver og derefter det smeltede varme smør tilsat pastis el. pernod.

Beklæd en bageplade med bagepapir, hvis du bruger en kagering. Ellers forer du en springform med bagepapir i bunden og fylder dej halvt op i formen.

Sprøjt et mønster ud med bananpuréen på overfladen af kagen og bag kagen ved 180/190 grader i 15-20 minutter.

Banan og muskat kompot (laves i god tid i forvejen)

500 g modne bananer, 100 g sukker, 50 g smeltet smør, reven muskatnød.

Forvarm ovnen til 210 grader.

Skræl bananerne og skær dem over på langs. Beklæd en bageplade med bagepapir, drys sukker på og læg bananerne på pladen. Fordel det smeltede smør over bananerne og bag dem i ovnen indtil farven er intens gylden. Drys 1/2 spsk reven muskatnød over bananerne, så snart de er taget ud af ovnen.

Kom bananerne i en food processor og lad blandingen blive til en puré. Kom puréen i en sprøjtepose.
 
BRUGERNES KOMMENTAR
 
Denne gode opskrift på Kage med marcipan og banan fra Maduniverset.dk i kategorien Bagværk opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Kage med marcipan og banan, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

madplaner Indkøbslister
Følg Maduniverset
sæson lige nu 10628-fastelavnsboller-med-citronglasur.jpg 15-DSC_0568.JPG 15-DSC_0587.JPG
De bedste fastelavnsboller alt fra børnenes favoritter til fastelavnsboller med Baileys glasur
Se opskrifter her
hvid streg 2
hjemmelavede-karrysild.jpg 6792-grillet-lammekoelle.jpg 10909-paaskeaeg-med-marcipan-karamel-ingefaer-Dulce-de-Leche.jpg
Næste
Påskeopskrifter alt fra påskeæg til karrysild
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: lagkage med nutella og banan     Kogte hummerhaler     Fish ’n’ chips     Lues æggesalat     Ostegratineret broccoli     Kyllinge salat med grøn pesto     Pandekage/wraps med røget laks     chokoladereder     Drømmekage kagemand     Fondue     Hamburgerryggen der imponerer svigermor!     Mazarintærte med Nougat     Mokkanøddekager     Havredrik     Søde kartofler med æbler     Marmorkage uden æg     Marineret Svinemørbrad     Pastasalat med ristede pinjekerner og bacon     Blødende chokoladekage     Koteletter i fad     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]