opskrifter
Søg i 12.605 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt.
UPDATE VEDR. "NY MADUNIVERSET" jan 2021:
Send os gerne en mail med ønsker til den nye Maduniverset.dk
Opskrifter   › Madopskrifter   › Kage med marcipan og banan

Kage med marcipan og banan

Kage med marcipan og banan
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(103)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
19.180
Visninger
151
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF





LIGE NU 21% RABAT på ALT køkkenudstyr, i samarbejde med Maduniverset
fx. chokolade fondue, No touch sæbedispenser eller affaldsspand med autolåg og 300+ andre produkter Se og køb på Køkkenuniverset.dk
DU SKAL BRUGE
320 g marcipan af god kvalitet,
315 g hele æg,
1/2 stang vanille,
100 g varm smør,
60 g hvedemel (glutenrigt),
5 g bagepulver,
15 g pastis el. pernod.


SÅDAN GØR DU
Riv eller pluk marcipanen i mindre stykker i en skål og tilsæt æggene lidt ad gangen. Det skal forhindre, at der kommer små klumper marcipan, der ikke kan piskes ud. Flæk vanillestangen, skrab kornene ud og kom dem i marcipanblandingen.

Varm det op i et vandbad til ca. 50 grader. Tag skålen fra varmen og pisk til massen er helt kølet af.

Imens, smelt smør og sigt hvedemel og bagepulver sammen. Når den første blanding er pisket til punket "au ruban" (skummende), tilsættes forsigtigt det sigtede mel/bagepulver og derefter det smeltede varme smør tilsat pastis el. pernod.

Beklæd en bageplade med bagepapir, hvis du bruger en kagering. Ellers forer du en springform med bagepapir i bunden og fylder dej halvt op i formen.

Sprøjt et mønster ud med bananpuréen på overfladen af kagen og bag kagen ved 180/190 grader i 15-20 minutter.

Banan og muskat kompot (laves i god tid i forvejen)

500 g modne bananer, 100 g sukker, 50 g smeltet smør, reven muskatnød.

Forvarm ovnen til 210 grader.

Skræl bananerne og skær dem over på langs. Beklæd en bageplade med bagepapir, drys sukker på og læg bananerne på pladen. Fordel det smeltede smør over bananerne og bag dem i ovnen indtil farven er intens gylden. Drys 1/2 spsk reven muskatnød over bananerne, så snart de er taget ud af ovnen.

Kom bananerne i en food processor og lad blandingen blive til en puré. Kom puréen i en sprøjtepose.
 
BRUGERNES KOMMENTAR
 
Denne gode opskrift på Kage med marcipan og banan fra Maduniverset.dk i kategorien Bagværk opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Kage med marcipan og banan, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Halloween opskrifter
sæson lige nu
Laksesæson - find inspiration på lækre opskrifter
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Mums Risotto :)
Se opskrifter her
hvid streg 3
Følg Maduniverset

Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...









Populære søgninger: Kvædemarmelade     Marengs spøgelser     Halloween menu     Rådhuspandekager     Serverede fingre til halloween     Uhyggelige halloween hoveder med fyld     Halloween kage kirkegård     Klamme fingre     Fersken suppe (den er genial)     Grillet vildt dyrekølle     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Mormors citronfromage     Frugttærte med merengs og bær     Brændenældepesto     Hjemmelavet agurkesalat     Nemme æbleskiver     Rejemad     Færøsk æblekage     Omelet m. skinke og ost     Original Foccacia brød fra Italien     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]