opskrifter
Søg i 12.605 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt.
UPDATE VEDR. "NY MADUNIVERSET" jan 2021:
Send os gerne en mail med ønsker til den nye Maduniverset.dk
Opskrifter   › Madopskrifter   › Fest pie

Fest pie

Fest pie
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(118)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
12.376
Visninger
224
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF





LIGE NU 21% RABAT på ALT køkkenudstyr, i samarbejde med Maduniverset
fx. chokolade fondue, No touch sæbedispenser eller affaldsspand med autolåg og 300+ andre produkter Se og køb på Køkkenuniverset.dk
DU SKAL BRUGE
1 portion mørdej;
100 G Margarine
170 G Mel
2 Tsk Sukker
1 Tsk Salt
1 Spsk Vand

Fyld;
500 G kylling/kalkun kød i tern
1 stort løg, groft hakket
500 G champignon, i skiver
smør eller olie til stegning
2½ Dl piskefløde
2 Spsk sød chilisovs
3 Tsk sesamfrø
2 Tsk paprika
salt og peber
1 æg til pensling


SÅDAN GØR DU
Mørdej;
Margarine skæres i små tern mens den er kold, så blandes de øvrige ingedienser i (undtagen vand). Dejen smules mellem fingrene til margarinen og melen er helt blandet. Dejen samles med vandet (må ikke æltes) og lægges i køleskabet i 1 time for at hvile.

Fyld;
Kødet steges gyldent på panden. Derefter tilsættes grøntsagerne og steger med.
Fløden piskes til skum og de øvrige ingedienser blandes i fløden.
Den stiftpiskede fløde vendes sammen med kødet på panden og koges igennem til fløden nærmest "trævler", retten smages til med salt og peber.
Fyldet kommes op i et ildfastfad og dækkes med den udrullede mørdej, som pensles med æg.
Retten bages v. 200 grader i varmluft (alm. ovn 220)
I ca 30 min til den er flot gylden
SERVERING
Serveres med en lækker salat og flute.
 
TIPS / INFO FRA VORES LEKSIKON
 
BRUGERNES KOMMENTAR
 
Denne gode opskrift på Fest pie fra Maduniverset.dk i kategorien Kylling opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Fest pie, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Grillopskrifter
sæson lige nu
Lækker mad i Sankt Hans-bålets skær
Sankt Hans Dag er den 24. juni, hvor der er præcist et halvt år til Juleaften. Traditionen tro tænder vi bål og brænder hekse af aftenen før, nemlig den 23. juni, som altså kaldes Sankt Hans Aften. Mange hekse bliver futtet af på Sankt Hans Aften, men heldigvis er de lavet af træ, papir og pap og pyntet med diverse klædningsstykker. Den sidste ”rigtige” heks kom på bålet i Danmark i 1693.
Se opskrifter her
hvid streg
Studenterkørsel: Hvad skal I servere?
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Mad til kør selv ferien
Se opskrifter her
hvid streg 3
Følg Maduniverset

Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...









Populære søgninger: Grillspyd     Helstegt grillet oksefilet     Grillet jomfruhummerhaler     Grillet vildt dyrekølle     sprængt kylling med peberrodssovs.     Gulerodskage (Rå)     Raclette med det hele     Frisk pasta med laks og flødesovs     Grillet kyllingefilet, saftigt og nemt     Helstegt Oksestriploin     Verdens bedst grillede oksemørbrad     Røræg i ovn     Skøn snasket chokoladekage - nem at lave     Grillet kyllingefilet     Kagecreme (lagkage) lavet på maizena     Svampet kanelkage     Omelet m. skinke og ost     Græsk rejetærte     Morgenbirkes - fryseegnede     Hel Kylling på roterende grillspyd (rotisseri)     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]