opskrifter
Søg i 12.584 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt. Ny flot hjemmeside er på vej
Opskrifter   › Madopskrifter   › kalvekam med grydestegt selleri og abrikos

kalvekam med grydestegt selleri og abrikos

kalvekam med grydestegt selleri og abrikos
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(45)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
6.999
Visninger
113
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



DU SKAL BRUGE
750 g kalvekam
2 spsk. sesamolie
225 g portobellosvampe i skiver
400 g knoldselleri
200 g aubegine i tern
½ ltr vand
salt og peber
125 g abrikoser
1 bakke merian
1 bakke rosmarin


SÅDAN GØR DU
brun portobellosvampene i sesamolien i en gryde. svampene tages op. brun herefter selleri,aubeginer og kød i gryden og tilsæt vand, salt og peber. lad det simre i gryden i ca.30-40 min.
SERVERING
servers med portobellosvampene,abrikoser og flensted kartoflerbåde samt skyen fra retten smagt til med finthakket meriam. pynt med rosmarin.
 
BRUGERNES KOMMENTAR


Skriv en kommentar som gæst eller log ind/opret gratis bruger



Hvad er: 3 + 5 =
Log ind hvis du vil have tilsendt en mail, når nogen skriver en kommentar.

En administrator fra Maduniverset skal først godkende din kommentar før den kan ses på siden (hvis du logger ind, bliver din kommentar vist med det samme)



Log ind eller opret dig som bruger GRATIS på Maduniverset.dk for at skrive et svar eller spørgsmål som omhandler kalvekam med grydestegt selleri og abrikos opskriften eller tilføje dine favorit opskrifter så du altid ved hvor du har dem, samt familie og venner vil kunne have glæde af opskrifterne.

 
 
Denne gode opskrift på kalvekam med grydestegt selleri og abrikos fra Maduniverset.dk i kategorien Andet opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet kalvekam med grydestegt selleri og abrikos, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

madplaner Indkøbslister
sæson lige nu P1010003-fastelavsboller.JPG 10168-DSC_0868.JPG 10628-fastelavnsboller-med-citronglasur.jpg
De bedste fastelavnsboller alt fra børnenes favoritter til fastelavnsboller med Baileys glasur
Se opskrifter her
hvid streg 2
15-andebryst-solbaer-chokolade-sauce-rodfrugtmos.jpg 10634-hindbaer-kaviar.jpg 10546-marengsreder-citronfloedeskum.jpg
Næste
Valentinsdag er lige om hjørnet
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
Følg Maduniverset
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Gl.dags oksegrydesteg m.brun flødesauce, glaserede perleløg      Piment sauce     Engelsk Søsterkage     Suppekuren     Kartoffelsalat (ymer/cremefraiche-dressing)     Bagte Kartofler på Grill     Creolorange - marmelade     Græsk bønnegryde     Jambalaya     Tunmousse med Buko flødeost     Blommetrifli     Grundopskrift til al wokmad     Gulerodskage- Deluxe     Jordbærsoufflè     Fuldkornsrugbrød på under 2 timer     Dejlig Kage til kaffen.     Spejlæg med rødkål på brød     Frikadeller med havregryn     Bulgursalat med mango     Ungarsk Fiske fad     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Google+
Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [
Kontakt]