opskrifter
Søg i 12.602 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt.
UPDATE VEDR. "NY MADUNIVERSET" jan 2021:
Send os gerne en mail med ønsker til den nye Maduniverset.dk
Opskrifter   › Madopskrifter   › sydhavskylling

sydhavskylling

sydhavskylling
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(365)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
sydhavskylling
71.478
Visninger
1.549
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



var dagens opskrift 17.02.2021 sydhavskylling var dagens opskrift den 17.02.2021



LIGE NU 21% RABAT på ALT køkkenudstyr, i samarbejde med Maduniverset
fx. chokolade fondue, No touch sæbedispenser eller affaldsspand med autolåg og 300+ andre produkter Se og køb på Køkkenuniverset.dk
DU SKAL BRUGE
2 kyllinger af 1 kg, 3 spsk mel, 2 tsk salt, 1 spsk karry
smør el.margarine , 1 rød æbel eller 1 dåse ananas i skiver...
KARRYSOVS
1 stor løg, 10 skiver bacon , 1-2 spsk karry, 2 spsk mel , 1 stor syrlig æble, 2 spsk tomatpure, 3 dl hønseboullion.


SÅDAN GØR DU
Begynd med sovsen så den er klar når retten skal i ovnen. skræld og hak løg og æblet. skær baconen i strimler . svits løg æble og bacon et par minutter. strø karry over og lad det svitse med et øjeblik. bland mel og tomatpure i. tilsæt boullionen og væden fra ananasen og lad det koge i ca 10 min.
dmag til med salt og kom ananasstykkerne i .

del kyllingen i portionsstykker. bland karry,mel og salt i en plasticpose. læg nogle kyllingstykker ad gangen i posen og ryst den så melblandingen helt dækker stykkerne. gør det samme med resten af stykkerne.
brun kyllingstykkerne i fedtstoffet og læg dem over på et ovenfast fad efterhånden.
hæld karrysovsen over.

sæt retten i oven i ca 35-60min ved 200 grader.

graner fadet med ananasringe eller små æbelstykker.
SERVERING
sever løse ris til kyllingen. TIP: såvel rødvin som hvidvin passer fint til denne ret.
sydhavskylling - 8134HPIM0284.JPG
 
TIPS / INFO FRA VORES LEKSIKON
 
BRUGERNES KOMMENTAR

Erik Andersen
24.12.2018, 15:30
GRANER??????????????????????? Rødvin passer IKKE til stærk mad
 
Denne gode opskrift på sydhavskylling med billede fra Maduniverset.dk i kategorien Kylling opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet sydhavskylling, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

madplaner Indkøbslister
sæson lige nu 10628-fastelavnsboller-med-citronglasur.jpg 15-DSC_0568.JPG 15-DSC_0587.JPG
De bedste fastelavnsboller alt fra børnenes favoritter til fastelavnsboller med Baileys glasur
Se opskrifter her
hvid streg 2
hjemmelavede-karrysild.jpg 6792-grillet-lammekoelle.jpg 10909-paaskeaeg-med-marcipan-karamel-ingefaer-Dulce-de-Leche.jpg
Næste
Påskeopskrifter alt fra påskeæg til karrysild
Se opskrifter her
hvid streg 3
Følg Maduniverset

Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...









Populære søgninger: Raclette med det hele     Fersken suppe (den er genial)     Frisk pasta med laks og flødesovs     Nemme flûtes     Kogning af kongekrabbe     Gulerodskage (Rå)     Fondue     Indbagt laks med butterdej eller fillodej (SUND)     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     indbagt oksemørbrad / Beef Wellington      Nemme pølsehorn     Hamburgerryg m. Kartofler, hvid sauce & rosenkål     Charlotte russe     Trylledej (ikke spiseligt)     Helstegt Oksestriploin     Hummersuppe     Omelet m. skinke og ost     Spagetti carbonara     Røræg i ovn     Kagecreme (lagkage) lavet på maizena     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]