2½ spsk sesamfrø
300 g kinakålsblade
½ liter Orientalsk KarrySuppe
1 dåse light kokosmælk (ca. 165 ml)
2 røde peberfrugter i tynde strimler (ca. 300 g)
200 g sukkerærter i strimler
1½ spsk fintrevet frisk ingefær
½ tsk sukker
2 tsk groft salt
friskkværnet peber
300 optøede, frosne rejer
5 dl vand
Tilbehør
160 g basmatiris
120 g ristede pitabrød
Kom sesamfrøene i en kold pande og rist dem først 2 min. ved kraftig varme og derefter ca. 1 min. ved jævn varme.
Skyl kålbladene og skær ribberne ud. Skær ribberne i ca. 1 cm strimler og den grønne bladdel i helt tynde strimler.
Bring imens karrysuppen, vand og kokosmælk i kog i en tykbundet gryde. Tilsæt peberfrugter, kinakålribberne, sukkerærter, ingefær, sukker, salt og peber. Varm suppen igennem og smag til. Kom rejer og de tyndtstrimlede kinakålblade i. Server straks suppen med ristet sesamfrø som drys - og ris og brød ved siden af.
Tip: Man kan servere små toppe af ris nede i suppen. Skyl en lille skål eller decilitermål i koldt vand. Pres risen let sammen i skålen og vend risene ud i en dyb tallerken.