Bland alle ingredienserne til dejen og ælt til du har en ensartet dej, som kan rulles ud. Prøv dig frem med melen. Måske lidt mere eller lidt mindre, dejen må ikke være for tør,men heller ikke for klistret så den ikke kan rulles ud med en kagerulle. Beklæd en smurt tærteform med dejen.
Fyld:
skræl og skær løgene i halve løgringe, svits dem bløde men ikke brune i lidt magarine.
Brun bacon stykkerne i en pande. Hvis du bruger sliced bacon skal du skære det i mindre stykker. Bland så løg og bacon sammen og fordel på tærtebunden. Drys den revne ost her henover.
Pisk æg, fløde, cremefraiche og krydderier sammen, og hæld tilsidst blandingen over tærten.
Bag den midt i ovnen ca. 35-40 min. v 200 grader.
Serveres med en grøn salat til og et glas iskoldt hvidvin.
Er osse god til buffét.
09.12.2007, 09:31