opskrifter
Søg i 12.602 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt.
UPDATE VEDR. "NY MADUNIVERSET" jan 2021:
Send os gerne en mail med ønsker til den nye Maduniverset.dk
Opskrifter   › Madopskrifter   › SNYDE-lasange

SNYDE-lasange

SNYDE-lasange
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(82)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
6.810
Visninger
127
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF





LIGE NU 21% RABAT på ALT køkkenudstyr, i samarbejde med Maduniverset
fx. chokolade fondue, No touch sæbedispenser eller affaldsspand med autolåg og 300+ andre produkter Se og køb på Køkkenuniverset.dk
DU SKAL BRUGE
"kødsovs"
700 g hakket oksekød
2 store løg
1/4 selleri
4 store gulerødder
100 stærk pølse (eks. peperoni)
4 dl vand
1 ds hakket tomat m. basilikum (evt. med chili)
lidt tomatpure
basilikum
timian
salt og peber

ostesovs:
50 g margerine
3 spiseske mel
mælk
reven ost
reven muskatnød
salt og peber

Pastaskruer


SÅDAN GØR DU
Kør løg, selleri og gulerødder igennem foodprosseren, så det bliver meget fint hakket.

Brun køddet i lidt olie i en gryde. Tilsæt løg, selleri og gullerødder og svits det lidt.

Kom den stærke pølse i, (i små stykker.)

Tilsæt vand og tomat og krydderier og lad det simre i en lille time.

Prøv at komme en anelse sukker i (1 - 3 tsk) gør undeværker.

Ostesovs: Smelt margerinen og kom melet i. Kom mælk i lidt efter lidt mens du pisker. kom så osten i og muskaten. Den skal være fin og blød, ikke alt for tyk.Smag den til med salt og peber.

Kom nu lidt kødsovs i et ovnfast fad lidt skruer og ostesovs skiftevis. Slut af med ostesovs.

ind i ovnen og sæt den på 175 grader i ca 45-60 min.

Lad den hvile i 10 min inden den spises
SERVERING
Sammen med grovflutes. Denne ret er god tilkræsne børn som ikke bryder sig om grønsager. De bliver rigtig SNYDT, med kærlighed....
 
TIPS / INFO FRA VORES LEKSIKON
 
BRUGERNES KOMMENTAR

Niels
28.02.2008, 15:53
Jeg kan ikke lige se at den skulle være specielt sund for børn...Der er en minimal mængde grøntsager i!!
 
Denne gode opskrift på SNYDE-lasange fra Maduniverset.dk i kategorien Børn opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet SNYDE-lasange, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

madplaner Indkøbslister
sæson lige nu 10628-fastelavnsboller-med-citronglasur.jpg 15-DSC_0568.JPG 15-DSC_0587.JPG
De bedste fastelavnsboller alt fra børnenes favoritter til fastelavnsboller med Baileys glasur
Se opskrifter her
hvid streg 2
hjemmelavede-karrysild.jpg 6792-grillet-lammekoelle.jpg 10909-paaskeaeg-med-marcipan-karamel-ingefaer-Dulce-de-Leche.jpg
Næste
Påskeopskrifter alt fra påskeæg til karrysild
Se opskrifter her
hvid streg 3
Følg Maduniverset

Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...









Populære søgninger: Tvebakkekage     Raclette med det hele     Røræg i ovn     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Nemme pølsehorn     Svampet kanelkage     Hurtig boller (skal ikke hæve)     Fersken suppe (den er genial)     Indbagt laks med butterdej eller fillodej (SUND)     Pastaret i fad     Skøn snasket chokoladekage - nem at lave     Frisk pasta med laks og flødesovs     Boller m/ A38     Kagecreme (lagkage) lavet på maizena     Færøsk æblekage     Helstegt Oksestriploin     Varm kartoffelsalat.     Trylledej (ikke spiseligt)     Omelet m. skinke og ost     Gulerodskage (Rå)     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]