opskrifter
Søg i 12.596 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt. Ny flot hjemmeside er på vej
UPDATE: 25.09.19 vi er nu ca. 80% færdig med den nye hjemmeside :)
Opskrifter   › Madopskrifter   › Chokolade Cheesecake

Chokolade Cheesecake

Chokolade Cheesecake
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(108)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
11.583
Visninger
126
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



DU SKAL BRUGE
Bund:
10 meget fint knuste grahamskiks/digestives
1 dl. nøddemel (fint blendede mandler og hasselnødder)
1 tsk med top kanel
150g smør, smeltet
Fyld:
200 g. flødeost naturel
½ dl. rørsukker
1 æg
2 æggeblommer (et bæger pasteuriserede)
1 tsk sødemiddel (f.eks. SØD)
2 spsk grahamsmel
1 tsk vanilleessens
3/4 ritter sport (”Fondente” – mørk chokolade med fyld af chokolademousse)
Glasur (kan udelades):
½ - 1 dl. creme fraiche.
Dessertcreme:
2 dl. skyr, græsk yoghurt eller fromage frais
2 tsk vanille essens

Evt. frugtsauce


SÅDAN GØR DU
Fremgangsmåde:
Forvarm ovn til 180°C.
Lav bunden først. Kør grahamskiks med nøddemel og kanel i en foodprocessor køres, til det er meget fintdelt.Rør så smeltet smør i.
Pres denne krumme-masse ned i bunden, og helt ud til siden, i en 19cm. silicone form – så behøver man ikke smøre den først. Brug fingrene, så man har føling med det. Sæt til side.
Blødgør flødeosten ved at lade den stå fremme en times tid. Kom flødeost, æg, sukker, mel, sødemiddel og vanilleessens i en blender eller foodprocessor, og kør til blandingen er jævn. Rør smeltet chokolade i. Hæld flødeoste massen i formen, ovenpå krumme-blanding.
Bemærk, at blandingen er meget flydende – sådan skal den være.
Lad den stå ca. 5 – 10 minutter, og slå evt. let på siderne, så luftbobler kommer op inden bagning.
Placér på bagerist lavt i ovnen.
Bag 35 – 45 minutter, eller indtil midten af kagen er næsten fast, hvis man ryster den let. Den kan godt tåle at tage lidt farve, men helst ikke mere, hvis fyldet skal bevare sin cremede konsistens.
Tag kagen ud og luk ovnen.
Hvis man ønsker creme glasur, fordeles creme fraise over hele kagen i et ca. 1/2 cm. tykt lag. Stil den så tilbage i ovnen, sluk for den, og lad den stå i 5 – 10 minutter.
Glasuren giver en god, svag syrlighed, der står i fin kontrast til kagen – den kan udelades, hvis man vælger at servere en ikke for sød frugtsauce til – f.eks. abrikosmos eller kirsebærsauce.
Afkøl cheesecaken i formen på en bagerist i ca. 45 minutter.
Hæld så evt. frugt sauce på, og stik 8 – 10 tandstikker af træ i langs kanten, og et par i midten, og kom film over. Stil i køleskab i mindst 2 timer før den skæres ud.
SERVERING
For at få rigtig flotte stykker, kan man skylle en meget skarp kniv i meget varmt vand og skære et enkelt snit, mens kniven stadig er fugtig. Kniven skylles ren mellem hvert snit. Servér evt. med dessertcreme eller flødeskum
 
BRUGERNES KOMMENTAR
 
Denne gode opskrift på Chokolade Cheesecake fra Maduniverset.dk i kategorien Bagværk opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Chokolade Cheesecake, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Julefrokost opskrifter
Følg Maduniverset
sæson lige nu
Tid til at bage småkagerne til juleaften
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Nye og klassiske opskrifter til en god juleaften - fx. brunede kartofler med skræl
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Mormors Stegte sild i eddike     Halve æbler med ribsgele     Indbagte rejer     Stegt flæsk m. persillesovs     Mandarin kage     Trylledej (ikke spiseligt)     Solsikkekerner, græskarkerner - ristede og saltede     Sennep-honning-balsamicco-oliedressing     Ovnstegt røget medister     Spaghetti med kødsovs     Oldemors sirupskage - nem og lækker     Oldes Kokoskranse     Svampet kanelkage     Mormors surrib     Børnenes kokoskugler     Fersken suppe (den er genial)     Tunmousse      Sukkerfri Fedtebrød     Julefrikadeller     Knasende chokolade cornflakes     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]