Annoncering | Mobil/tablet version | 301 online
Hent Maduniverset APP blå pil Hent Android app Maduniverset.dk til Ios Maduniverset.dk til Windows phone
opskrifter
Søg i 12.479 opskrifter fra 25.413 medlemmer
i
Opskrifter   › Madopskrifter   › Chokolade Cheesecake

Chokolade Cheesecake

Chokolade Cheesecake
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(108)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
11.029
Visninger
112
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF

Morten Erichsen

DU SKAL BRUGE
Bund:
10 meget fint knuste grahamskiks/digestives
1 dl. nøddemel (fint blendede mandler og hasselnødder)
1 tsk med top kanel
150g smør, smeltet
Fyld:
200 g. flødeost naturel
½ dl. rørsukker
1 æg
2 æggeblommer (et bæger pasteuriserede)
1 tsk sødemiddel (f.eks. SØD)
2 spsk grahamsmel
1 tsk vanilleessens
3/4 ritter sport (”Fondente” – mørk chokolade med fyld af chokolademousse)
Glasur (kan udelades):
½ - 1 dl. creme fraiche.
Dessertcreme:
2 dl. skyr, græsk yoghurt eller fromage frais
2 tsk vanille essens

Evt. frugtsauce


SÅDAN GØR DU
Fremgangsmåde:
Forvarm ovn til 180°C.
Lav bunden først. Kør grahamskiks med nøddemel og kanel i en foodprocessor køres, til det er meget fintdelt.Rør så smeltet smør i.
Pres denne krumme-masse ned i bunden, og helt ud til siden, i en 19cm. silicone form – så behøver man ikke smøre den først. Brug fingrene, så man har føling med det. Sæt til side.
Blødgør flødeosten ved at lade den stå fremme en times tid. Kom flødeost, æg, sukker, mel, sødemiddel og vanilleessens i en blender eller foodprocessor, og kør til blandingen er jævn. Rør smeltet chokolade i. Hæld flødeoste massen i formen, ovenpå krumme-blanding.
Bemærk, at blandingen er meget flydende – sådan skal den være.
Lad den stå ca. 5 – 10 minutter, og slå evt. let på siderne, så luftbobler kommer op inden bagning.
Placér på bagerist lavt i ovnen.
Bag 35 – 45 minutter, eller indtil midten af kagen er næsten fast, hvis man ryster den let. Den kan godt tåle at tage lidt farve, men helst ikke mere, hvis fyldet skal bevare sin cremede konsistens.
Tag kagen ud og luk ovnen.
Hvis man ønsker creme glasur, fordeles creme fraise over hele kagen i et ca. 1/2 cm. tykt lag. Stil den så tilbage i ovnen, sluk for den, og lad den stå i 5 – 10 minutter.
Glasuren giver en god, svag syrlighed, der står i fin kontrast til kagen – den kan udelades, hvis man vælger at servere en ikke for sød frugtsauce til – f.eks. abrikosmos eller kirsebærsauce.
Afkøl cheesecaken i formen på en bagerist i ca. 45 minutter.
Hæld så evt. frugt sauce på, og stik 8 – 10 tandstikker af træ i langs kanten, og et par i midten, og kom film over. Stil i køleskab i mindst 2 timer før den skæres ud.
SERVERING
For at få rigtig flotte stykker, kan man skylle en meget skarp kniv i meget varmt vand og skære et enkelt snit, mens kniven stadig er fugtig. Kniven skylles ren mellem hvert snit. Servér evt. med dessertcreme eller flødeskum

 
BRUGERNES KOMMENTAR


Skriv en kommentar som gæst eller log ind/opret gratis bruger



Hvad er: 3 + 5 =
Log ind hvis du vil have tilsendt en mail, når nogen skriver en kommentar.

En administrator fra Maduniverset skal først godkende din kommentar før den kan ses på siden (hvis du logger ind, bliver din kommentar vist med det samme)



Log ind eller opret dig som bruger GRATIS på Maduniverset.dk for at skrive et svar eller spørgsmål som omhandler Chokolade Cheesecake opskriften eller tilføje dine favorit opskrifter så du altid ved hvor du har dem, samt familie og venner vil kunne have glæde af opskrifterne.

 
 
Denne gode opskrift på Chokolade Cheesecake fra Maduniverset.dk i kategorien Bagværk opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Chokolade Cheesecake, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

sæson lige nu hjemmelavede-karrysild.jpg 6792-grillet-lammekoelle.jpg 10909-paaskeaeg-med-marcipan-karamel-ingefaer-Dulce-de-Leche.jpg
Påskeopskrifter alt fra påskeæg til karrysild
Se opskrifter her
hvid streg 2
10584-syltet-ramsloeg-knopper.jpg 10765-ramsloegpesto.jpg 10932-ramsloegssalt.jpg
Næste
Ramsløg, voksner lige nu i naturen, prøv opskrifter med den gode gamle danske urt
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Påske opskrifter
AFSTEMNING

Hvilke ting hader du mest når du handler ind?

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...


Populært minut for minut
Følg Maduniverset
Nyheder fra os
Følg Maduniverset på Google Plus






Populære søgninger: Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Limefromage med fløde     Kantarel sauce     Krydder frikadeller     Den bedste Kylling i Karry!     Kyllingeragout     Julekager     Svampet kanelkage      krydret farsfad med porrer     Panettone     Grov go'e boller     De fantastiske ananasbøffer     Frisk pasta med laks og flødesovs     Orientalsk Kylling med Kokosmælk     Knasende chokolade-Godter     Tapas med chorizo     Skøn snasket chokoladekage - nem at lave     Julekringle med marcipan     Indbagt laks med butterdej eller fillodej (SUND)     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.0 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Google+ Følg på Bloglovin
Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]
Spishos.dk | Alleopskrifter.dk | Indbydelsen.dk | Madopskrifter.biz | Ignesco.dk | Foodinspirer.com