opskrifter
Søg i 12.584 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt. Ny flot hjemmeside er på vej
UPDATE: 21.05.19 vi er nu ca. 75% færdig med den nye hjemmeside :)
Opskrifter   › Madopskrifter   › Fastelavnsboller

Fastelavnsboller

Fastelavnsboller
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(65)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
Fastelavnsboller  Foto af : Maduniverset
6.424
Visninger
140
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



DU SKAL BRUGE
Til dejen:
2½ dl. mælk
50 g. margarine
25 g. gær
1 æg
3 spsk. sukker
1 knivspids salt
500 g. hvedemel

Creme:
2 æggeblommer
2 spsk. sukker
1½ spsk. maizena
2 dl. mælk
1 tsk. vanillesukker


SÅDAN GØR DU
Mælken og margarinen lunes i en gryde. Gæren røres ud deri. De øvrige ingredienser tilsættes og dejen æltes godt igennem. Stil dejen til hævning et lunt sted i ca. 40 min.

Cremen:
Æggeblommer, sukker, maizena og mælk piskes sammen i en tykbundet gryde og varmes op til kogepunktet under piskning. Den skal være ret fast! Cremen tages fra varmen og vanillesukkeret røres i.

Dejen slås ned og rulles ud (ca. 1½ cm tykke)
Aftegn bollerne med et stort glas. En god skefuld creme kommes på stykkerne. Saml hjørnerne i dejen, så det danner en bolle. Vend den om, så samlingen vender nedad. Lad bollerne efterhæve i ½ time.

Bag bollerne 10-12 min. ved 200 grader. Sigt flormelis ovenpå bollerne efter bagningen, eller put glasur på.

(i stedet for creme eller sammen med cremen kan anvendes syltetøj efter smag.)
SERVERING
Server dem lune. De er fryseegnede!
 
TIPS / INFO FRA VORES LEKSIKON
 
BRUGERNES KOMMENTAR
 
Denne gode opskrift på Fastelavnsboller med billede fra Maduniverset.dk i kategorien Sødesager opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Fastelavnsboller, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Grillopskrifter
sæson lige nu
Mad til Festivalen
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Sæson på havets guld: skaldyr
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
Følg Maduniverset
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Frisk pasta med laks og flødesovs     Svampet kanelkage     Farmors Citronkage     Gyros eller kebab kød      Kagecreme (lagkage) lavet på maizena     Den bedste Kylling i Karry!     Nachos m/kylling     Wok sovs     Pasta alfredo     Helstegt Oksestriploin     Kyllingbryst med pesto og bacon     Aspargessuppe     Mors Flæske-Pandekage     Ægte indianer-røv     Grillet vildt dyrekølle     Gina´s Karrygryde     Kage med kondenseret mælk (uden æg)     Fersken suppe (den er genial)     Grillet oksemørbrad i kuglegrill     Rejemad     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]