opskrifter
Søg i 12.584 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt. Ny flot hjemmeside er på vej
Opskrifter   › Madopskrifter   › Hjemmelavede forårsruller

Hjemmelavede forårsruller

Hjemmelavede forårsruller
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(123)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
41.658
Visninger
682
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



DU SKAL BRUGE
500g hakket svine/oksekød
1 pk forårsrulle dej (mellem)
150g rejer
1 rød peber
1 bk champignon
1 pk bønnespirer
5 fed hvidløg
3 store gulerødder
1 stort løg
salt, peber, soya
1 liter jordnøddeolie til stegning
1 æg til pensling
lidt maizena


SÅDAN GØR DU
Skær alle grøntsagerne i meget små tern eller riv dem groft. svits løg og hvidløg sammen med svinekødet. Tilsæt de sidste grøntsager og smag til med salt, peber og soya. tilsæt rejer.

Lad blandingen køle helt af i en sigte. Gem væsken til sauce.

Læg en dejplade foran dig, så dens ene hjørne peger ned mod dig. Placer en spsk af fyldet lige under midten på dejpladen. Fold det nederste hjørne ind over fyldet, og fold siderne ind.

Pensl det sidste hjørne med sammenpisket æg, og rul forårsrullerne færdige, så de slutter stramt og tæt. Dæk rullerne med er rent viskestykke, og stil dem koldt, til de skal steges.
Steg dem i rigeligt jordnøddeolie (de skal svømme som i en friture) til de er gyldne.

kog væsken fra fyldet op og smag til med salt og peber. Jævn med maizena
SERVERING
serveres med gode hvide ris. Og evt. coconut vinnegar med hvidløg. (fås hos asiatiske købmænd)
 
TIPS / INFO FRA VORES LEKSIKON
 
BRUGERNES KOMMENTAR

Bruger billede
Lena Dejbjerg
15.01.2010, 13:44
Maria: Det kan du købe hos de fleste asiatiske købmænd. Og i nogle af de større Føtex og Bilka.

Maria
12.01.2010, 17:55
Lige et spørgsmål... hvor kan jeg købe forårsrulle dej?

Bruger billede
Lena Dejbjerg
01.10.2009, 06:52
Jesper: Her kan der sagtens bruges dem i lage..! Men en gang rå rejer smager altså også helt fantastisk i forårsruller :)

Jesper Sørensen
25.09.2009, 11:44
Skal rejerne være rå eller kan man bruge dem i lage?


Skriv en kommentar som gæst eller log ind/opret gratis bruger



Hvad er: 3 + 5 =
Log ind hvis du vil have tilsendt en mail, når nogen skriver en kommentar.

En administrator fra Maduniverset skal først godkende din kommentar før den kan ses på siden (hvis du logger ind, bliver din kommentar vist med det samme)



Log ind eller opret dig som bruger GRATIS på Maduniverset.dk for at skrive et svar eller spørgsmål som omhandler Hjemmelavede forårsruller opskriften eller tilføje dine favorit opskrifter så du altid ved hvor du har dem, samt familie og venner vil kunne have glæde af opskrifterne.

 
 
Denne gode opskrift på Hjemmelavede forårsruller fra Maduniverset.dk i kategorien Anderledes opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Hjemmelavede forårsruller, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

madplaner Indkøbslister
sæson lige nu 10628-fastelavnsboller-med-citronglasur.jpg 15-DSC_0568.JPG 15-DSC_0587.JPG
De bedste fastelavnsboller alt fra børnenes favoritter til fastelavnsboller med Baileys glasur
Se opskrifter her
hvid streg 2
hjemmelavede-karrysild.jpg 6792-grillet-lammekoelle.jpg 10909-paaskeaeg-med-marcipan-karamel-ingefaer-Dulce-de-Leche.jpg
Næste
Påskeopskrifter alt fra påskeæg til karrysild
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
Følg Maduniverset
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Rejecocktail     Påskeæg med ingefær marcipan og karamel (Dulce de Leche)      krydret farsfad med porrer     Æbleskiver med æg     Brun sovs     Kyllingegryde     Valnøddeis     Roqueforttærte     Bøf Bearnaise med Triple cooked fries     koldskål med kærnemælk og ymer     Græsk farsbrød     Bagt Æblemos:     Kyllingegryde med rodfrugter, gratinerede kartofler     Basic Guacamole     Fondue     Grovbrød med bynke.     Solsikke - Squashboller     Gammeldaws æbleskiver     Bradepandkage med Knas     Champignon-bacon-salvie-sauce til gnocchi     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Google+
Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [
Kontakt]