opskrifter
Søg i 12.598 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt.
Ny flot hjemmeside er på vej.
Opskrifter   › Madopskrifter   › Rødvinsmarineret svinefilét m. rødvinssauce

Rødvinsmarineret svinefilét m. rødvinssauce

Rødvinsmarineret svinefilét m. rødvinssauce
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(375)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
Rødvinsmarineret svinefilét m. rødvinssauce
80.442
Visninger
2.040
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



var dagens opskrift 27.04.2019 Rødvinsmarineret svinefilét m. rødvinssauce var dagens opskrift den 27.04.2019



DU SKAL BRUGE
1flaske billig rødvin
lidt vand.
3 laurbærblade
2-3 tsk. timian
2 grofthakkede løg
4 fed hvidløg
salt-peber
ca. 3 kg svinekam uden svær

Sauce:
stegesky fra svinekammen
¼ liter piskefløde
1 dl vand
maizena
salt- peber
kulør


SÅDAN GØR DU
hak eller pres hvidløg. Bland løg, hvidløg, rødvin og krydderier sammen i en skål som kan rumme hele svinefilétten. Læg kødet heri. Kødet skal være tildækket af marinaden. Er den ikke helt dækket tilsættes lidt vand.

Stegen skal nu stå ca. 1 døgn i marinaden i køleskabet.

Næste dag:
Stegen tages op af marinaden og brunes i en bradepande i ovnen v. ca. 225 grader. Når den er brunet på begge sider tilsættes alt det marinade der kan være omkring stegen og der skrues ned til ca. 200 grader.
Skal nu stå i ovnen ca. 1 1/2-2 timer, eller til stegen har en centrum temperatur på 80 grader.

Når stegen er færdig tages den op på et skærebrædt og tildækkes med folie og et viskestykke, mens du laver saucen.

Sauce:
Si skyen( så meget du skal bruge, resten gemmes evt.) og tilsæt piskefløde. Lad den koge op og koge godt igennem. Rør en jævning af maizena mel og vand. Jævn sovsen efter smag. Smag saucen til med salt og peber, og tilsæt kulør.

SERVERING
Serveres med prinsessebønner, carotter, hasselbachkartofler eller timian kartofler(se min opskrift). Samt min opskrift på bacon/perleløg/ærter blanding.
Rødvinsmarineret svinefilét m. rødvinssauce - 8352-ABCD0007.JPGRødvinsmarineret svinefilét m. rødvinssauce - 8352-ABCD0008.JPG
 
TIPS / INFO FRA VORES LEKSIKON
 
BRUGERNES KOMMENTAR

Steffen
10.04.2016, 17:05
Det får jeg lyst til, men 80 gr stegtemp, da er den da helt død, den gris, jeg plejer i min ovn bare gi den til 60gr , og lade den vile i sølvpapir medens sovsen røres Så blir den saftig og herlig- synes jeg
 
Denne gode opskrift på Rødvinsmarineret svinefilét m. rødvinssauce med billede fra Maduniverset.dk i kategorien Svinekød opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Rødvinsmarineret svinefilét m. rødvinssauce, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Opskrifter med frugt
Følg Maduniverset
sæson lige nu
Danmarks nationale madspildsdag
29. september er Danmarks madspildsdag. Madspil er ikke godt for naturen eller pengepungen. Se vores kategori, med gårsdagens rester eller gå ind på vores Tøm køleskabet funktion og skriv hvad du har i køleskabet.
Se opskrifter her
hvid streg
Husk at bruge de lækre kvæder
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Kanelbollens dag - Svensk tradition
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...



Ny hjemmeside eller webshop





Populære søgninger: Frisk pasta med laks og flødesovs     Fersken suppe (den er genial)     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Gulerodskage (Rå)     Raclette med det hele     Hamburgerryg m. Kartofler, hvid sauce & rosenkål     Blommetrifli     Omelet m. skinke og ost     Kvædemarmelade     Svampet kanelkage     Nemme pølsehorn     Indbagt laks med butterdej eller fillodej (SUND)     Bedstemor Ands æbletærte II     Færøsk æblekage     Kogning af majs     Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Chokoladekage på 5 min. i en kop     Banan klatkager (Grove)     Spagetti carbonara     Skinke, porre tærte     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]