opskrifter
Søg i 12.557 opskrifter
i
Opskrifter   › Madopskrifter   › Rødvinsmarineret svinefilét m. rødvinssauce

Rødvinsmarineret svinefilét m. rødvinssauce

Rødvinsmarineret svinefilét m. rødvinssauce
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(370)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
Rødvinsmarineret svinefilét m. rødvinssauce
69.477
Visninger
1.914
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



var dagens opskrift 18.02.2016 Rødvinsmarineret svinefilét m. rødvinssauce var dagens opskrift den 18.02.2016

DU SKAL BRUGE
1flaske billig rødvin
lidt vand.
3 laurbærblade
2-3 tsk. timian
2 grofthakkede løg
4 fed hvidløg
salt-peber
ca. 3 kg svinekam uden svær

Sauce:
stegesky fra svinekammen
¼ liter piskefløde
1 dl vand
maizena
salt- peber
kulør


SÅDAN GØR DU
hak eller pres hvidløg. Bland løg, hvidløg, rødvin og krydderier sammen i en skål som kan rumme hele svinefilétten. Læg kødet heri. Kødet skal være tildækket af marinaden. Er den ikke helt dækket tilsættes lidt vand.

Stegen skal nu stå ca. 1 døgn i marinaden i køleskabet.

Næste dag:
Stegen tages op af marinaden og brunes i en bradepande i ovnen v. ca. 225 grader. Når den er brunet på begge sider tilsættes alt det marinade der kan være omkring stegen og der skrues ned til ca. 200 grader.
Skal nu stå i ovnen ca. 1 1/2-2 timer, eller til stegen har en centrum temperatur på 80 grader.

Når stegen er færdig tages den op på et skærebrædt og tildækkes med folie og et viskestykke, mens du laver saucen.

Sauce:
Si skyen( så meget du skal bruge, resten gemmes evt.) og tilsæt piskefløde. Lad den koge op og koge godt igennem. Rør en jævning af maizena mel og vand. Jævn sovsen efter smag. Smag saucen til med salt og peber, og tilsæt kulør.

SERVERING
Serveres med prinsessebønner, carotter, hasselbachkartofler eller timian kartofler(se min opskrift). Samt min opskrift på bacon/perleløg/ærter blanding.
Rødvinsmarineret svinefilét m. rødvinssauce - 8352-ABCD0007.JPGRødvinsmarineret svinefilét m. rødvinssauce - 8352-ABCD0008.JPG
 
TIPS / INFO FRA VORES LEKSIKON
 
BRUGERNES KOMMENTAR

Steffen
10.04.2016, 17:05
Det får jeg lyst til, men 80 gr stegtemp, da er den da helt død, den gris, jeg plejer i min ovn bare gi den til 60gr , og lade den vile i sølvpapir medens sovsen røres Så blir den saftig og herlig- synes jeg


Skriv en kommentar som gæst eller log ind/opret gratis bruger



Hvad er: 3 + 5 =
Log ind hvis du vil have tilsendt en mail, når nogen skriver en kommentar.

En administrator fra Maduniverset skal først godkende din kommentar før den kan ses på siden (hvis du logger ind, bliver din kommentar vist med det samme)



Log ind eller opret dig som bruger GRATIS på Maduniverset.dk for at skrive et svar eller spørgsmål som omhandler Rødvinsmarineret svinefilét m. rødvinssauce opskriften eller tilføje dine favorit opskrifter så du altid ved hvor du har dem, samt familie og venner vil kunne have glæde af opskrifterne.

 
 
Denne gode opskrift på Rødvinsmarineret svinefilét m. rødvinssauce med billede fra Maduniverset.dk i kategorien Svinekød opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Rødvinsmarineret svinefilét m. rødvinssauce, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Opskrifter med frugt
sæson lige nu
Lækre søde pære
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Husk at bruge de lækre kvæder
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset



Populært minut for minut
Følg Maduniverset
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Arabisk Falafel     Grov go'e boller     sydhavskylling     Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Frisk pasta med laks og flødesovs     Svampet kanelkage     Mælkesnitter     Dim sum     Kold melonsuppe     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Kvædemarmelade     Hurtig pæretærte     Nemme pølsehorn     Brunkål med røget flæsk, rugbrød med smør & sennep     Den bedste Kylling i Karry!     Gulerodskage (Rå)     Røræg i ovn     Fersken suppe (den er genial)     Karbonader i fløde/porre sauce     Tunmousse      


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Google+
Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [
Kontakt]