opskrifter
Søg i 12.593 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt. Ny flot hjemmeside er på vej
UPDATE: 25.09.19 vi er nu ca. 80% færdig med den nye hjemmeside :)
Opskrifter   › Madopskrifter   › Rødvinsmarineret svinefilét m. rødvinssauce

Rødvinsmarineret svinefilét m. rødvinssauce

Rødvinsmarineret svinefilét m. rødvinssauce
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(371)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
Rødvinsmarineret svinefilét m. rødvinssauce
75.008
Visninger
1.985
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



var dagens opskrift 27.04.2019 Rødvinsmarineret svinefilét m. rødvinssauce var dagens opskrift den 27.04.2019

DU SKAL BRUGE
1flaske billig rødvin
lidt vand.
3 laurbærblade
2-3 tsk. timian
2 grofthakkede løg
4 fed hvidløg
salt-peber
ca. 3 kg svinekam uden svær

Sauce:
stegesky fra svinekammen
¼ liter piskefløde
1 dl vand
maizena
salt- peber
kulør


SÅDAN GØR DU
hak eller pres hvidløg. Bland løg, hvidløg, rødvin og krydderier sammen i en skål som kan rumme hele svinefilétten. Læg kødet heri. Kødet skal være tildækket af marinaden. Er den ikke helt dækket tilsættes lidt vand.

Stegen skal nu stå ca. 1 døgn i marinaden i køleskabet.

Næste dag:
Stegen tages op af marinaden og brunes i en bradepande i ovnen v. ca. 225 grader. Når den er brunet på begge sider tilsættes alt det marinade der kan være omkring stegen og der skrues ned til ca. 200 grader.
Skal nu stå i ovnen ca. 1 1/2-2 timer, eller til stegen har en centrum temperatur på 80 grader.

Når stegen er færdig tages den op på et skærebrædt og tildækkes med folie og et viskestykke, mens du laver saucen.

Sauce:
Si skyen( så meget du skal bruge, resten gemmes evt.) og tilsæt piskefløde. Lad den koge op og koge godt igennem. Rør en jævning af maizena mel og vand. Jævn sovsen efter smag. Smag saucen til med salt og peber, og tilsæt kulør.

SERVERING
Serveres med prinsessebønner, carotter, hasselbachkartofler eller timian kartofler(se min opskrift). Samt min opskrift på bacon/perleløg/ærter blanding.
Rødvinsmarineret svinefilét m. rødvinssauce - 8352-ABCD0007.JPGRødvinsmarineret svinefilét m. rødvinssauce - 8352-ABCD0008.JPG
 
TIPS / INFO FRA VORES LEKSIKON
 
BRUGERNES KOMMENTAR

Steffen
10.04.2016, 17:05
Det får jeg lyst til, men 80 gr stegtemp, da er den da helt død, den gris, jeg plejer i min ovn bare gi den til 60gr , og lade den vile i sølvpapir medens sovsen røres Så blir den saftig og herlig- synes jeg
 
Denne gode opskrift på Rødvinsmarineret svinefilét m. rødvinssauce med billede fra Maduniverset.dk i kategorien Svinekød opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Rødvinsmarineret svinefilét m. rødvinssauce, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Halloween opskrifter
Følg Maduniverset
sæson lige nu
Halloween 31 okt. - farlige hekse og spøgelser :)
Halloween er oprindeligt en gammel keltisk tradition som markerer afslutningen på sommeren, halloween finder sted hvert år den 31 okt. Kelterne brugte halloween til at takke for høsten ved at ofre mad til guderne, alt maden som skulle ofres blev indsamlet ved at folk gik fra dør til dør og bad om mad til guderne. Alt det mad man havde samlet ind blev om aften brændt på et stort bål altså ofret til guderne. Bålet holdte også onde ånder (eks. Hekse, genfærd) væk som ifølge folketroen var ude på denne aften. Så bliv allerede nu klar til Halloween
Se opskrifter her
hvid streg
I dag er det brunsvigerens Dag
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Sæson for vildt - dådyr, fasan m.m.
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Rødvins glace/sauce     Fersken suppe (den er genial)     Børnenes kokoskugler     Mornay sauce     Min perfekte stegte kylling:     Oreganobrød med parmesan     langtidsstegt farseret and     Thailandsk fiskesuppe med rejer og kokosmælk     Marineret kalkunbryst- helstegt     Gammeldaws æbleflæsk.     Frisk pasta med laks og flødesovs     Ægte indianer-røv     Grønkålssalat med mandler og æbler     Spagetti carbonara     Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Trylledej (ikke spiseligt)     Fiskefrikadeller med fersk spæk     Piment sauce     Kagecreme (lagkage) lavet på maizena     Aspargessuppe     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]