opskrifter
Søg i 12.602 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt.
UPDATE VEDR. "NY MADUNIVERSET" jan 2021:
Send os gerne en mail med ønsker til den nye Maduniverset.dk
Opskrifter   › Madopskrifter   › Langtidsstegt oksemørbrad

Langtidsstegt oksemørbrad

Langtidsstegt oksemørbrad
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(302)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
Langtidsstegt oksemørbrad Foto af : Tanja & Thor
103.466
Visninger
587
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF





LIGE NU 21% RABAT på ALT køkkenudstyr, i samarbejde med Maduniverset
fx. chokolade fondue, No touch sæbedispenser eller affaldsspand med autolåg og 300+ andre produkter Se og køb på Køkkenuniverset.dk
DU SKAL BRUGE
1 stk oksemørbrad
olivenolie
salt / peber
opbindingssnor
Stegetermometer


SÅDAN GØR DU
Oksemørbrad afpudses, skæres til så der kun er midterstykket tilbage, bindes op. Steges på varm pande på alle sider, krydres.
Lægges i ovn ved 100 grader til oksemørbraden har opnået en kernetemperatur på 58 grader (ca. 3 timer), lad den hvile 10 min efter den er færdig.
SERVERING
Serveres til hovedretter, til fester og lign. Perfekt hver gang.
OPSKRIFTER / TILBEHØR
 
 
BRUGERNES KOMMENTAR

Bruger billede
Tanja & Thor
06.08.2015, 11:54
Mums 18425-DSC_0071.JPG

Bruger billede
Thor Nørregaard
29.12.2009, 21:50
Vil mene den skal have en ca. 5-6 timer måske 7 timer for en 2 kg.

Søren Pedersen
29.12.2009, 21:00
Hej Hvor lang tid skal en mørbrad på 2 kg ca stege?

Søren Pedersen
29.12.2009, 20:59
Hej Hvor lang tid skal en mørbrad på 2 kg ca stege?

Peter Kjældgaard
09.04.2009, 20:20
De 65 grader - er det i varmluftsovn? Og: Har du - eller nogen - en ca. tidsangivelse, den skal hygge sig ved de 65 grader? Og hvorfor er det lige, den skal bindes op?
 
Denne gode opskrift på Langtidsstegt oksemørbrad fra Maduniverset.dk i kategorien Oksekød opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Langtidsstegt oksemørbrad, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

madplaner Indkøbslister
sæson lige nu 10628-fastelavnsboller-med-citronglasur.jpg 15-DSC_0568.JPG 15-DSC_0587.JPG
De bedste fastelavnsboller alt fra børnenes favoritter til fastelavnsboller med Baileys glasur
Se opskrifter her
hvid streg 2
hjemmelavede-karrysild.jpg 6792-grillet-lammekoelle.jpg 10909-paaskeaeg-med-marcipan-karamel-ingefaer-Dulce-de-Leche.jpg
Næste
Påskeopskrifter alt fra påskeæg til karrysild
Se opskrifter her
hvid streg 3
Følg Maduniverset

Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...









Populære søgninger: pleskener (grundopskrift)     chili cheese balls     Orientalsk gulerodssuppe     Paws fuldkornsknækbrød     Moussaka med squash og græskyoghurt     drømmekage i bradepande     Fersken suppe (den er genial)     Fyldt kotelet til meget sultne     jordbærfromage     Appelsinmuffins     Varm kartoffelsalat.     Reje-meloncocktail.     Mormor salat     Frisk pasta med laks og flødesovs     Jægerens dyreragout     Alle tiders nemme boller     Kinesisk kylling i karry     Bedstemor Ands æbletærte II     Kold sovs !! til grill kødet     Færøsk æblekage     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]