opskrifter
Søg i 12.584 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt. Ny flot hjemmeside er på vej
UPDATE: 21.05.19 vi er nu ca. 75% færdig med den nye hjemmeside :)
Opskrifter   › Madopskrifter   › Langtidsstegt oksemørbrad

Langtidsstegt oksemørbrad

Langtidsstegt oksemørbrad
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(295)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
Langtidsstegt oksemørbrad Foto af : Tanja & Thor
81.256
Visninger
506
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



DU SKAL BRUGE
1 stk oksemørbrad
olivenolie
salt / peber
opbindingssnor
Stegetermometer


SÅDAN GØR DU
Oksemørbrad afpudses, skæres til så der kun er midterstykket tilbage, bindes op. Steges på varm pande på alle sider, krydres.
Lægges i ovn ved 100 grader til oksemørbraden har opnået en kernetemperatur på 58 grader (ca. 3 timer), lad den hvile 10 min efter den er færdig.
SERVERING
Serveres til hovedretter, til fester og lign. Perfekt hver gang.
OPSKRIFTER / TILBEHØR
 
 
BRUGERNES KOMMENTAR

Bruger billede
Tanja & Thor
06.08.2015, 11:54
Mums 18425-DSC_0071.JPG

Bruger billede
Thor Nørregaard
29.12.2009, 21:50
Vil mene den skal have en ca. 5-6 timer måske 7 timer for en 2 kg.

Søren Pedersen
29.12.2009, 21:00
Hej Hvor lang tid skal en mørbrad på 2 kg ca stege?

Søren Pedersen
29.12.2009, 20:59
Hej Hvor lang tid skal en mørbrad på 2 kg ca stege?

Peter Kjældgaard
09.04.2009, 20:20
De 65 grader - er det i varmluftsovn? Og: Har du - eller nogen - en ca. tidsangivelse, den skal hygge sig ved de 65 grader? Og hvorfor er det lige, den skal bindes op?
 
Denne gode opskrift på Langtidsstegt oksemørbrad fra Maduniverset.dk i kategorien Oksekød opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Langtidsstegt oksemørbrad, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Grillopskrifter
sæson lige nu
Studenterkørsel: Hvad skal I servere?
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Lækker mad i Sankt Hans-bålets skær
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
Følg Maduniverset
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Grillspyd med kyllingeinderfilet      Kogning af majs     Svampet kanelkage     Hjemmelavet Hyldeblomstsaft     Frisk pasta med laks og flødesovs     Spagetti carbonara     Grillspyd     Kagecreme (lagkage) lavet på maizena     Helstegt Oksestriploin     Grillet vildt dyrekølle     Røræg i ovn     Pasta Cabonara uden æg     Muffins med kokos, chokolade og nødder     Den bedste Kylling i Karry!     Gulerodskage (Rå)     Raclette med det hele     Kartoffelret med krydderurter og bacon.     Marinade til kyllingfilet     Pastaret i fad     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]