opskrifter
Søg i 12.584 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt. Ny flot hjemmeside er på vej
UPDATE: 08.04.19 vi er nu ca. 65% færdig med den nye hjemmeside :)
Opskrifter   › Madopskrifter   › Langtidsstegt oksemørbrad

Langtidsstegt oksemørbrad

Langtidsstegt oksemørbrad
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(295)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
Langtidsstegt oksemørbrad Foto af : Tanja & Thor
80.049
Visninger
500
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



DU SKAL BRUGE
1 stk oksemørbrad
olivenolie
salt / peber
opbindingssnor
Stegetermometer


SÅDAN GØR DU
Oksemørbrad afpudses, skæres til så der kun er midterstykket tilbage, bindes op. Steges på varm pande på alle sider, krydres.
Lægges i ovn ved 100 grader til oksemørbraden har opnået en kernetemperatur på 58 grader (ca. 3 timer), lad den hvile 10 min efter den er færdig.
SERVERING
Serveres til hovedretter, til fester og lign. Perfekt hver gang.
OPSKRIFTER / TILBEHØR
 
 
BRUGERNES KOMMENTAR

Bruger billede
Tanja & Thor
06.08.2015, 11:54
Mums 18425-DSC_0071.JPG

Bruger billede
Thor Nørregaard
29.12.2009, 21:50
Vil mene den skal have en ca. 5-6 timer måske 7 timer for en 2 kg.

Søren Pedersen
29.12.2009, 21:00
Hej Hvor lang tid skal en mørbrad på 2 kg ca stege?

Søren Pedersen
29.12.2009, 20:59
Hej Hvor lang tid skal en mørbrad på 2 kg ca stege?

Peter Kjældgaard
09.04.2009, 20:20
De 65 grader - er det i varmluftsovn? Og: Har du - eller nogen - en ca. tidsangivelse, den skal hygge sig ved de 65 grader? Og hvorfor er det lige, den skal bindes op?
 
Denne gode opskrift på Langtidsstegt oksemørbrad fra Maduniverset.dk i kategorien Oksekød opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Langtidsstegt oksemørbrad, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

madplaner Indkøbslister
sæson lige nu 10584-syltet-ramsloeg-knopper.jpg 10765-ramsloegpesto.jpg 10932-ramsloegssalt.jpg
Ramsløg, voksner lige nu i naturen, prøv opskrifter med den gode gamle danske urt
Se opskrifter her
hvid streg 2
9935-DSC_0512.JPG 15-Grillmarinade-verdens-bedste.jpg 10226-DSC_0842.JPG
Næste
Støv grillen af så du igen kan lave de mest fantastiske grilretter
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
Følg Maduniverset
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Myntesauce - godt til lam     Mormors citronfromage     Karbonader i fløde/porre sauce     Frisk pasta med laks og flødesovs     Fedtfattig kage med æbler     Tofu ruller med aubergine     Kogt hummer naturel.     Svensk pølseret ( Den rigtige! )     eksotisk kylling     Verdens bedste spaghetti carbonara     Boller m/ A38     tarteletter med rejer asparges og fiskeboller     Hjemmelavet fransk hotdog dressing     Sauce     Lammekølle med kartofler i fad     indbagt oksemørbrad / Beef Wellington      Bradepandekage med æbler     Svampet kanelkage     Ovnsstegt laks i folie     Kagecreme (lagkage) lavet på maizena     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]