opskrifter
Søg i 12.593 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt. Ny flot hjemmeside er på vej
UPDATE: 25.09.19 vi er nu ca. 80% færdig med den nye hjemmeside :)
Opskrifter   › Madopskrifter   › Bagerens Brunsviger

Bagerens Brunsviger

Bagerens Brunsviger
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(390)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
Bagerens Brunsviger  Foto af : 2
51.481
Visninger
1.262
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



var dagens opskrift 12.10.2018 Bagerens Brunsviger var dagens opskrift den 12.10.2018

DU SKAL BRUGE
600 gr. mel
60 gr. sukker
60 gr. gær
60 gr. margarine
1 tsk. salt
1 tsk. kanel
4 dl. mælk

Remonce:
200 gr. margarine stuetemp.
200 gr. farin
2 spsk. sirup



SÅDAN GØR DU
Mælk og margarine smeltes og gæren kommes i. Sukker, salt og kanel kommes i og røres sammen. Melet æltes i og den stilles til hævning til dobbelt størrelse.
Dejen rulles ud på bagepladen stikkes med en gaffel og hæver igen.
Remoncen blandes og fordeles over bunden.

Bages ved 250° i 10 min.

Afkøler ca. 10 min. klar til servering.
SERVERING
Opskriften er til en stor og en lille bradepande. Velbekomme.
 
BRUGERNES KOMMENTAR

Sara K
15.05.2010, 12:21
Så er kagen færdig. Det er en super opskrift, smager virkelig dejligt endda med det ekstra mel jeg måtte putte i:)

Sara K
15.05.2010, 11:34
Er ved at bage den nu, brugte en del mere mel end skrevet i opskriften, så er lidt spændt på resultatet;) Men hoold da op der bliver kage nok, kan det fryses når remoncen er lagt på?
 
Denne gode opskrift på Bagerens Brunsviger med billede fra Maduniverset.dk i kategorien Bagværk opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Bagerens Brunsviger, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Halloween opskrifter
Følg Maduniverset
sæson lige nu
Laksesæson - find inspiration på lækre opskrifter
Laks er i sæson i august, september, oktober og april. Laks er nok den fisk de fleste kan lide i Danmark plus man købe den i alle butikker. Der er meget snak om burlaks, hvis man gerne vil være på den sikre side så køb vild laks eller laks med mærket MSC
Se opskrifter her
hvid streg
Halloween 31 okt. - farlige hekse og spøgelser :)
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Mums Risotto :)
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: irsk stuvning med svinekød     Varmrøget lakse-tatar på ruccola     Klamme fingre     Fersken suppe (den er genial)     Marengs spøgelser     Kvædemarmelade     Svampet kanelkage     Halloween kage kirkegård     Halloweenboller     Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Frisk pasta med laks og flødesovs     Spagetti carbonara     Porrer i fad med oksekød     Laksehapser i butterdej     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Halloween menu     Lakserulle på Blinis eller brød     Raclette med det hele     Frisk pasta med Laks     Blodige popcorn til halloween     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]