Til hindbærgeleen:
Læg husblassen i blød i koldt vand. Lad dem trække i 5 min. Kom bær, sukker og vand i en gryde. Når bærrene brister, røres de let med en gaffel, så vand og bær smelter sammen. Lad blandingen koge op.
Sluk og vrid husblassen og lad den smelte i bærblandingen. Fordel i 6 små forme og stil dem et koldt sted. Når geleen er stivnet, lavet Panacottaen.
(Geleen kan godt undværes, hvis man ønsker en nemmere dessert)
Til Panacottaen:
Varm halvdelen af bærrene, så de ikke brister og pres dem gennem en sigte. Læg husblassen i blød i 5 min. i koldt vand.
Kog fløde og mælk op med vaniljestang og sukker. Tag af blusset. Rør hindbærene i flødemassen. Vrid husblassen og smelt den i den varme flødemasse.
Hæld cremen i 6 forme/ små glas, hvor hindbærgeleen ligger i bunden. Stil desserten på køl i 3 timer. Vend dem ud af formene og nyd med friske hindbær og citronflødeskum.
03.06.2010, 10:06