Annoncering | Mobil/tablet version | 294 online
Hent Maduniverset APP blå pil Hent Android app Maduniverset.dk til Ios Maduniverset.dk til Windows phone
opskrifter
Søg i 12.479 opskrifter fra 25.418 medlemmer
i
Opskrifter   › Madopskrifter   › Panacotta med hindbær

Panacotta med hindbær

Panacotta med hindbær
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(146)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
25.940
Visninger
472
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF

Linda Skjødt

DU SKAL BRUGE
Hindbærgele:

100 gram hindbær
1 spsk sukker
1 dl. vand
2 blade husblas

Panacotta:

400 gram. hindbær (½ til panacotta, ½ til pynt)
1/4 l. piskefløde
1/4 l. mælk
Korn fra 1 stang vanilje
6 spsk sukker
5 blade husblas


SÅDAN GØR DU
Til hindbærgeleen:
Læg husblassen i blød i koldt vand. Lad dem trække i 5 min. Kom bær, sukker og vand i en gryde. Når bærrene brister, røres de let med en gaffel, så vand og bær smelter sammen. Lad blandingen koge op.

Sluk og vrid husblassen og lad den smelte i bærblandingen. Fordel i 6 små forme og stil dem et koldt sted. Når geleen er stivnet, lavet Panacottaen.
(Geleen kan godt undværes, hvis man ønsker en nemmere dessert)

Til Panacottaen:
Varm halvdelen af bærrene, så de ikke brister og pres dem gennem en sigte. Læg husblassen i blød i 5 min. i koldt vand.

Kog fløde og mælk op med vaniljestang og sukker. Tag af blusset. Rør hindbærene i flødemassen. Vrid husblassen og smelt den i den varme flødemasse.

Hæld cremen i 6 forme/ små glas, hvor hindbærgeleen ligger i bunden. Stil desserten på køl i 3 timer. Vend dem ud af formene og nyd med friske hindbær og citronflødeskum.

 
BRUGERNES KOMMENTAR

Bruger billede
Linda Skjødt
03.06.2010, 10:06
Du har læst opskriften forkert! Hindbær, sukker og vand skal koges. Dernæst tages det af, og husblas skal smelte i den varme hindbær blanding. Husblasen skal derfor ikke koges med. :)

Kristian
11.10.2008, 15:34
Husblas må ikke koge op


Skriv en kommentar som gæst eller log ind/opret gratis bruger



Hvad er: 3 + 5 =
Log ind hvis du vil have tilsendt en mail, når nogen skriver en kommentar.

En administrator fra Maduniverset skal først godkende din kommentar før den kan ses på siden (hvis du logger ind, bliver din kommentar vist med det samme)



Log ind eller opret dig som bruger GRATIS på Maduniverset.dk for at skrive et svar eller spørgsmål som omhandler Panacotta med hindbær opskriften eller tilføje dine favorit opskrifter så du altid ved hvor du har dem, samt familie og venner vil kunne have glæde af opskrifterne.

 
 
Denne gode opskrift på Panacotta med hindbær fra Maduniverset.dk i kategorien Desserter opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Panacotta med hindbær, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

sæson lige nu hjemmelavede-karrysild.jpg 6792-grillet-lammekoelle.jpg 10909-paaskeaeg-med-marcipan-karamel-ingefaer-Dulce-de-Leche.jpg
Påskeopskrifter alt fra påskeæg til karrysild
Se opskrifter her
hvid streg 2
10584-syltet-ramsloeg-knopper.jpg 10765-ramsloegpesto.jpg 10932-ramsloegssalt.jpg
Næste
Ramsløg, voksner lige nu i naturen, prøv opskrifter med den gode gamle danske urt
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Påske opskrifter
AFSTEMNING

Hvilke ting hader du mest når du handler ind?

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...


Populært minut for minut
Følg Maduniverset
Nyheder fra os
Følg Maduniverset på Google Plus






Populære søgninger: Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Grillet lakseside     Svampet kanelkage     Den bedste Kylling i Karry!     Frisk pasta med laks og flødesovs     Nemme pølsehorn     Tunmousse      Indbagt laks med butterdej eller fillodej (SUND)     Spagetti carbonara     Omelet m. skinke og ost     Grønne asparges med bacon     Mørbradgryde m. ris     Nachos m/kylling     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Krydder frikadeller     Skøn snasket chokoladekage - nem at lave     Pastaret i fad     Hakket Oksekød med Hvidkål     Græske frikadeller     Røræg i ovn     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.0 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Google+ Følg på Bloglovin
Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]
Spishos.dk | Alleopskrifter.dk | Indbydelsen.dk | Madopskrifter.biz | Ignesco.dk | Foodinspirer.com