opskrifter
Søg i 12.605 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt.
UPDATE VEDR. "NY MADUNIVERSET" jan 2021:
Send os gerne en mail med ønsker til den nye Maduniverset.dk
Opskrifter   › Madopskrifter   › Panacotta med hindbær

Panacotta med hindbær

Panacotta med hindbær
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(146)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
27.395
Visninger
496
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF





LIGE NU 21% RABAT på ALT køkkenudstyr, i samarbejde med Maduniverset
fx. chokolade fondue, No touch sæbedispenser eller affaldsspand med autolåg og 300+ andre produkter Se og køb på Køkkenuniverset.dk
DU SKAL BRUGE
Hindbærgele:

100 gram hindbær
1 spsk sukker
1 dl. vand
2 blade husblas

Panacotta:

400 gram. hindbær (½ til panacotta, ½ til pynt)
1/4 l. piskefløde
1/4 l. mælk
Korn fra 1 stang vanilje
6 spsk sukker
5 blade husblas


SÅDAN GØR DU
Til hindbærgeleen:
Læg husblassen i blød i koldt vand. Lad dem trække i 5 min. Kom bær, sukker og vand i en gryde. Når bærrene brister, røres de let med en gaffel, så vand og bær smelter sammen. Lad blandingen koge op.

Sluk og vrid husblassen og lad den smelte i bærblandingen. Fordel i 6 små forme og stil dem et koldt sted. Når geleen er stivnet, lavet Panacottaen.
(Geleen kan godt undværes, hvis man ønsker en nemmere dessert)

Til Panacottaen:
Varm halvdelen af bærrene, så de ikke brister og pres dem gennem en sigte. Læg husblassen i blød i 5 min. i koldt vand.

Kog fløde og mælk op med vaniljestang og sukker. Tag af blusset. Rør hindbærene i flødemassen. Vrid husblassen og smelt den i den varme flødemasse.

Hæld cremen i 6 forme/ små glas, hvor hindbærgeleen ligger i bunden. Stil desserten på køl i 3 timer. Vend dem ud af formene og nyd med friske hindbær og citronflødeskum.
 
BRUGERNES KOMMENTAR

Bruger billede
Linda Skjødt
03.06.2010, 10:06
Du har læst opskriften forkert! Hindbær, sukker og vand skal koges. Dernæst tages det af, og husblas skal smelte i den varme hindbær blanding. Husblasen skal derfor ikke koges med. :)

Kristian
11.10.2008, 15:34
Husblas må ikke koge op
 
Denne gode opskrift på Panacotta med hindbær fra Maduniverset.dk i kategorien Desserter opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Panacotta med hindbær, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Halloween opskrifter
sæson lige nu
I dag er det brunsvigerens Dag
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Sæson for vildt - dådyr, fasan m.m.
Se opskrifter her
hvid streg 3
Følg Maduniverset

Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...









Populære søgninger: Kvædemarmelade     Røræg i ovn      Den bedste Crispy chicken burger     Frugttærte med merengs og bær     Halloween menu     Fersken suppe (den er genial)     Havregrynskugler     Original Foccacia brød fra Italien     Grillet vildt dyrekølle     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Raclette med det hele     Marengs spøgelser     Helstegt Oksestriploin     Lækre dadle/nødde trøfler med kokos     Mormors citronfromage     Færøsk æblekage     Uhyggelige halloween hoveder med fyld     Berliner pfannkuchen     French taco     Gulerodskage (Rå)     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]