opskrifter
Søg i 12.598 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt.
Ny flot hjemmeside er på vej.
Opskrifter   › Madopskrifter   › Panacotta med hindbær

Panacotta med hindbær

Panacotta med hindbær
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(146)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
26.826
Visninger
490
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF





DU SKAL BRUGE
Hindbærgele:

100 gram hindbær
1 spsk sukker
1 dl. vand
2 blade husblas

Panacotta:

400 gram. hindbær (½ til panacotta, ½ til pynt)
1/4 l. piskefløde
1/4 l. mælk
Korn fra 1 stang vanilje
6 spsk sukker
5 blade husblas


SÅDAN GØR DU
Til hindbærgeleen:
Læg husblassen i blød i koldt vand. Lad dem trække i 5 min. Kom bær, sukker og vand i en gryde. Når bærrene brister, røres de let med en gaffel, så vand og bær smelter sammen. Lad blandingen koge op.

Sluk og vrid husblassen og lad den smelte i bærblandingen. Fordel i 6 små forme og stil dem et koldt sted. Når geleen er stivnet, lavet Panacottaen.
(Geleen kan godt undværes, hvis man ønsker en nemmere dessert)

Til Panacottaen:
Varm halvdelen af bærrene, så de ikke brister og pres dem gennem en sigte. Læg husblassen i blød i 5 min. i koldt vand.

Kog fløde og mælk op med vaniljestang og sukker. Tag af blusset. Rør hindbærene i flødemassen. Vrid husblassen og smelt den i den varme flødemasse.

Hæld cremen i 6 forme/ små glas, hvor hindbærgeleen ligger i bunden. Stil desserten på køl i 3 timer. Vend dem ud af formene og nyd med friske hindbær og citronflødeskum.
 
BRUGERNES KOMMENTAR

Bruger billede
Linda Skjødt
03.06.2010, 10:06
Du har læst opskriften forkert! Hindbær, sukker og vand skal koges. Dernæst tages det af, og husblas skal smelte i den varme hindbær blanding. Husblasen skal derfor ikke koges med. :)

Kristian
11.10.2008, 15:34
Husblas må ikke koge op
 
Denne gode opskrift på Panacotta med hindbær fra Maduniverset.dk i kategorien Desserter opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Panacotta med hindbær, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Påske opskrifter
Følg Maduniverset
sæson lige nu hjemmelavede-karrysild.jpg 6792-grillet-lammekoelle.jpg 10909-paaskeaeg-med-marcipan-karamel-ingefaer-Dulce-de-Leche.jpg
Påskeopskrifter alt fra påskeæg til karrysild
Se opskrifter her
hvid streg 2
10584-syltet-ramsloeg-knopper.jpg 10765-ramsloegpesto.jpg 10932-ramsloegssalt.jpg
Næste
Ramsløg, voksner lige nu i naturen, prøv opskrifter med den gode gamle danske urt
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: kyllingelår med rasp i friture     Trylledej (ikke spiseligt)     Nemme pølsehorn     Svampet kanelkage     Mælkesnitter     Omelet m. skinke og ost     Havretern med nougat     Klatkager lavet af havregrød     Kagecreme (lagkage) lavet på maizena     Yoghurtboller     Raclette med det hele     Lammeculotte i ovn.     Peberrodssovs     Oste sovs     Hjemmelavet modellervoks     Franskbrød II     Banankage Med kakao     Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Pasta Cabonara uden æg     Mormors Stegte sild i eddike     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]