opskrifter
Søg i 12.584 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt. Ny flot hjemmeside er på vej
UPDATE: 08.04.19 vi er nu ca. 65% færdig med den nye hjemmeside :)
Opskrifter   › Madopskrifter   › krydret farsfad med porrer

krydret farsfad med porrer

krydret farsfad med porrer
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(339)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
 krydret farsfad med porrer
56.314
Visninger
1.784
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



var dagens opskrift 23.02.2013 krydret farsfad med porrer var dagens opskrift den 23.02.2013

DU SKAL BRUGE
500 g flæskefars (8-10 % fedt)
1 æg
1 hakket løg
1½ dl rasp
2 dl vand eller minimælk.
1-2 fed hvidløg
salt - peber - revet muskatnød - knor aroma.

lidt madolie til formen

2 store porrer -salt


SÅDAN GØR DU
rør farsen sammen smag til med kryderierne- (efter smag) - stil farsen på køl i ½ time-

rens porrer og kog dem knap møre i letsaltet vand.
tag porrerne op og lad dem dryppe godt af -

smør en form evt. rugbrøds eller kageform - med lidt madolie Kom halvdelen af farsen i formen - læg porrene i formen og læg resten af farsen ovenpå. bag ved 200 g. ca 1 time.
SERVERING
tag farsen ud af formen og skær den i skiver. server evt. med blomkål - halve bagte kartoffel ovnbagte tomater og knorsovs -lavet uden eller med en smule fedtstof.
 
BRUGERNES KOMMENTAR

Hans Daugaard
02.10.2009, 12:51
Rigtig god ret og forholdsvis let at lave. Jeg kan godt lide, at du har valgt ovnbagte kartofler og tomater som tilbehør, samt blomkål.

maja
04.01.2009, 14:43
rigtig lækker opskrift . tak for den
 
Denne gode opskrift på krydret farsfad med porrer med billede fra Maduniverset.dk i kategorien Fedtfattige opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet krydret farsfad med porrer, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

madplaner Indkøbslister
sæson lige nu
Støv grillen af så du igen kan lave de mest fantastiske grilretter
NEM RENGØRING AF GRILLRIST. Når man er færdig med at grille, og risten er kølet lidt ned lægges den natten over i græsset. Næste dag er den meget nem at rengøre p.g.a. græssets fugtighed, der har opblødt snavset. Tip af bruger: Bente Kilian
Se opskrifter her
hvid streg
10584-syltet-ramsloeg-knopper.jpg 10765-ramsloegpesto.jpg 10932-ramsloegssalt.jpg
Ramsløg, voksner lige nu i naturen, prøv opskrifter med den gode gamle danske urt
Se opskrifter her
hvid streg 2
10504-paleo-hveder-maduniversetdk.jpg P4220066.JPG 15-hveder.jpg
Næste
Tid til sprøde luftige hveder, se fx. hveder med chokolade eller paleo hveder
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
Følg Maduniverset
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Mælkebøttemarmelade     Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Røræg i ovn     Lammekøllerester i fad.     Kanelsnegle kagemand     Gulerodssalat med blomkål og bladselleri     Mexicansk kyllingelasagne     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Mormors citronfromage     Tunmousse      Panerede koteletter m. Stuvet Savoykål og nye kartofler     Gulerodskage (Rå)     Kold kartoffelsalat med creme fraiche     Kyllingesticks med Teriyakisauce a la Sticks n Sushi     Frisk pasta med laks og flødesovs     Hurtig boller (skal ikke hæve)     Sennep-honning-balsamicco-oliedressing     Bagte Kartofler på Grill     Kylling satay stegt i ovn     Grønne asparges med bacon     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]