opskrifter
Søg i 12.605 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt.
UPDATE VEDR. "NY MADUNIVERSET" jan 2021:
Send os gerne en mail med ønsker til den nye Maduniverset.dk
Opskrifter   › Madopskrifter   › Fiskefrikadeller af torsk og kuller

Fiskefrikadeller af torsk og kuller

Fiskefrikadeller af torsk og kuller
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(175)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
Fiskefrikadeller af torsk og kuller
21.914
Visninger
331
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF





LIGE NU 21% RABAT på ALT køkkenudstyr, i samarbejde med Maduniverset
fx. chokolade fondue, No touch sæbedispenser eller affaldsspand med autolåg og 300+ andre produkter Se og køb på Køkkenuniverset.dk
DU SKAL BRUGE

Farsen:
500 gr. Hakket fisk (feks. torsk og kuller)
1 stort løg
Frisk chili efter smag
salt/pepper
en skvæt danskvand
ca. 5 spise ske fulde mel, rasp eller havregryn

Persille Sovs:
en halv Liter skummetmælk
almindelig mel eller maizena
en stor håndfuld frisk persille
Salt/pepper

Andet:
100 gr. kartoffel pr. person
200 gr. gulerod pr. person
1 - 2 grønne pepperfrugter
et bundt forårsløg
2 citroner



SÅDAN GØR DU
Skræl kartoflerne og sæt dem over til kogning. Kom lidt salt med i. Kartoflerne er færdig efter ca. 30-40 min. når de er møre.

Hak løg og chili meget fint og bland det i farsen. Kom de øvrige ting i også. Sørg for dejen er jævn og fin. Ikke klistret.
Tak en spiseske og form frikadellerne mellem ske og håndfladen. Fugt evt. din hånd med kold vand, så hænger farsen ikke fast :)
Sæt dellerne i et ildfast fad. Sæt ovnen på varmluft og ca. 200 grader. Dellerne skal have ca. 25 til de er gyldne og flotte.

Hæld din mælk i en lille gryde og varm den op bring den i kog. Husk at røre ofte, ellers brænder det på!
Hak dit persille og kom det i mælken. Nu jævner du det til den ønskede konsistens og smager til med salt og pepper.
Dette er en slanke udgave af persillesovsen.

Riv gulerødderne og drys dem med hakket forårsløg.
Pepperfrugterne skære du i strimler og citronerne i båd.
SERVERING
Anret det på en varm tallerken (se mit billed) og drik et glas isvand til. Hvis du vil tabe dig, skal du spise 100 gr. kartoffel, 200 gr. gulerodssalat, 50 gr. pepperfrug og max. 3 deller. Sovsen kan du spise frit af. God appetit :o) Vil gerne kontaktes hvis du finder fejl i opskriften.
 
BRUGERNES KOMMENTAR
 
Denne gode opskrift på Fiskefrikadeller af torsk og kuller med billede fra Maduniverset.dk i kategorien Fisk opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Fiskefrikadeller af torsk og kuller, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Grillopskrifter
sæson lige nu
Mad til Festivalen
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Sæson på havets guld: skaldyr
Se opskrifter her
hvid streg 3
Følg Maduniverset

Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...









Populære søgninger: Røræg i ovn     Grillet vildt dyrekølle     Grillspyd     Peberrodscreme     Helstegt grillet oksefilet     Grillet jomfruhummerhaler     Helstegt Oksestriploin     Fersken suppe (den er genial)     Færøsk æblekage     Raclette med det hele     Hjemmelavet Stikkelsbærkompot     Omelet m. skinke og ost     Hurtig boller (skal ikke hæve)     Svampet kanelkage     Grillet krondyrfilet     Hjemmelavet varmrøget laks     Frisk myntete     drømmekage i bradepande     Verdens bedst grillede oksemørbrad     Ribssaft     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]