Annoncering | Mobil/tablet version | 238 online
Hent Maduniverset APP blå pil Hent Android app Maduniverset.dk til Ios Maduniverset.dk til Windows phone
opskrifter
Søg i 12.493 opskrifter fra 25.541 medlemmer
i
Opskrifter   › Madopskrifter   › Benløse Fugle med rodfrugtemos og ristede champignon

Benløse Fugle med rodfrugtemos og ristede champignon

Benløse Fugle med rodfrugtemos og ristede champignon
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(223)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
Benløse Fugle med rodfrugtemos og ristede champignon
34.535
Visninger
784
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF

Antlia

DU SKAL BRUGE
Ca. 400 gr. flader skært oksekød (ofte skal du banke dem ud selv med en kødhammer)
1 stykke røget svinemørbrad
Persille
Pepper

1 halv liter boullion
Kulør
salt
pepper
balsamico
jævning

300 gr. kartofler
300 gr. gulerod
300 gr. pastinak
2 porre
2 store løg

Minarine/ becel
skummetmælk



SÅDAN GØR DU
Start med at sætte en stor gryde over med vand i og bring det i kog. Skær tynde skiver af mørbraden og put det på dine kød flader, drys med hakket persille, salt og pepper. Rul fladerne sammen og bind dem sammen med bomuldssnor, tandstikker, garn eller hvad du nu har. De skal bare kunne holde formen og holde til kogning. Nu skal dine benløse fugle koges i letsaltet vand i ca. 20 min.

Skrald alle dine rodfrugter og skær dem i grove stykker. Også porre og løg. Kog dem meget mørre.

Steg dine champignon på en varm pande. Kom lidt salt på... de er færdige når de er brune, sprøde og lækre.

Brun dine benløsefugle af på en brandvarm pande så de får en pæn skorpe.

Imens laver du sovsen. Brug boullionen fra kødet. er du på stram diæt skal du skumme fedtet fra først. Kol list kulør i, balsamico (ikke for meget). Jævn sovsen og smag til med salt og pepper.

rodfrugte mosen laver du på samme måde som kartoffel mos. Pisk det hele sammen, og det gør ikke noget den er lidt grov i det. Gør den lækker med lidt mælk, becel og smag til sidst til med salt og frisk kværnet pepper.

SERVERING
Anret det som på mit billede og drys det hele med hakket persille. Det er en rigtig manderet, som min kæreste sætter stor pris på. Du kan variere denne ret med andre rodfrugter, erstatte mørbraden med bacon og brug rigtig smør i stedet for becel. Jeg laver altid fedtfattige retter, så derfor udskifter jeg alle de fede ting med alternativer :o) Kontakt mig gerne hvis der er fejl i opskriften

 
BRUGERNES KOMMENTAR


Skriv en kommentar som gæst eller log ind/opret gratis bruger



Hvad er: 3 + 5 =
Log ind hvis du vil have tilsendt en mail, når nogen skriver en kommentar.

En administrator fra Maduniverset skal først godkende din kommentar før den kan ses på siden (hvis du logger ind, bliver din kommentar vist med det samme)



Log ind eller opret dig som bruger GRATIS på Maduniverset.dk for at skrive et svar eller spørgsmål som omhandler Benløse Fugle med rodfrugtemos og ristede champignon opskriften eller tilføje dine favorit opskrifter så du altid ved hvor du har dem, samt familie og venner vil kunne have glæde af opskrifterne.

 
 
Denne gode opskrift på Benløse Fugle med rodfrugtemos og ristede champignon med billede fra Maduniverset.dk i kategorien Fedtfattige opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Benløse Fugle med rodfrugtemos og ristede champignon, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Grillopskrifter
sæson lige nu
Lækre opskrifter til Mors dag
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Sommer æbler og vindruer
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


-->

Populært minut for minut
Følg Maduniverset
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Den bedste Kylling i Karry!     Krydder frikadeller     Frisk pasta med laks og flødesovs     Svampet kanelkage     Nemme pølsehorn     Glace til kage     Helstegt grillet oksefilet     Kogning af majs     Tunmousse      Absolut bedste BBQ marinade     Sennep-honning-balsamicco-oliedressing     Grillet vildt dyrekølle     Kagecreme (lagkage) lavet på maizena     Marinade til kyllingfilet     Honningmarinade     Helstegt Oksestriploin     Røræg i ovn     Omelet m. skinke og ost     Gammeldags Agurksalat     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.0 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Google+ Følg på Bloglovin

Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]