step one: start grillen
Sej filetterne pakkes ind i sølvpapir sammen med en skiveskåret tomat, salt, peber, oregano, lidt olie, hvidvin, persille, purløg, dild. Pakkerne laves så tætte så muligt, så kan de indeholde mere hvidvin, hvilket kun gør det hele bedre
De små kartofler pakkes ligeledes ind i sølvpapir. 4-5 stykker i hver pakke. En god klat hvidløgssmør, evt et par skiver tomat, lidt olie og groft salt.
Kartoffelpakkerne smides direkte ned mellem kullene. Det er vigtigt pakkerne vendes ofte. Efter 12-15 min på en alm åben gril bør kartoflerne være færdige. Åben en af pakkerne og tjeck.
Pakkerne med sej ligges på grillristen og er ligeledes færdige efter ca. 15 min. Igen kan en pakke åbnes og tjekkes. Fisken bør falde fra hinanden, når man forsøger at tage et stykke med en gaffel.
Når man alligevel er igang med tomaterne, kan man flække et par tomater i 2, give dem salt, oregano eller timian og smide dem på grilristen. Tomaterne tages af sammen med fisken.