opskrifter
Søg i 12.550 opskrifter
i
Opskrifter   › Madopskrifter   › Sommergryde m/ Karry

Sommergryde m/ Karry

Sommergryde m/ Karry
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(86)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
5.304
Visninger
159
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



DU SKAL BRUGE
500 g Hakket oksekød 8-12%
2 stk. Alm. løg
8 stk. Gulerødder
600 g Spidskål
300 g Kartoler
40 g Karry
2 terninger Okse bouillon
Salt - Peber efter smag


SÅDAN GØR DU
1. Brun kødet godt af i en varm gryde.
2. Snit løg i gove tern, gulerøddrne i grove stykker, spidskål snittes i strimlerog kartoflerne skæres i skiver.
3. Kom alle grønsagerne ned til kødet og kom salt, peber og karry i og lad det simre i 5 min ved svag varme.
4. Hæld 2 liter vand i gryden og lad det simre dammen med okseboullion i ca. 20 min.
5. Retten kan derefter jævnes med maizena og smages til med evt. karry, salt og peber.

SERVERING
Server retten med groft brød.
 
BRUGERNES KOMMENTAR


Skriv en kommentar som gæst eller log ind/opret gratis bruger



Hvad er: 3 + 5 =
Log ind hvis du vil have tilsendt en mail, når nogen skriver en kommentar.

En administrator fra Maduniverset skal først godkende din kommentar før den kan ses på siden (hvis du logger ind, bliver din kommentar vist med det samme)



Log ind eller opret dig som bruger GRATIS på Maduniverset.dk for at skrive et svar eller spørgsmål som omhandler Sommergryde m/ Karry opskriften eller tilføje dine favorit opskrifter så du altid ved hvor du har dem, samt familie og venner vil kunne have glæde af opskrifterne.

 
 
Denne gode opskrift på Sommergryde m/ Karry fra Maduniverset.dk i kategorien Oksekød opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Sommergryde m/ Karry, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Grillopskrifter
sæson lige nu
Mad til kør selv ferien
Om man enten skal på en lang eller kort køretur i bil, tog eller sejltur med færge så er det rart at have lidt mad og drikke med. Her er lidt forslag til hvad man kan lave og tage med på tur Forslag til basis mad og drikke: vand, vandmelon, frugt, gulerødder, brikjuice, nøddemix, rosiner, peberfrugt, rugbrød, boller, minimajs, tun, makrel, mayonnaise, dadler, kiks, abrikoser, frugtbar, små indpakket spegepølser, agurk. Obligatorisk: Køletaske, skraldeposer og vådservietter Evt. Salt og peber Aktiviteter til børn: Tælle bilfarver, Hvem ser først 5 gange X bilmærke, loftskærm med film, musik fra alle parter, bøger, tegneudstyr, telefon, tablet, bærbar, kort, materiale om hvor man skal hen.
Se opskrifter her
hvid streg
Lækker mad i Sankt Hans-bålets skær
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Mad til Festivalen
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset



Populært minut for minut
Følg Maduniverset
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Laks med baconsvøb m. spinat og stegte bønner med hasselnødd     Ribssaft     Mørbradgryde m. ris     Dadler med bacon     Lakrids (Sød, finsk)     Hakket kylling med frisk pasta i ovnen     Helstegt Oksestriploin     pommes anna     Kinesisk nudelret     Pandekager med hvidtøl     Havregrynskager     Gulerodskage (Rå)     Abrikos-Chokolade lagkage.     Helstegt grillet oksefilet     Spagetti carbonara     Svampet kanelkage     Tunmousse      Mors Flæske-Pandekage     Frisk pasta med laks og flødesovs     Penne med kylling og champignon     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Google+
Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [
Kontakt]