opskrifter
Søg i 12.556 opskrifter
i
Opskrifter   › Madopskrifter   › Indbagt Fisk

Indbagt Fisk

Indbagt Fisk
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(261)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
Indbagt Fisk
25.570
Visninger
384
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



DU SKAL BRUGE
4 magre fiskefileter. Eks. japansk ising el. torsk
300g spinat, frosset el. frisk
1 lille løg
1 rulle butterdej
2dl (hjemmelavet) bechamel sauce
100g revet stærk ost
Salt
Peber


SÅDAN GØR DU
Rul butterdejen ud i et ovnfast fad, læg to af fiskefileterne midt på dejen, hak løget fint og drys det over fisken sammen med spinaten.Kom godt med salt og peber ovenpå. Hæld halvdelen af bechamel saucen over. Sørg for at saucen bliver på fisken og ikke løber ud på butterdejen da dette vil gøre det besværligt at lukke den i sidste ende. Læg resten af fisken ovenpå og følg op med salt, peber og bechamel sauce. Til sidst drysses osten over, og dejen foldes over fisken og lukkes. Man kan slutte af med at pensle dejen med et pisket æg for at give den en flot brun farve. Fadet med fisken stilles nu ind i en 200 grader forvarmet ovn, hvor den står i 40-50 min.
SERVERING
Serveres med en salat.
 
TIPS / INFO FRA VORES LEKSIKON
 
BRUGERNES KOMMENTAR


Skriv en kommentar som gæst eller log ind/opret gratis bruger



Hvad er: 3 + 5 =
Log ind hvis du vil have tilsendt en mail, når nogen skriver en kommentar.

En administrator fra Maduniverset skal først godkende din kommentar før den kan ses på siden (hvis du logger ind, bliver din kommentar vist med det samme)



Log ind eller opret dig som bruger GRATIS på Maduniverset.dk for at skrive et svar eller spørgsmål som omhandler Indbagt Fisk opskriften eller tilføje dine favorit opskrifter så du altid ved hvor du har dem, samt familie og venner vil kunne have glæde af opskrifterne.

 
 
Denne gode opskrift på Indbagt Fisk med billede fra Maduniverset.dk i kategorien Fisk opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Indbagt Fisk, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Grillopskrifter
sæson lige nu
Sæson: Brombær, blommer og blåbær
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Sommer æbler og vindruer
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset



Populært minut for minut
Følg Maduniverset
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Grov go'e boller     Hønsesalat Med bacon på toppen     Svampet kanelkage     Den bedste Kylling i Karry!     Mælkesnitter     Nemme pølsehorn     Squash suppe cremet     Tunmousse      Frisk pasta med laks og flødesovs     Tvebakkekage     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Banankage uden æg     Pirogger med oksekød     Blommetrifli     Pastaret i fad     Pastasalat med skinke     Kagecreme (lagkage) lavet på maizena     Moussaka med squash og græskyoghurt     Hakket kylling med frisk pasta i ovnen     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Google+
Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [
Kontakt]