opskrifter
Søg i 12.584 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt. Ny flot hjemmeside er på vej
UPDATE: 21.05.19 vi er nu ca. 75% færdig med den nye hjemmeside :)
Opskrifter   › Madopskrifter   › Marthas gulerodskage

Marthas gulerodskage

Marthas gulerodskage
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(192)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
Marthas gulerodskage
17.632
Visninger
404
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



DU SKAL BRUGE
450 g. mørk farin
3 dl. majs eller raps olie
6 æg
415 g. mel
1½ tsk. vaniliesukker
3 tsk. bagepulver
3/4 tsk. salt
1½ tsk. natron
3 tsk. kanel
575 g. rå fintrevet gulerødder
3 dl. rosiner
70 g. valnødder.


SÅDAN GØR DU
tænd ovnen på 180 g.
riv de rensede gullerødder

pisk farin olie og æg rigtigt godt sammen

tilsæt de øvrige ingredienser - ( vend rosiner og nødder i lidt af melet)
rør alt sammen og kom det i en smurt bradepande - (ovnstørelse)
bages ved 180 g. ca. 45 min.
SERVERING
til kaffe eller som desertkage. smnager også rigtig godt når den har været frosset og lunes lidt i ovnen inden servering.
 
 
BRUGERNES KOMMENTAR
 
Denne gode opskrift på Marthas gulerodskage med billede fra Maduniverset.dk i kategorien Bagværk opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Marthas gulerodskage, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Grillopskrifter
sæson lige nu
Lækre opskrifter til Mors dag
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Fars Dag: Dagen hvor far skal forkæles med mad!
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
Følg Maduniverset
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Svampet kanelkage     Frisk pasta med laks og flødesovs     Spagetti carbonara     Kogning af majs     Anderledes Kylling Parmesan     Grov go'e boller     Tunmousse      Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Gulerodskage (Rå)     Pastaret i fad     Kongens waldorfsalat     Fersken suppe (den er genial)     Sauce     Røræg i ovn     Grillspyd     Ægte indianer-røv     Karbonader i fløde/porre sauce     Mornay sauce     Pasta Cabonara uden æg     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]