opskrifter
Søg i 12.573 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt. Ny flot hjemmeside er på vej
Opskrifter   › Madopskrifter   › Lagkage med hvidchokolademousse, fragilitébunde & friske bær

Lagkage med hvidchokolademousse, fragilitébunde & friske bær

Lagkage med hvidchokolademousse, fragilitébunde & friske bær
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(211)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
Lagkage med hvidchokolademousse, fragilitébunde & friske bær
48.583
Visninger
690
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



var dagens opskrift 20.07.2018 Lagkage med hvidchokolademousse, fragilitébunde & friske bær var dagens opskrift den 20.07.2018

du kan fryse denne ret Du kan fryse denne ret
DU SKAL BRUGE
Fragilitébunde:
225 g kogte smuttede mandler
300 g flormelis
9 æggehvider

Hvid chokolademousse:
250 g hvid chokolade
6 blade husblas
4 spsk. fløde
3 dl. græskyoghurt 10%
8 pastauriserede æggehvider
1 spsk. sukker
2,5 dl. piskefløde

1000 g blandede bær fx hindbær, solbær, blåbær og brombær (både til at lægge i kagen og til pynt)

1 stk. Overtræksmarcipan på rulle fra Odensemarcipan til lagkager.


SÅDAN GØR DU
Fragilitébunde Fremgangsmåde:

Blend de smuttede mandler meget fint til en mel, og blend herefter flormelis i. Pisk hviderne helt stive og vend dem forsigtig i "melen". Beklæd 2 bageplader med bagepapir, drys med en sigte lidt hvedemel på pladen. Tegn enten cirkler i melet efter tallerkener, eller smør hele pladen med massen og få rektangulære bunde. Bag bundene lysebrune ved 160 gr. (varmluft) 15-20 min. Tag bundene af papiret/pladerne forsigtigt med en paletkniv, imens de stadig er lune. Afkøl dem.

Hvidcholkolademousse Fremgangsmåde:

Bræk chokoladen i mindre stykker og smelt den over håndvarmt vandbad. Det er nemmest at styre, hvis man deler chokoladen op i tre portioner og smelter det af tre omgange, da hvid chokolade hurtigt får for meget varme og bliver stift og klumpet. Rør også derfor chokoladeportionerne i yoghurten, straks de er smeltet. Læg herefter husblassen i blød i rigeligt koldt vand i ca. 8 minutter. Knug den fri for væde og smelt den forsigtig i 4 spsk. varm/lunken fløde.

Rør husblasfløden i yoghurtchokolademassen.

Pisk æggehviderne stive og pisk piskefløden til skum. Vend begge dele forsigtigt i chokoladen og stil moussen koldt i et par timer.

Fremgangsmåde til at lægge kagen sammen:

Smør en bund med moussen og drys de friske bær over, forsæt lagvis til der er en bund tilbage. Den lægges over til sidst og overtræksmarcipanen rulles ud, lægges over og skæres til.

SERVERING
Pynt til sidst med de pæneste bær.
Lagkage med hvidchokolademousse, fragilitébunde & friske bær - 8756-DSC_0037.JPGLagkage med hvidchokolademousse, fragilitébunde & friske bær - 8756-DSC_0020.JPGLagkage med hvidchokolademousse, fragilitébunde & friske bær - 8756-storkage.JPGLagkage med hvidchokolademousse, fragilitébunde & friske bær - 8756-fsDSCN5651.JPG
 
BRUGERNES KOMMENTAR

bente wolf
22.04.2010, 13:28
det godt :D ja det forvirre lidt, men prøver at lave den ande, altså den store og se om det bliver godt, for vi skal have 15 gæster. så tager jeg bare dobbelt so meget af alt. så tror jeg det bliver godt :D

Bruger billede
Tanja & Thor
22.04.2010, 12:49
Hej Bente, så har jeg ændret fotoet, du har ret med at det nok forvirret folk.

bente wolf
22.04.2010, 11:24
okay, nu jeg meget forvirret.. den der er på billedet den den store kage ? hvor ændre du den så ikke. for folk tror det er den opskriften er til ? okay jeg prøver mig frem så.

Bruger billede
Tanja & Thor
21.04.2010, 10:10
Har ikke opskriften til den stor kage, men gang med ca. 2,5

bente wolf
20.04.2010, 21:09
det vil sige den opskrift der er nu her lige ved siden af billedet er kun til kagen til 10 pers. ? hvad er opskriften så på kagen til den på billedet der er fikrkantet ?

Bruger billede
Tanja & Thor
20.04.2010, 12:00
opskriften er til ca. 10 pers. og bliver til en rund kage ligesom et af de små billeder. Den store kage er med 2 bunde og en top. der er cirka til 30 mennesker der brugte vi 3 store bradepander. Hvidcholkolademousse kan laves dagen før men bunde skal laves på dagen ellers bliver de fugtige.

bente wolf
19.04.2010, 20:35
hej, ville lioge hører hvor mange bunde du har i denne kage ? og hvor mange pers. er den til ? og hvad er størrelsen bradepande er det. og lige til sidst hvor længe før kan man lave den


Skriv en kommentar som gæst eller log ind/opret gratis bruger



Hvad er: 3 + 5 =
Log ind hvis du vil have tilsendt en mail, når nogen skriver en kommentar.

En administrator fra Maduniverset skal først godkende din kommentar før den kan ses på siden (hvis du logger ind, bliver din kommentar vist med det samme)



Log ind eller opret dig som bruger GRATIS på Maduniverset.dk for at skrive et svar eller spørgsmål som omhandler Lagkage med hvidchokolademousse, fragilitébunde & friske bær opskriften eller tilføje dine favorit opskrifter så du altid ved hvor du har dem, samt familie og venner vil kunne have glæde af opskrifterne.

 
 
Denne gode opskrift på Lagkage med hvidchokolademousse, fragilitébunde & friske bær med billede fra Maduniverset.dk i kategorien Desserter opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Lagkage med hvidchokolademousse, fragilitébunde & friske bær, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Julefrokost opskrifter
sæson lige nu
Tid til at bage småkagerne til juleaften
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Nye og klassiske opskrifter til en god juleaften - fx. brunede kartofler med skræl
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
Følg Maduniverset
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Mormors Stegte sild i eddike     Brunkager som kan rulles ud(børn elsker det)     Oldemors sirupskage - nem og lækker     Børnenes kokoskugler     Grov go'e boller     Halve æbler med gelé.     Knasende chokolade cornflakes     Oldes Kokoskranse     Tunmousse      Frisk pasta med laks og flødesovs     Gammeldaws æbleflæsk.     Raclette med det hele     Svampet kanelkage     Andebryst i ovn til mange     Nissekræs     Fersken suppe (den er genial)     Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Brændte mandler     Konfekt med Bailey     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Google+
Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [
Kontakt]