opskrifter
Søg i 12.602 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt.
UPDATE VEDR. "NY MADUNIVERSET" jan 2021:
Send os gerne en mail med ønsker til den nye Maduniverset.dk
Opskrifter   › Madopskrifter   › Stuvet markaroni

Stuvet markaroni

Stuvet markaroni
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(286)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
31.738
Visninger
216
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF





LIGE NU 21% RABAT på ALT køkkenudstyr, i samarbejde med Maduniverset
fx. chokolade fondue, No touch sæbedispenser eller affaldsspand med autolåg og 300+ andre produkter Se og køb på Køkkenuniverset.dk
DU SKAL BRUGE
500 g. pasta (f.eks. Skruer eller markaroni brækket i mindre stykker). Frisk pasta kan også bruges.
8 røde wienerpølser
100 g. bacon skåret i 1x1 cm tern
50 g. margarine
2 spsk. Mel
Mælk
Salt og peber
Lidt revet muskatnød
ketchup


SÅDAN GØR DU
Kog pastaen i rigeligt vand efter anvisningen på pakken. Når den er ”al dente” hældes den over i et dørslag og skylles kort med koldt vand, så den ikke koger videre.
I en stor gryde laves der en opbagning af margarinen og melet. Hæld herefter mælk i, først langsom og senere lidt hurtigere, til det er blevet en tyk stuvning. Vær varsom med varmen for ellers brænder mælken på.
Krydder med salt, peber og lidt revet muskatnød.
Kom herefter pastaen over i stuvningen og rør det rundt til det hele er gennemvarmt.
På en pande fyldes baconternene i og når der er smeltet lidt fedt af tilsættes pølserne som er skåret i ca. 1 cm stykker.
Det hele steger til baconen er brunet og pølserne har fået lidt farve.
SERVERING
Server den stuvede pasta med bacon og pølser over og en ordentlig omgang ketchup ovenover det hele. (Tag også lidt af fedtstoffet med. Det smager også godt).
 

Flere lækre opskrifter

BRUGERNES KOMMENTAR
 
Denne gode opskrift på Stuvet markaroni fra Maduniverset.dk i kategorien Pasta opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Stuvet markaroni, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

madplaner Indkøbslister
sæson lige nu 10628-fastelavnsboller-med-citronglasur.jpg 15-DSC_0568.JPG 15-DSC_0587.JPG
De bedste fastelavnsboller alt fra børnenes favoritter til fastelavnsboller med Baileys glasur
Se opskrifter her
hvid streg 2
hjemmelavede-karrysild.jpg 6792-grillet-lammekoelle.jpg 10909-paaskeaeg-med-marcipan-karamel-ingefaer-Dulce-de-Leche.jpg
Næste
Påskeopskrifter alt fra påskeæg til karrysild
Se opskrifter her
hvid streg 3
Følg Maduniverset

Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...









Populære søgninger: Raclette med det hele     Frisk pasta med laks og flødesovs     Gulerodskage (Rå)     Kanelsnegle kagemand     Fondue     Indbagt laks med butterdej eller fillodej (SUND)     Helstegt Oksestriploin     Svampet kanelkage     Indbagte rejer     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Spagetti carbonara     Færøsk æblekage     Helstegt grillet oksefilet     Mormors citronfromage     Omelet m. skinke og ost     Hamburgerryg m. Kartofler, hvid sauce & rosenkål     Fersken suppe (den er genial)     Laks i ovn - Fantastisk og kan laves af alle     indbagt oksemørbrad / Beef Wellington      Kagecreme (lagkage) lavet på maizena     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]