opskrifter
Søg i 12.602 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt.
UPDATE VEDR. "NY MADUNIVERSET" jan 2021:
Send os gerne en mail med ønsker til den nye Maduniverset.dk
Opskrifter   › Madopskrifter   › Rejepakker

Rejepakker

Rejepakker
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(38)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
3.905
Visninger
105
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF





LIGE NU 21% RABAT på ALT køkkenudstyr, i samarbejde med Maduniverset
fx. chokolade fondue, No touch sæbedispenser eller affaldsspand med autolåg og 300+ andre produkter Se og køb på Køkkenuniverset.dk
DU SKAL BRUGE
1 spsk. majsolie
1 rød peberfrugt, skåret i tynde skiver
75 g. bønnespirer
1 lime, fintrevet
1 frisk, rød chili, finthakket
1 tsk. revet, frisk ingefær
225 g. rå, pillede rejer
1 spsk. fiskesauce
1/2 tsk. arrowroot
2 spsk. hakket, frisk koriander
8 plader filodej
25 g. smør
2 tsk. sesamolie
3 dl. vegatabilsk olie til friture


SÅDAN GØR DU
1. Varm en stor wok for kraftig varme. Tilsæt olie, og når den er varm, tilsættes peberfrugt og bønnespirer. Svitses 2 minutter, eller til de er bløde.
2. Tag wokken fra varmen og tilsæt limeksal og -saft, chili, ingefær og rejer. Rør det godt sammen.
3. Bland fiskesaucen med arrowroot og rør den i stegeskyen. Sæt wokken over igen og kog under omrøring i 2 minutter, eller til saucen jævner. Vend koriander i.
4. Læg filodejen ud på et bord. Smelt smør og sesamolie for svag varme. Hver dejplade pensles med blandingen.
5. Læg en smule af rejefyldet øverst på hver dejplade, fold siderne ind over det og rul forsigtigt dejen om fyldet.
6. Varm en stor wok for jævn varme. Tilsæt olie, og når den er varm, steges rejepakkerne ad flere omgange i 2-3 minutter, eller til de er sprøde og gyldne.
 
 
BRUGERNES KOMMENTAR
 
Denne gode opskrift på Rejepakker fra Maduniverset.dk i kategorien Skaldyr opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Rejepakker, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

madplaner Indkøbslister
sæson lige nu 10628-fastelavnsboller-med-citronglasur.jpg 15-DSC_0568.JPG 15-DSC_0587.JPG
De bedste fastelavnsboller alt fra børnenes favoritter til fastelavnsboller med Baileys glasur
Se opskrifter her
hvid streg 2
hjemmelavede-karrysild.jpg 6792-grillet-lammekoelle.jpg 10909-paaskeaeg-med-marcipan-karamel-ingefaer-Dulce-de-Leche.jpg
Næste
Påskeopskrifter alt fra påskeæg til karrysild
Se opskrifter her
hvid streg 3
Følg Maduniverset

Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...









Populære søgninger: Raclette med det hele     Frisk pasta med laks og flødesovs     Wienerbrød (det rigtige)     Fersken suppe (den er genial)     Fondue     Indbagt laks med butterdej eller fillodej (SUND)     drømmekage i bradepande     Gulerodskage (Rå)     Svampet kanelkage     Omelet m. skinke og ost     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Trylledej (ikke spiseligt)     Helstegt Oksestriploin     Nemme pølsehorn     Spagetti carbonara     Indbagte rejer     Hamburgerryg m. Kartofler, hvid sauce & rosenkål     Ovnstegt røget skinke med aspargessovs.     Mormors citronfromage     LCHF boller (cloud bread)     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]