opskrifter
Søg i 12.593 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt. Ny flot hjemmeside er på vej
UPDATE: 25.09.19 vi er nu ca. 80% færdig med den nye hjemmeside :)
Opskrifter   › Madopskrifter   › Ørred medrøget bacon

Ørred medrøget bacon

Ørred medrøget bacon
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(113)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
12.803
Visninger
187
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



DU SKAL BRUGE
15 g. smør, til smøring
4 hele ørreder á 275 g.
12 ansjosfileter i olie fra dåse, afdryppede og hakkede
2 æbler, skrællede, udkernede og skivede
4 friske myntekviste
1 citron, saften af
12 skiver røget bacon, uden svær
450 g. tørret tagliatelle
1 tsk olivenolie
salt og peber
GARNITURE:
2 æbler, udkernede og skivede
4 friske myntekviste


SÅDAN GØR DU
1. En lille bradepande smøres med smør
2. Fiskens bug åbnes og skylles med varmt saltvand
3. Fiskene krydres indvendig med salt og peber. Ansjoser, æble-skiver og mynte lægges i bugen på dem, og de stænkes med citronsaft
4. Hver fisk omvikles med 3 skiver bacon, så kun hoved og hale er fri
5. Læg fiskene i bradepanden, så de løse bacon-ender vender nedad. Krydres med peber og bages i en forvarmet ovn ved 200 grader i 20 minutter. Vend dem efter 10 minutter
6. Imens bringes en stor gryde letsaltet vand i kog for jævn varme. Tilsæt pasta og olie og kog den ca. 12 min. den afdryppes og holdes varm.
7. Tag fiskene ud. Fordel pastaen på 4 varme tallerkener og læg fiskene over den. Garner med æblebåde og frisk mynte
 

Flere lækre opskrifter

TIPS / INFO FRA VORES LEKSIKON
 
BRUGERNES KOMMENTAR
 
Denne gode opskrift på Ørred medrøget bacon fra Maduniverset.dk i kategorien Fisk opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Ørred medrøget bacon, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Halloween opskrifter
Følg Maduniverset
sæson lige nu
Halloween 31 okt. - farlige hekse og spøgelser :)
Halloween er oprindeligt en gammel keltisk tradition som markerer afslutningen på sommeren, halloween finder sted hvert år den 31 okt. Kelterne brugte halloween til at takke for høsten ved at ofre mad til guderne, alt maden som skulle ofres blev indsamlet ved at folk gik fra dør til dør og bad om mad til guderne. Alt det mad man havde samlet ind blev om aften brændt på et stort bål altså ofret til guderne. Bålet holdte også onde ånder (eks. Hekse, genfærd) væk som ifølge folketroen var ude på denne aften. Så bliv allerede nu klar til Halloween
Se opskrifter her
hvid streg
I dag er det brunsvigerens Dag
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Sæson for vildt - dådyr, fasan m.m.
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Fersken suppe (den er genial)     Kvædemarmelade     Klamme fingre     Brownie med saltkaramel midte     Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Rødvins glace/sauce     Trylledej (ikke spiseligt)     Hjemmelavet modellervoks     Frisk pasta med laks og flødesovs     Oldemors sirupskage - nem og lækker     Spagetti carbonara     Raclette med det hele     Nemme pølsehorn     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Mælkesnitter     Halloween kage kirkegård     Kanelsnegle kagemand     Fondue     Mornay sauce     Fedtfattig gratin med grøntsager og skinke     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]