opskrifter
Søg i 12.584 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt. Ny flot hjemmeside er på vej
UPDATE: 21.05.19 vi er nu ca. 75% færdig med den nye hjemmeside :)
Opskrifter   › Madopskrifter   › Fisk i ris og karry

Fisk i ris og karry

Fisk i ris og karry
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(127)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
18.588
Visninger
335
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



DU SKAL BRUGE
600 gr. torsk (eller anden koteletfisk)
6 dl ris
1 stort løg
2 spsk olie (uden smag)
1/4 piskefløde
200 gr. rejer
1 dl. hvidvin og 8 dl. vand
salt, pber og karry


SÅDAN GØR DU
Skær fisken i 8 stykker. Skær lør i ½ ringe. Smør en sautépande med olie og læg løg i bunden. Fordel fisken, krydder med salt og peber og lidt karry. Fordel risen henover og hæld forsigtigt vand og hvidvin over. Låg på panden og lad det simre i ca 20 min. Pisk fløden blød og smag til med karry. Skyl rejer let og bland i fløden. Når retten har simret i de 20 min fordeles fløden henover og det hele simre i yderligere ca 10 min eller til fløden er "suget" ned i risene.
SERVERING
Server med grov-flutes og en grøn salat.
 
BRUGERNES KOMMENTAR
 
Denne gode opskrift på Fisk i ris og karry fra Maduniverset.dk i kategorien Fisk opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Fisk i ris og karry, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Grillopskrifter
sæson lige nu
Sæson: Brombær, blommer og blåbær
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Sommer æbler og vindruer
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
Følg Maduniverset
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Svampet kanelkage     Banan - Squashkage     Blommetrifli     Kogning af majs     Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Røræg i ovn     Blommelikør     Frisk pasta med laks og flødesovs     Gulerodskage (Rå)     Helstegt grillet oksefilet     Bedstemor Ands æbletærte II     Tunmousse      Omelet m. skinke og ost     Pirogger med oksekød     Kagecreme (lagkage) lavet på maizena     Nemme pølsehorn     Marineret kalkunbryst- helstegt     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Hurtig boller (skal ikke hæve)     Kongens waldorfsalat     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]