3 små løg eller 1 stort hakket groft, 3 fed hvidløg i tynde skiver, 1 finthakket rød chili med kerner, 1 pk. bacon klippet i strimler, 1 ds. grofthakket tomater, 2 store tomater i grove tern, 1 ds. tomatkoncentrat af 140 gr., 1 ½ tsk timian, 2 tsk. oregano, 1 terning grønsagsboullion, evt. 1 pk. cocktail pølser. Pastaskruer, penne eller spagetti efter behov. Ca. 400 gr. til 4 pers.
Svits bacon, løg, hvidløg og chili. Tilsæt timian, oregano, tomatkoncentrat, grofthakket tomat, tomater og grønsagsboullionen. Lad retten småsimre i ca. 10 min. Tilsæt cocktailpølser, de skal blot varmes igennem i sovsen til sidst. I mens koges pastaen i rigeligt med vand. Bland tomatsovs og pasta.
Server med friskrevet parmesan og evt. flute.