opskrifter
Søg i 12.605 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt.
UPDATE VEDR. "NY MADUNIVERSET" jan 2021:
Send os gerne en mail med ønsker til den nye Maduniverset.dk
Opskrifter   › Madopskrifter   › Farmors julestjerner

Farmors julestjerner

Farmors julestjerner
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(66)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
14.294
Visninger
176
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF





LIGE NU 21% RABAT på ALT køkkenudstyr, i samarbejde med Maduniverset
fx. chokolade fondue, No touch sæbedispenser eller affaldsspand med autolåg og 300+ andre produkter Se og køb på Køkkenuniverset.dk
DU SKAL BRUGE
250 g sukker
250 g sirup
1 dl stærk kaffe
300 g smør
1 tsk stødt nelliker
1 spsk stødt ingefær
½ spsk stødt kanel
reven skal af 1 citron
reven skal af 1 appelsin
1 spsk potaske
2 spsk vand
800 g hvedemel
Glasur:
1 æggehvide
200 g flormelis
1 spsk rom


SÅDAN GØR DU
Smelt sukker og sirup med kaffe i en gryde. Rør hele tiden. Rør smørret blødt. Hæld sukkerlagen i lidt efter lidt. Bland krydderier, citron og appelsinskal i. Tilsæt mel og potasken, der er rørt ud i koldt vand. Ælt det hele til en smidig dej, der skal hvile et par dage i køleskab.
Rul dejen tyndt ud og stik kagerne ud med en stjerneform. Sæt kagerne på en smurt bageplade og bag dem i en varm ovn ved 225 grader i ca. 8 min.
Til glasuren piskes hviden let. Tilsæt flormelis og rom og rør det ca. 10 min. til en hvid sej masse. Kom glasuren i en spøjtepose og pynt kagerne, mens de endnu er varme.
 
 
BRUGERNES KOMMENTAR
 
Denne gode opskrift på Farmors julestjerner fra Maduniverset.dk i kategorien Bagværk opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Farmors julestjerner, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Grillopskrifter
sæson lige nu
Lækker mad i Sankt Hans-bålets skær
Sankt Hans Dag er den 24. juni, hvor der er præcist et halvt år til Juleaften. Traditionen tro tænder vi bål og brænder hekse af aftenen før, nemlig den 23. juni, som altså kaldes Sankt Hans Aften. Mange hekse bliver futtet af på Sankt Hans Aften, men heldigvis er de lavet af træ, papir og pap og pyntet med diverse klædningsstykker. Den sidste ”rigtige” heks kom på bålet i Danmark i 1693.
Se opskrifter her
hvid streg
Studenterkørsel: Hvad skal I servere?
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Mad til kør selv ferien
Se opskrifter her
hvid streg 3
Følg Maduniverset

Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...









Populære søgninger: Perfekte Mørbradbøffer med bløde løg     Ristaffel     Kylling Chop Suey med stegte jordskokker og hjemmelavet fond     Raclette med det hele     Hannes vafler.     Ovnstegt røget skinke med aspargessovs.     Mors Flæske-Pandekage     Tagliatelle med stimler af oksekød, tomat, chilie & oliven     Fløde/tomatsauce     Hindbærtærte     Blødende chokoladekage     Kokosmakroner med marcipan.     Pastasalat     Byggrød     Fuldkornsrugbrød på under 2 timer     Indisk rejesuppe     Grøn salat     Dadler med bacon     Rødbedesalat med pærer      Irsk labskovs     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]